Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salétromdoktor

22 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Energetikai tanúsítás Tudomány 2018.01.02 17:56:23
Salétromdoktor az Önök rendelkezésére. Energetikai auditálás Ingatlan értékbecslés Épület diagnosztika..
      www.saletromdoktor.hu..
Debrecen legjobb, legigényesebb szabadulós játéka a Flow Szabadulos játék. www.szabadulosdebrecen.hu..
saletromdoktor készítette ezt a képet...
Épületdiagnosztika Energetikai tanúsítás, értékbecslés, ingatlan vagyonértékelés, épülettervezés, műszaki ellenőrzés. mindent egy helyen   www.saletromdoktor.hu..
Rejtett hibák a megvásárolt ingatlanban ? "Ki segít nekem ebben ? "A Salétromdoktor felfedi azokat.Keressen bennünket, hogy diagnosztizáljuk leendő otthonát ! www.saletromdoktor.huTel.: 30-9458-636..
Tudta hogy mekkora hőmennyiség megy ki az utcára zárt ablakokon keresztül is ?  Egy hőkamerás mérés után tisztán fogja látni. Keressen bennünket! Mi segítünk. http://saletromdoktor.hu/gif/hokamera01.gif..
hőkamera Kellemes Ünnepeket ! 2016.12.27 18:02:58
Az iparban gyakran előfordul, hogy a gépek meghibásodnak a túlmelegedés folytán. Sok esetben a megközelíthetőség korlátozottsága miatt nem tudjuk felmérni a melegedés pontos helyét, és mértékét. Ehhez adunk mi seggítséget, és a preciziós thermokamerával meg tudjuk határozni a pontos helyszinét a…..
Az ingatlanok állapotát is folyamatosan szemmel kell kísérnünk, és az teljesen mindegy, hogy egy kisebb lakás, vagy egy nagyobb ház.Nem csak a hőszigetelés fontos egy épületben, hanem a vízszigetelés is. Mert ha károsodott, vagy nincs talajvíz, talajpára elleni vízszigetelés, akkor bizony könnyen…..
Számos esetben előfordul, hogy egy gyártósoron hosszabb-rövidebb idejű leállás van, egyes gépek, berendezések meghíbásodása miatt. Az esetek többségében nagyon körülményes beazonosítani a hibás alkatrészeket, megközelíthetőségük, és balesetveszélyességük miatt. Err kínál megoldást cégünk. Keressen…..
Ingatlan értékbecslés Energetikai tanúsítvány készítés műszaki ellenőrzés www.saletromdoktor.hu..
Ingatlan értékbecslés www.saletromdoktor.hu..
salétromdoktor 2016.10.17 16:45:54
Beköszöntött az ősz. Elkezdődött több helyen a fűtési idény. Itt az ideje, hogy ellenőriztessük le, az arra alkalmas hőkamerával a nyílászáróinkat! Erre kínál lehetőséget a Salétromdoktor: www.salétromdoktor.hu +36-30-94586636..