Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legvidámabb holokauszttagadó

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dagály Úszóaréna az elmúlt időszak egyik legnagyobb építkezési beruházása. Esztétikai minősége ugyan meglehetősen vitatott, az azonban biztos, hogy ritkán botlik bele az ember ekkora építkezésbe. Az Otthontérkép stábjával körülnéztünk a 28 ezer négyzetméteres helyszínen!..
legvidámabb holokauszttagadó 2017.01.11 06:19:13
Publikálta az OECD a PISA-felmérés eredményeit, amelyben 540 ezer diák vett részt 2015-ben világszerte, 72 országból. Az eredmény katasztrofális: a magyar diákok eredményei szövegértésből és természettudományból is romlottak, matekból sem javultak a három évvel ezelőttihez képest. Ebben a cikkben…..
Tényleg van annak valami diszkrét bája, amikor egy Bayer Zsolt nevű egyén értekezik az újságírás kapcsán becstelenségről, az a Bayer Zsolt, aki azzal büszkélkedhet, hogy nála penetránsabb, mocskosabb szájú, ordenáré, fajgyűlölő gondolatairól ismert publicistát nem sokat hordott még hátán a…..
(Fotó: Meeri Koutaniemi)     Az ember boldogságra született. És ez nemcsak egy hangzatos szófordulat. Genetikailag szinte csak mi emberek vagyunk úgy kódolva, hogy képesek lehetünk igazán élvezni a testi együttlétet.  Nők, férfiak egyaránt. Rajtunk kívül nem sok faj dicsekedhet ezzel – talán csak a…..
Sokszor mondtam el: Orbán Viktornak nem vidéki lapokra van szüksége, hanem olyan baloldali lapokra amik a saját szövetségesei kezében vannak. A legegyszerűbb megoldás erre az lehet, ha a lehető leggyorsabban újraindul a Népszabadság. Hiszen képzeljük el a helyzetet, ha a szerkesztőséggel való…..
Magyarországon évente többen halnak meg kihűlésben, mint ahányan terrorizmus miatt egész Európában. A Magyar Szociális Fórum összesíti a kihűléses haláleseteket, a szám 100 és 250 között alakul minden évben. A közhiedelemmel ellentétben a legtöbben nem is az utcán fagynak meg, hanem otthon, a saját…..
A cikk szerzője a blog alapítója...
legvidámabb holokauszttagadó 2016.08.19 19:44:22
Melissa Benoist Texasban született, Coloradoban nőtt fel, és saját bevallása szerint igazi vidéki csaj. A nevét akkor jegyezték meg az emberek, amikor Marley Rose-t alakította a Glee negyedik és ötödik évadában. Pedig nem ez volt az első és egyetlen sorozatszerepe, láthattuk a Homeland, a Férjem…..
legvidámabb holokauszttagadó 2016.08.16 17:56:16
Bár tudjuk (vagyis reméljük), hogy csak egy szűk szubkultúrát képviselnek, azért nem mehetünk el szó nélkül a radikálbalos graffitik és falragaszok mellett, amik a német városok utcáit dekorálják. Budapesten összesen nem találkoztunk annyi kreatív tömény marhasággal, mint Németországban egy átlagos,…..
legvidámabb holokauszttagadó 2016.08.03 10:46:28
@nu pagagyí: Ha a libsiket elinteznenk, az mindenkinek a hasznara valna.
Kevés téma képes annyira megbízhatóan kihozni az átlagpolgárban lakozó vicsorgó fenevadat, mint a melegek ügye. Szelíd kisnyugdíjasok, keményen dolgozó kisemberek válnak gombnyomásra lila fejű dühöngővé, ha szóba kerülnek meleg honfitársaink. Kidagadt nyaki ütőérrel megy a buzizás a kocsmában, a…..
Kezdem a lényeggel: a Duna TV Oscar-közvetítése, pontosabban az, ahogy a stúdióban megbeszélte a három műsorvezető azt, ami történt, ami várható, és úgy általában, hogy mi zajlik, az rendben volt. Lehet, hogy azért mondom, mert eredeti nyelven néztem, úgyhogy nem tudom milyen volt a szinkrontolmács…..