Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CCCP

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvenc Lotharunk kiakadt a bolgárok valóságérzékelésének hiányától, de persze a 2014-es vb-re ki akarja juttatni a csapatot. Ismerős duma. Matthäus az angolok elleni Eb-selejtező előtt a Sunnak adott nyilatkozatot, amelyben a bolgár válogatottban szereplő futballistáira…..
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság közzétette az öregségi nyugdíjasok ellátásainak összegét születési idő szerinti bontásban (pdf). Az öregségi nyugdíj a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvényben meghatározott életkor elérése és…..
Varga Zoli meghalt. Egy jó ember ment el közülünk.Egyszer találkoztam vele. Egy barátom édesapja hívott annak idején focizni egy öregfiúk csapatba. Általában húsz, de inkább harminc évvel fiatalabbakkal játszottunk, akik közül a jobb szándékúak mosolyogtak rajtunk, a…..
Feri évértékelt. Eleve "furcsa", hogy az MSZP bukott miniszterelnöke öntörvényűen osztja az észt, nem is hallgattam végig -hogy őszinte legyek egyetlen másodpercet sem hallgattam bele Fletó okoskodásába. Más, sokkal nagyobb probléma van a tegnapi…..
CCCP 2010.03.20 20:40:59
@aachi2: Klassz dolgokat írsz a FIDESZ-ről, most pedig kifejthetnéd bővebben azt is hogy 2002-től négy éven keresztül hogyan tömték külföldi kölcsönből a választók zsebét (60-80 millliád dollárral, na szerintem ez az igazi populizmus), és mindeközben hogyan kellett minden nap azt hallgatnunk hogy dübörög a gazdaság, hogy ugrál a panon puma stb. Vagy beszélhetnél bővebben az osztogatás utáni 2006-os költségvetésről, pl. arról hogy levitték az ÁFA kulcsot ami, ha jól tudom, 300 milliárdos költségvetési kiesést okozott (ez után talán nem kéne emlegetni a KISZ Hitlernek hogy bezzeg az csúnya nép szavazás a 300Ft-ról). A mindennapos hazudozásnak a teteje volt a 2006-os költségvetési hazugság megszavazása. Az öszödi beszédben erről szól a "Hazudtunk reggel, délben, este ...", és emellett tényleg van szó arról is hogy a szociális háló egy nem tartható gazdasági írracionalitás, amit csúsztatással lehet akár hazugságnak is nevezni de a két dolgot nem szabad összemosni. Lendvai az első interjúnál még teljesen le volt fagyva amikor meg kellett szólalnia a öszödi beszéddel kapcsolatban, amikor a szavakat, mondatokat a valóság ismeretében sehogy sem tudta másképp értelmezni, aztán néhány nap múlva a sok okos kitalálta hogy hogyan kell azt igazság beszédként értelmezni. Ennek a sok hazudozásnak az eredménye hogy az emberek tele van a töke a bal-lib-bel. Ennek az eredménye a SZDSZ eszméletlen nagy bukása, de a radikalizmus megerősödése is.
      A minap eszembe jutott az egyik párt. Úgy hívják (hívták?), hogy Szabad Demokraták Szövetsége. Egykoron a magyar liberalizmus zászlóvivője volt, most pedig az utolsókat rúgja (lásd a Demszky-ig érő BKV-hullámokat). Konrad Lorenz híres…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Kóka János interjút adott a Napi Online hírportálnak. Elég szórakoztató, mert megtudhatjuk belőle, hogy az Szdsz csak a legjobbat akarta az országnak, ők tudták a tutit mindig, csak azok a rohadék szocik mindig megfúrták nemzetjobbító szándékaikat, és alantas kompromisszumokba…..