Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meta Flóra

39 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Negyven százaléknyi emberanyag hever parlagon... Úgy tűnik, a Liberálisoknak a fű legalizációjára tett javaslata noha meglehetősen egyedi, de nem túl hatásos... Részletek itt...
Női kvóta Facebook-szívatás 2017.11.30 18:19:40
Női kvóta Kevesek Magyarországa 2017.11.30 18:14:07
Az ellenzéki pártok egyetértenek abban, hogy a 'nyelvvizsgakövetelményt' egy tollvonással el lehet és el kell törölni. Remélhetőleg ezt csak ideiglenes megoldásnak szánnák...Részletek itt...
Női kvóta Szeretném a focit 2017.10.31 19:12:59
Az adófizetők újabb százmillióit beleölni ebbe az 'izébe', ami általában  a pályán folyik... Részletek itt...
Mit gondol egy magyar producer egy amerikai producer szexuális visszaéléseiről? Részletek itt...
Elitgimik, rangsorok, és a lemaradók... Részletek itt...
Női kvóta Bezöldült a kormány? 2017.10.06 00:35:26
Áprilisban betiltani, ma már környezetvédelmi szempontokra hivatkozva csak vastagon megadóztatni szeretné a kormány a reklámújságokat. Részletek itt...
Női kvóta Merkel 4.0 2017.09.26 19:59:32
Merkel nyert, de... A német választásról szóló cikkek többsége ehhez hasonló felütéssel kezdődött vasárnap este...Részletek itt...
Női kvóta Feminista-e vagy? 2017.07.05 07:08:43
A feminizmus egyetemes történetének megírásakor a magyar vonatkozások nem sok karaktert emésztenének fel. Sőt a jelenkori magyar feminista megmozdulások sem tekinthetőek - a legnagyobb jóindulat mellett sem - tömegmozgalmaknak. Miért alakult ez így? Ha egyenjogúságot nem, akkor mit szeretnének a…..
Meta Flóra 2017.09.21 20:04:37
@Justin Bieber Utáló: Jól van akkor. :D
Női kvóta Irónia? 2017.09.21 15:47:01
Széljegyzet a Tanárblog facebook oldalán megjelent "hirdetéshez". Részletek itt...
Ma délelőtt a Demcsák-üggyel volt tele az online felület. Hamarosan kiderül, hogy maradhat-e az ATV-nél, vagy mennie kell. Részletek itt...
Tegnap délelőtt az oktatási államtitkár, délután pedig Balog Zoltán miniszter kijelentései miatt facepalmozott a fél ország...Részletek itt...
A FIDESZ-KDNP államosítás melletti érve az volt, hogy minden iskolában ugyanolyan színvonalat kell biztosítani. Részletek itt, előzmények itt...
A miniszterelnök-helyettes nagyot nyilatkozott ma is. Népcsoportokról (sic) és "ritka nagy baromságokról". Részletek itt...
Az "ezeréves iskolarendszer helyrehozására" van szükség - mondta 2010 májusában Hoffmann Rózsa KDNP-s képviselő, későbbi oktatási államtitkár. Több, mint hét év telt el azóta. Vajon sikerült-e bármit is helyrehozni?..
Meta Flóra 2017.08.18 16:39:01
@odamondó: Nem gondolom, hogy nekem kellene megoldani, de gondoltam, hogy azért a véleményemet elmondhatom. :)
Ahol szabadság van, ott előbb-utóbb mindig lesznek olyanok, akik vissza akarnak majd élni vele, és olyanok is, akik különböző eszközökkel korlátozni, szabályozni akarják majd. A közösségi média megjelenésével ezek a törekvések felerősödtek, a nyomukban járó viták pedig mindennaposakká váltak...
Meta Flóra 2017.07.24 17:26:17
@Ad Dio: Én azért hoztam ezt a példát, mert erre nem lehet azt mondani, hogy csúsztatás, hanem szimpla hazugság, az emberek teljeskörű félrevezetése, aminek ráadásul következményei is voltak, gondolok itt a fegyveres támadásra.

Nyilván a másik oldalon is születtek hasonló baromságok. De te írtad, hogy "de a puszta hazugságot? Azt is büntetni kell vajon?". És én erre akartam reagálni. Ez a 'hír' maradjon fenn az oldalon? Ne vegyék le? Hogy a résztvevők tesznek-e feljelentést, az a mostani törvény esetében szinte mellékszál is.
Meta Flóra 2017.07.24 17:29:27
@Ad Dio: Erre a kommentedre már azelőtt reagáltam, hogy olvastam volna. Lásd fentebb.
Meta Flóra 2017.07.30 22:29:06
@Alick: A paranoia oka gondolom ez az adatsor lehet: a náci párt támogatottsága: 1928-ban - 2,6 %, 1930 - 18,3 %, 1932 - 37,4. A néhánytól 4 év alatt jutottak el a nem néhányig.

Forrás: mult-kor.hu/20130130_igy_szamoltak_fel_a_koztarsasagot_a_nacik
Női kvóta A nők helye 2017.07.06 17:02:02
Stumpf András nem érti, hogy miért lett hír abból, és miért foglalkozik vele a sajtó, hogy ha ismert emberek elmondják a véleményüket, például a nőkről úgy általában, ilyen-olyan stílusban...
Mától kezdve a követési ajánló sáv helyén, poszt oldalon új tartalom jelenik meg: kiemelt Blog.hu és Index cikkek. A követés gomb továbbra is megjelenik az első helyen, ha az olvasó még nem követi a blogodat A blog.hu-ról szerkesztők válogatják a sávba kerülő tartalmat.   A sáv csukott…..
Meta Flóra 2017.07.04 18:04:40
@Jet_Pack: Köszi, de már megoldottam. :)
Női kvóta Beszólogatások 2017.06.27 18:54:49
"Európa nem szupermarket, hanem sorsközösség" és "új fiú" vagy, de majd kiismered magad stílusú beszólásokkal indult Macron és Orbán 'kapcsolata'. A két megjegyzés igazságtartalmát nehéz lenne vitatni, de amennyire tudom, erre senki nem is tett kísérletet. Ilyen előzmények után, Kovács Zoltán…..
Miközben ellenzéki politikusok arról beszélgetnek, hogy miért rossz a magyar egészségügy, (igen, a 3 cikluson át kormányzó MSZP-s politikusok is panaszkodnak (szájhúzogatós szmájli) ) egy párhuzamos univerzumban Kövér László azzal szédíti a kínai és Európa keleti felének egészségügyi minisztereit,…..
Hazudik-e Theresa May? És Jeremy Corbyn? És mekkorát? Ezekre a kérdésekre kell választ találniuk a brit szavazóknak legkésőbb csütörtökig. Miután többségük nem politikai elemzőként éli mindennapjait, és talán a varázsgömbbel rendelkezők száma is csekély, két dolgot tehetnek. A szívükre hallgatnak,…..
Női kvóta A Mutti receptje 2017.05.21 05:56:37
Protestáns családi háttér és szocializmusban eltöltött 36 év. Így vagy úgy, de ez a kombó nyomokat hagy az ember személyiségén. A 15 év politizálás után hatalomra kerülő, és közel 12 éve hatalmon lévő Angela Merkel valami olyasmit tud, amivel négyévente sikerül a választók megfelelően nagy hányadát…..
Meta Flóra 2017.05.22 15:48:04
@E.Katolnai: Ez a poszt nem a mohamedán társadalomról és nem a nők helyzetéről szól, ezt nagyon ügyesen észrevetted. De konkrétan még csak nem is Orbán köpködéséről.

Ez a poszt lényegében csak egy margóra vetett megjegyzés a magyar társadalom elmaradottságáról, erkölcsi és szellemi állapotáról, színvonaláról.

Merkel csak egy példa volt arra, hogy másképp is lehet. Amikor a politikus nem a saját napi érdekeit nézi, hanem van egy értékrendje, és ahhoz ragaszkodik. Merkel is volt Kínában, de sosem jön el anélkül, hogy ne emlékeztetné a kínaiakat az emberi jogok fontosságáról. Lehet, hogy foganatja nulla, de nem fél megtenni. Ahogy anno a Dalai Lámával is találkozott Kína hisztije ellenére. És mi történt? Négy hónapig durciztak a kínaiak és aztán ment minden tovább. Merkel az a típus, akitől az ember nyugodt szívvel venne használtautót. Ez persze nem jelenti azt, hogy sosem hibázik, de ezt nem is állítja magáról.

Menekülteket kötelesek vagyunk befogadni, gazdasági bevándorlókat nem. Utóbbiak nem is akarnak Magyarországra jönni. Habár szerintem a menekültek sem igazán, de ez a magánvéleményem. De a néhány betelepíteni szándékozott menekült miatt talán még nem kellene nemzethalált vizionálni, Kinaiak jóval többen élnek itt, és mégsem miattuk van néha olyan érzésünk, mint ha a kommunizmus szelleme járná be Magyarországot. :D
Női kvóta A politika nem szerelem 2017.05.21 20:11:04
Hallgassanak a szívükre - ezt a tanácsot adta Orbán Viktor a szlovéneknek. :D Fogalmam sincs arról, hogy Orbán Viktor pontosan miért is haragszik ennyire a szlovénekre, hogy ilyen "tanácsokkal" látja el őket. ;)..
Bő két hónapja annak, hogy Orbán Viktor évértékelő beszédében  bejelentette: nemzeti-keresztény korszak építése zajlik. Ilyen, de legalábbis nagyon hasonló volt már egyszer, a Horthy-korszak a két világháború között, úgy hogy lényegében csak cirka 70-100 évet sikerült visszatolatni az időben. Ha…..
Meta Flóra 2017.05.10 02:32:12
@Hórukk: Csak azért írtam a 'nem véletlen' helyett "durvát", mert így alliterált. :)
Meta Flóra 2017.05.10 13:54:18
@EGY a megingathatatlan KÉT millióból: A poszt végén az update 2-ben jeleztem, hogy miért írtam ezt. A te változatod viszont nem túl életszerű.
Szerintem ilyet még a propaganda kiadványok sem állítanak, de majd utánanézek. A belinkelt kormányközleményben sem említik, hogy "egyedül, és ismeretlen okból". Te honnan szerezted az információt? Vagy csak poénkodsz?
Meta Flóra 2017.05.10 14:13:05
@TUDTA ? Hogy minden libsi fasszopó köcsög: A nickneved alapján nagyon dühös lehetsz.

Hogy mit jelent, ha egy blog faszszopó, azt még most próbálom értelmezni, de a másik két jelzőre 'nem' a válaszom.

Egy kommentet töröltem eddig, mert összefüggéstelenek voltak a mondatok, és nem tudtam kibogozni, hogy mit akar. Csak az utolsó mondatot értettem, hogy "Orbán a legrosszabb".

Néhány ember azt hiszi, hogy mindenki más is politikailag egybites, pedig vannak azért még néhányan Magyarországon is, akik alapvető értékek és a józan ész mentén próbálják intézni a dolgaikat.

Köszi, a konstruktív, érvelő hozzászólást. ;)