Regisztráció Blogot indítok
Adatok
verado

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A New York Islanders 26 éves amerikai védője félreérthetetlen mozdulatokkal magyarázta meg Sean Averynek, a liga egyik rosszfiújának, hogy mivel mit csináljon. Az NHL-ben nem tolerálják az ilyet, kétmeccses eltiltást kapott. Korábban épp Averyt büntették meg egy szerencsétlen…..
Magyarországon szeretnék minél felelősségteljesebb munkát vállalni, szeretném itthon hasznosítani tapasztalatomat és tudásomat, nyilatkozta alig két hete blogunknak Fekti Bálint friss diplomásként. Vágya valóra vált, a héten kinevezték az FTC utánpótlásának élére…..
Jégkorong Fehérvár–Linz 3-2 2010.01.01 20:50:00
Óriási meccset nyert meg 2010 első napján a Sapa Fehérvár AV19. A meglehetősen zavaros első harmadban furcsa góllal szerzett vezetést az ellenfél, a másodikban két gólra nőtt a hátrányunk, pedig előtte több lehetőségünk volt az egyenlítéshez. Palkovics révén a 37. percben…..
Salzburgba utazik a Sapa Fehérvár AV19. Hosszú idő után nincs győzelmi kényszer a csapaton, ez akár jótékony hatással is lehet a teljesítményre. Pierre Page-ék vára nem az a hely, ahol eddig sok jó jutott a magyar bajnoknak, az első négy vendégjátékon gólt sem lőttek…..
verado 2009.10.16 19:54:04
verado 2009.10.16 20:33:51
@szöszmösz82: köszi ez sokkal izgalmasabb bár megint hátrányban szornak minket :(
Szeretnénk a játékunk alapritmusát felgyorsítani, és a régóta problémát jelentő sok kiállítás számát csökkenteni, mondta blogunknak Énekes Lajos edző. A Sapa Fehérvár AV 19 az EBEL újoncát, a Medvescak Zagrebet fogadja a péntek esti tévés mérkőzésen. Ha nyer a magyar…..
Sokszor felvetettük, szükség lenne jó kapusokra és megbízható hátvédekre a magyar jégkorong-utánpótlásban, de konkrét cselekedeteket nemigen látni. A fejlesztő munkát megbízható adatok nélkül nehéz elkezdeni, ezért az MJSZ utánpótlás-bizottsága javaslatát a…..
A végéhez közeledik a 15-16 évesek küzdelme is. Csütörtökön indul a csata az aranyért , amely az egyik résztvevő két győztes mérkőzéséig tart. Ma lépnek pályára a bronzra pályázó csapatok is, akik egy találkozón el is döntik a harmadik hely sorsát.A serdülő…..
Csak néhány nap telt el azóta, hogy a pittsburghi Marc-André Fleury igen ritkán látható védést mutatott be. Miikka Kiprusoff, a Calgary Flames kapusa a Vancouver elleni meccsen megkísérelte a lehetetlent, és sikerült neki: Fleury-nél is nagyobbat védett. A videó kissé hosszú, de…..
Két harmad után 3-1-re vezetett a magyar serdülőválogatott az Althofenben rendezett felkészülési mérkőzésen, de az utolsó húsz percben hat gólt kapott. Az alakulófélben lévő U16-os csapat első nemzetközi válogatott mérkőzése volt a keddi.Kedden reggel hat órakor keltek útra…..
A kedves olvasók valószínűleg élénken emlékeznek a nyáron meghirdetett meztervező versenyre és a győztes munkára, amely Dzenisz Pankratov hozzászólónk kreativitását dicséri. Az Ötödik Sor elhatározta, hogy legyártatja a mezeket az érdeklődők számára. Ebben a szezonban a…..
Korábban is megszavaztattuk olvasóinkat arról egy-egy torna után, melyik magyar játékos teljesítménye nyerte el tetszésüket leginkább, most sem teszünk másként. Előszelekció nincs, valamennyi olyan hokisunkat beletettük a gépbe, aki jégre lépett Rigában. ..
verado 2009.02.09 21:12:04
Ladányi Balázszsal megbeszéltük, mától az olimpiai selejtezők végéig minden este elmondja, mi történt vele és a válogatottal. Kezdésként két napot fogunk át, szerdán viszont máris az első rigai edzés után mesél majd nekünk a válogatott kiváló csatára. "Már a tegnapi…..
Két csatár marad le a rigai olimpiai selejtezőkről, tudtuk meg Énekes Lajostól, a válogatott edzőjétől: az újpesti Berta Ákos és a káposztásmegyeri Gröschl Tamás nem tarthat a többiekkel. Mint korábban megírtuk, Berta csak hétfőn került be a keretbe, miután a dunaújvárosi…..
Meg kell szereznünk az első helyet Rigában, nyilatkozta Olekszandr Szeukand ukrán szövetségi kapitány, majd az olimpiai selejtezők négy résztvevője közül elsőként kihirdette végleges keretét. Az előzetes bő listáról egy KHL-es védő kimaradt, ne bánjuk. Így is jönnek hatan a…..
Olaszország szombaton Alba di Canazeiben Japán válogatottját fogadta. Az ázsiaiak Németországban játszanak olimpiai selejtezőt. A találkozót egy góllal nyerték az olaszok. A beszámolók szerint jól játszó Japánt gyűrtek le a hazaiak 3-2-re.Akadt néhány hiányzó Olaszország…..
A magyar bajnok még megszerezte a vezetést az EBEL-éllovas otthonában, Ocskay révén, több gólt azonban már nem tudott ütni, ezzel szemben négyet kapott, 4-1. A 9. helyet egyelőre tartjuk, mivel legfőbb riválisunk is bukott. A további eredmények: Jesenice–Ljubljana 5-3,…..
Február 1-jétől a HC Felcsík utánpótláscsapatánál dolgozik a Zalaegerszegről távozó Kercsó Árpád. Az edző blogunknak elmondta, nem fegyelmi büntetése miatt tér vissza szülőföldjére, az csak az utolsó csepp volt a pohárban."Nagyon szerettem a zalaegerszegi feladatot,…..
Ezt Énekes Lajos Alba Volán-edző mondta a keddi EBEL-mérkőzés előtt, utalva arra, hogy eddig kétszer győzelemmel távozott a mai vendég Székesfehérvárról. Sajnos a betegségek ismét átírták a játékoskeretet, két fontos pillér dőlt ki.Szuper Levente és Jason Guerriero…..
verado 2009.01.27 21:23:06
verado 2009.01.27 21:35:12
@advocatusdiaboli: ez a hosszabitás már rajtad mulik :)
A jégkorong-játékvezetők hivatalos honlapja ad tájékoztatást arról, hogy Kovács Béla, a korábbi elnök távozása után hónapokig üres posztot betöltötték. Árkovics kinevezése öt évre szól. Az MJSZ honlapja interjút közölt az új főnökkel. Ebből Kiderül, hogy Árkovics…..
verado 2009.01.27 15:19:13
@hokimoki: nekem beugrik egy-két mosolygós szőke :) Gérnyi Katalin 0015 IIHF vezetőbíró vagy
Győrffy Ildikó Nemzeti III. osztály ....:)

Jól felkészülten érkeztünk a mérkőzésre, nem szálltak el a játékosok a pénteki siker miatt, kezdett a Villach elleni EBEL-meccs értékelésébe Énekes Lajos Alba Volán-edző. Matematikai esély még van a rájátszásra. Bónusz: videón a vasárnapi gólok."Az elején kaptunk…..
Az elsöprő olvasói igény alapján adok-veszek-keres-kínál rovatot indítunk. Hátha mindenki megtalálja, amit keres egyfelől, hátha elsózhatja fölös portékáját másfelől. Kinőtt, használt felszerelésektől kezdve a megunt asztalihoki-asztalig bármit hirdethetnek olvasóink, ami…..
Pár nappal lemaradtunk a hírről, de most közzétesszük: az Alba Volán jégkorongcsapata megkapta a megyei Príma-díjat. A Fejér Megyei Hírlap tudósításából kiderül, az elismerést november 8-án vette át id. Ocskay Gábor szakosztályvezető. Az eseményen a játékosok nem vehettek…..
Második meccsét is simán nyerte a magyar válogatott, a budapesti selejtezőcsoportot vezetjük, vasárnap el kell intézni a litvánokat is az utolsó olimpiai kvalifikációs körért. Az első két harmadban nagyon jól játszottunk, a harmadikban kevésbé, ez is elég volt.Az első…..