Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisztinanoémi

243 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A végtelen közepén ülünk,közöttünk mécses égmellettünk csend, de felettünkhatalmasat zendül a bíborszín-ég.Szívzápor zúdul a kopár semmire,menekül minden, csak mi nem tudunkközös lánc tart bennünket összemélyre rögzül, így nyugodtan várunk.Mert tudjuk:Ha Halál jön?…..
Fivérem   'Ez nehéz,' mondta, 'istentelenül nehéz. Igazságtalanság, hogy most először esek így össze! Még haldoklik a természet, a kukoricaföldek végtelenek a szavak falevélként hullanak örökké, de végesen. Ő elnémul, csak fekszik szótlanul. A nyelőcsövében műanyag…..
Miközben 20 percen keresztül a mozdulatlan Rigó IC-n ültem, a következő gondolat fogalmazódott meg bennem: -Az egyetem olyan, mint a Super Mario játék.-Minden szint egy félévet jelent. -A szintek során vannak ellenségek, azok a zh-k; ugyanakkor van zöld gomba, piros gomba, csillag, és…..
Krisztinanoémi világa Álmatlan 2010.01.19 23:03:57
Téli-tücskök zengenek most álomtalan altatótelzavarták tőlem messze a nyugtot hozó manótegyre csak zizzen  egy szomorú dalnélküled olyan vagyok én, mint a hálóban vergődő hal.Vízben, de mégis messze a víztőlfogságban tart a távolságbár elrepülne ez a két napés jönne…..
Hozott egy hópelyhetmagával a reggeli szellőés letettea fagyott tócsára-minthaa gyermeke lett volna-óvatosan vigyázva,nehogy törjön a milliónyi hókristálybilliónyi darabravagy haljon megegy kéménybe hullva némánhol emlékesem marad, elolvadlecsorogpárologelmúlik... de nézd,…..
ott voltunk,mi kettencsend volt, és melegsötét, mint egy rossz álomde te ott voltál velem.velem és mellettemfogtuk egymást,mint a nyálas filmekbena béna színészekde ez olyan igazi volthogy a bőrömön éreztemmilyen forró a bőröd.rosszul voltálén sírtamde hogy te velem voltálés…..
Krisztinanoémi világa Karácsony 2009.12.24 12:05:46
Minden Kedves Olvasómnak nagyon boldog karácsonyt kívánok! Járjon mindenkinél izmos Jézuska! (: Globálisan felmelegedett karácsony,olvadt nyaflatty hó az aszfalton,mindenkinek azt kívánomhogy a karácsonyi menü mellett legyen béke, szeretet és boldogság az asztalon! ..
Krisztinanoémi világa Vagy 2009.12.23 17:00:27
lehullott falevelek röpülnek vissza a fákramegtelnek az összetört üvegekhaldoklik a fájdalom,nem több, mint a tükrön a páraértelmet nyer a fekete, mert nélküle nincs fehérminden zokninak megvan a párjaés hogy vagy, az mindennel felérmert ami eddig volt, az az üres laptudod,…..
Krisztinanoémi világa 2009.12.20 16:21:24
hó és szavakszakadatlan szakadvégtelen végesség álom-olvadáshatár mindenbenegykedvű boldogság.létra visz el odaahol minden kezdődikelolvad a hóa víz tetőzikrádió,zúgás: kék és feketekészítsd fel a lelked az ünnepre. ..
Krisztinanoémi 2009.12.23 11:40:02
@deflorator: Szia! Először is köszönöm hogy végigolvastad a blogot, és köszönöm a kommenteket! Itt válaszolnék a kérdésedre: valóban 17-18 voltam, most decemberben töltöttem a 19-et. (: Örülök, hogy szórakoztat a humorom, igyekszem. (: Remélem a továbbiakban is olvasóm maradsz! Üdvözlettel: Krisztinanoémi
deja vu szerű boldogtalanság ábrándcikázik körbe egy négyszögletú szobábanés néha a gumifalakról lepattan a bánat.menthetetlen, elárultál, kitikkadt oázisálom elmék szüleménye, felkoncolt gumimacik vagyunkmind, kivétel nélkül, és mi is a gumiszobában pattogunkde mikor a…..
Krisztinanoémi világa Fagy 2009.11.28 23:48:00
Ha van olyan hogy lélek,akkor most úgy érzem,hogy a lelkemetfolyékony nitrogénbe mártották és kalapáccsal egy rohadt nagyot rávertek.Épp szanaszént repülneka matt-szürke szilánkokfekete érzésekfájó csalódások...de ez engem nem érdekelmert mi az hogy lélek?felesleges…..
menni előresötétben kelünkvilágosban alszunkamit kell, tesszükaz életet élvezzükha kell megvetjükés bemutatunk nekimert felesleges hinniha odafenn van valakiő tutira nem engedihogy a Pokolban húzzanak mindennap deresreés ostorral csapkodják a hátamat véresrehonnan tudják, hogy nem…..
Krisztinanoémi világa másnap 2009.11.22 17:23:34
Az igazi semmiben benne van minden,mikor a csend a legnagyobb hangzavarfélhomályban, tükrökkel körbevévetélből nyár lesz, őszből tavasz.Nincs idő, se tér, se másfekete-fehér mindennincs már többé semmi csaláscsak sötét csillagok a világos égen.Ez volt régen.De már nem így…..
A szerelem olyan, mint a bárányhimlő.Látszik rajtad, de ha "elvakarod", örökké csúnya nyoma marad...Nincs is benne semmi fennkölt, csak kémia az egészgennyedző nyíltsebek, milliónyi kelésha a szíved adod, az még mindig kevéshúzz kesztyűt, légy óvatos, ne vakarózza…..
Krisztinanoémi világa Marlaizmus 2009.11.13 19:38:16
van olyan, mikor nem vagy senkicsak egy folt a többi közötta mocskos világ lepedőnazt teszel amit akarszki látna tégedsiess, mert a halál megelőznem kellesz senkinekelkerül a szerelemelszállt, mint a forró gőznem érdekel semmicsak egy kicsit is éreznélbár ne lenne mindig ősz. ..
úgy hallottam minden rendbena hulla belefért a bőröndbemert így ért véget az az esteamikor a fiú végig a lányt lesteaz ütemre vonaglott a testeő meg csak mosolygott, annyira szendebiztos kapható egy kis szexrehát...ajánlatot sokat kapottmert a lány után ezer srác koslatottde ő…..
hogy is hívják azt, amikorérzed, hogy az agyad felforreldurran, robban, nem hallani mástcsak csatazajt meg szívdobogástzizzen, serceg, karcos zörejegy jéghegy magához ölelés puffan csörren dübög a lázéget a hó és fagyaszt a gázmegtalálszén nem talállaknem tudom hogy hol…..
Mondd meg nekemki vagy itt bennnem látlak jóla kép remegmert reng a földés árad a folyóvalahogy csendben lenne most igazán jó.Süvít a szélés szakad az esőilyenkor egy forró ölelésa legnagyobb erőde ha elsodor az orkánelnyelődök-e örökre az elmúlás torkán? ..
Krisztinanoémi világa Szikra 2009.10.27 23:01:36
Holnap elveszted azt ami ma vagysötétlelkű fájdalom beszél majd belőlednincs többé melegség, csak dühödt fagyés az érzelem szikrája sem ég már benned.miért változunk? mert a paradoxon átbaszásmegdobnak kővel, dobd vissza kenyérrelcsupán felesleges szeretet-pazarlásde ha…..
Krisztinanoémi világa Büszkeség 2009.10.26 13:52:59
Rózsaszín égaljfelizzó csikkekelmúlt ábrándokösszekarcolt diszkekálmatlan éjszakákszerelmeslevelekhalott gyermekektúlsúlyos felnőttekkurva nemzedékkibaszott társadalomobszcén véleményembüszkén vállalom. ..
Krisztinanoémi világa Szmájli 2009.10.25 10:18:26
kettőspont zárójelálcázott örömmeggondoltam magamkitörlömkettőspont 's'ez sem sok semmide ha már valami kellez jobban megteszi.szimbólumvilág ezszmájliözönzivatarárvízzűrzavar.Ebből megint Bábel lesz. ..
tudod az a kiábrándítóhogy helyettem van hájas női disznódszűk szemeiből hiányzik az értelemha meglátom-sajnálom-kifordul a belem...milyen voltam neked? szép vagy okosvagy elég volt hogy nem vagyok drogosfelvághattál velem a haveroknálmint egy gumibabát, úgy használtálcsak a…..
Krisztinanoémi 2009.10.24 12:49:47
@plimplim: Nem tudom mennyire követted eddig figyelemmel a blogomat, vagy csak épp ezt az egy verset olvastad... A lényeg az, hogy a verseim nagy része olyan élethelyzetekkel foglalkozik, amik velem nem estek meg; ezekben a fiktív helyzeteken/állapotokon alapuló versekben csak belegondolok, hogy én hogy éreznék az adott szerepkörben. Mindenesetre örülök, hogy a vers érzelmet váltott ki belőled! (: Egyébként a kommented ellentmond magának... Ha kettőn áll a vásár, akkor miért kéne magamat ostoroznom??? (:
Krisztinanoémi 2009.10.25 00:05:48
@plimplim: Köszönöm a gondolataidat, a tanácsod, és a lesajnáló véleményedet! (: Csak ha egy ilyen versen (ami szerinted nem is az)felhúzod magad, az nem tesz jót sem az egészségednek, sem a szépségednek. (:
mi kell ide? szenny és mocsokperverz szex, és aberráltságén leírom, amit tudokelkorcsosult ez a világ.miért csak az számít egy nőbenhogy mekkora melle vanvagy hogy a tizenéves mennyire részeghogyha zsebpénzt kap?miért kell a szex úgy mint a vízsok ribanc, és szexmániás pöcsez a…..
Krisztinanoémi világa Álommanó 2009.10.24 14:16:31
álmodni olyan jó lennehogyha tudnánk szabályoznia jobb vagy bal szemünkrefog az álommanó álom-port hinteniszépet vagy rosszat kell látnunkaz legyen, amit éberen is vágyunk.olyankor elsötétül lényünka történtekkel szembe nézünk,de nincsen cenzúra, se kívánságműsormás a…..