Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BBotond7

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ha jól látom, jubileumot ünnepelek a mostani Oscar élőblogolással, mert ez lesz a tizedik hajnali virrasztásom, amit veletek együtt töltök. Egyedül 2019-ben hagytam ki, egyrészt tiltakozásból és leginkább érdektelenségből (később visszanézve, teljesen helyes döntés volt). Aki esetleg most töltené…..
BBotond7 2021.04.25 22:06:21
Sziasztok, én tavaly itt követtem a gálát, de ha jól emlékszem kellett vpn ameddig elindul és utána kikapcsolva is működött. www.prosieben.de/stars/oscar-award/livestream

Annak ellenére, hogy a Greyhoundal kapcsolatban mennyire máshogy vélekedek freddyhez képest, az oscaros mezőnyből elég hasonló véleményem van. Főleg annak kapcsán, hogy a Mank és a Nomádok földje mennyire szenvedős volt. Soul és a még egy kört mindenkinek volt a kedvenc filmem tavalyról, mondjuk azok eléggé befutónak számítanak a saját kategóriájukban. Ezene kívül a Sound of metal, The father és a Minarinak szurkolok, ilyen sorrendben.

Kicsit off topik, de már záporoztak a soundboardhoz az aranyköpések, csak így tovább! :)
Idén lesz a nyolcadik alkalommal, hogy írásosan követem végig az Oscar gála fejleményeit. Remélhetően idén is sokan velem tartanak és leadják saját kommentárjukat is a hozzászólásoknál. Itt a tavalyi élőblogolás, ha valaki kérne egy referenciát. Jimmy Kimmel visszatér műsorvezetőként, aminek…..
Idén lesz hetedik alkalommal, hogy veletek együtt végigblogolkodom a leghíresebb filmátadót. A recept ezúttal sem változik, brutál sebességben frissítgetem ezt a bejegyzést itten úgy 2 órától, remélem idén is minél többen lesztek jelen. Reklámszünetekben mindig átfutom amit ti is írtok és a…..
Már a sokadik éve blogolom végig a ti társaságotokban a hajnali Oscar gálát. Idén ráadásul magyar vonatkozása is van a dolognak, mert ősidők óta először izgulhatunk egy magyar díjnak a legjobb külföldi film kategóriájában. Jó lenne elmondani, hogy "Hát igen unokácskám, én ezt anno élőben láttam!…..