Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szánti Dominika

88 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életem új fejezete ez a vállalkozás. Tudományos alapokra építve adom kezetekbe a boldog, sikeres, harmonikus kapcsolatokkal teli, egészséges élet kulcsát. szantidominika.hu. Elstartolt a weboldalam a Szerintem csodaszép lett, ami elsősorban Ádám Török Funnel Project keze munkáját dicséri. Nem is…..
IGEN, jól olvastad a címet. Ha egy kicsit is odafigyelsz arra, amiről most szó lesz, megfogadsz belőle tanácsokat, és megígéred magadnak, hogy a mindennapi rutinodba is beépíted, akkor garantálom, hogy kiegyensúlyozottabb lesz életed...
Dominika vagyok. Gyerekkoromban Dudusnak becéztek, ma már Domcsi a kedvencem. 35 éves leszek, és igazán élvezem ezt az időszakot. Gyermekem még nincs, de nem rég lett egy Petim + az ō 2 tündéri kislánya :) Egyre jobban foglalkoztat a szülővé válás. 5 évig nem éltem párkapcsolatban, ez idō alatt…..
Kerekasztal beszélgetés Eszterrel, Gézával és velem (SkillToGo) a pozitív érzelmek szerepéről életünkben.Ez igazán az én témám, nem csak a hála miatt, hanem mert szentül hiszek abban, hogy a pozitív érzelmek esszenciálisak az életünkben, segíti a túlélésünket.Folytatni fogjuk...
Általában szeretek úgy blogposztot írni, hogy szól a zene. Most is így kezdtem neki az anyag feldolgozásának, de valahogy nem passzolt. Ehhez az íráshoz csend kell, ráhangolódás és annyira kinyitni a fülem, hogy a zenei aláfestést ezúttal a madarak csicsergése adhassa írás közben. Van az, amikor a…..
Megvan. Elkészült. És fantasztikusan jóra sikerült!!! halagomb.hu Egyszerűen nem is lehetnék boldogabb és nem is lehetne valami jobban én, mint ez az oldal. Vagyis de, a blogom, mert ott többet elárulok magamról és olyan témákról, amik foglalkoztatnak. No de ez. Ez csak hála. 100% hála. Az…..
"Már egy ideje jól vagyok. Az normális?" kérdezte tőlem minap egy ismerősöm. Volt egy elég nehéz időszaka és most olyan hihetetlen számára, hogy jól van. Gondolta, megkérdez engem, én biztos tudom, hiszen ezzel foglalkozom. :) Először is el kell mondjam, hálás vagyok a bizalomért, nagyon hízelgő,…..
Mire fókuszálunk? Hogy "Uhh, mennyi van még előttem, vajon képes leszek-e rá?" vagy arra hogy "Hű, már mennyi mindent elértem"? Abszolút nem mindegy. Az egyik gondolat frusztrációt, szorongást, félelmet okoz bennünk a másikban pedig büszkeséget, elégedettséget és bátorságot érzünk. Az egyikben…..
HVG kiadvány, csodaszép türkiz színnel, az ÉN szó nagybetűvel pinken virít a közepén, vonzza a tekintetet. Tetszik, hogy rólam szól. És persze rólatok! A Womanspiration szervezésében év elején részt vettem egy évtervező workshopon, azzal a céllal, hogy átlássam miket és hogyan akarok elérni a…..
Itthon (Pécsen) általában ügyetlenebb vagyok. Az átlagnál többször ejtek le dolgokat, rontok el recepteket, többször vagyok kétbalkezes, mint egyébként. Nem tartom magam ügyetlennek. Itthon viszont ez az imidzsem.  Sokat gondolkoztam azon, miért lehet ez így. Azért is foglalkoztat ez most nagyon,…..
Egy étterem látványkonyhája előtt állok és várom, hogy elkészüljön fogasfilém a grillen. Közben hosszasan (nem feltűnően :) figyelem a chefet, ahogy porciózza a salátát és zöldséges rizst köretként a tányérokra. Lassan, óvatosan teszi ezt. Megszólítom: Én: Kérdezhetek valamit? Chef: Mondja! Én:…..
ÖSSZEJÖTT!!! Összedobtátok nekem, és el sem hiszitek, mennyire boldoggá tettetek ezzel!  Hálás vagyok az alábbiakért: * Minden egyes forintért, amit erre szántatok. Kis adományok, nagy adományok, egyaránt mind fontosak és értékesek voltak számomra! * Minden egyes jó szóért, hogy csináljam,…..
Ma elfáradtam. Nagyon. Tavaszi fáradtság vagy mifene, de az ágyból kikelni is nehezemre esett. Ráadásul ma javarészt olyan tevékenységeket végeztem, ami nem megy olyan könnyen. Nyilván lehet azt mondani bölcsen meg tudatosan, hogy komfortzónán kívül van a fejlődés. Aha, de az fárasztó és ha épp…..
Kedves hivatásváltók, vállalkozók! Ezzel a történettel üzenni szeretnék nektek: igen, ez a karrierváltósdi nem mindig leányálom. Merjetek kísérletezni, változtatni, minden utat megnézni, kipróbálni, hogy a lehető legjobban ki tudjatok teljesedni. Lesz olyan lépésetek, amire azt mondják majd…..
Épp templomba igyekeztem a csodás napsütéses vasárnap reggel, mikor elém tárult Máté Bence természetfotós kiállítása. Ámulatba ejtő. Csodaszép. Eszméletlen. Lenyűgöző. Inspiráló. Varázslatos. Ezek a jelzők, valamint szinonimáik mind elmondhatóak Bence fotóiról. Jártatok mostanában a Szent István…..
Nem vagyok egy halmozó típus, mégis adódott, hogy az elmúlt 5 évben összegyűjtöttem "pár" dolgot dobozokban, szatyrokban, imitt-amott a polcon. Tudjátok van az az érzés, amikor ott motoszkál bennünk, hogy valamit meg kéne csinálni, azt is tudjuk, hogy jó lesz utána, mégis halogatjuk. Nekem ilyen…..
Január 17-én egy fantasztikus délelőttöt töltöttünk el partnereinkkel egy SkillToGo partnertalálkozó keretében. Miben más a SkillToGo? Ezen a rendezvényen megmutattuk és most nektek is adunk ízelítőt. Remélem hamarosan találkozom veletek is egy tréningünkön, workshopunkon. Alig várom :)..
A pozitív érzelmek fontossága életünkben és a munkánkban Ti naponta hányszor éltek át akár a munkában, akár azon kívül örömet, derűt, büszkeséget, reményt, inspiráltságot, hálát, áhítatot, kíváncsi érdeklődést, vidámságot és/vagy szeretetet? Hogy tudnátok többet becsempészni belőlük a…..
A minap szembejött velem ez a kép és megihletett. Egy nagyon szeretett családtagomnak szoktam azt mondani, hogyha tudná úgy látni magát és értékeit, ahogy én látom őt kívülről, akkor küzdőképesebb lenne, tele önbizalommal. Óriási tudás, rengeteg képesség van meg benne, számtalan élethelyzetben…..
Legutóbbi céglátogatásom alkalmával egy ilyen poszterre lettem figyelmes a parkolóházban. Nem kell sok ahhoz, hogy úgy érezzük, fontosak vagyunk, figyelnek ránk. Tévedés azt hinni, hogy csak vezetőink felelősek a munkahelyi jól-létért, kellemes légkörét. Mi, munkatársak is azok vagyunk!..
Korán kelő vagyok, reggel járok edzeni. Ami annyit tesz, hogy 5:25-kor már a trolibuszon ülök. Hasonlóképp volt ez tegnap is. Általában bele vagyok feledkezve gondolataimba, de ezúttal az utat figyeltem, a buszsofőr manőverezéseit. Ugyan korán volt még, mégis út szélén álló, boltokba bepakoló…..
Munkánknak köszönhetően sokfelé járunk/járok, rengeteg cég életébe tudunk/tudok betekinteni. Amikor belépek valahova, érzem, hogy az emberek szeretnek-e ott dolgozni. Látom, hogy mennyire tartják a rendet, mennyire érzik magukénak a helyet. Hallom, ahogy a munkatársak egymáshoz szólnak. Nem kell…..
Idén nyáron volt egy olyan érzésem, hogy a BKK csapást mért a budapesti tömegközlekedési társadalomra, hogy a 3as metró felújítása mellett a 4-6os villamost, valamint az 1es villamos vonalát is javították. Szeretek tömegközzel járni. De még jobban fogom majd szeretni, amikor elkezdünk kicsit jobban…..