Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mikor lövik már dunába a libbantakat ?

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a legnagyobb fellépő még meg sem szólalt, a tusványosi Fidesz-bulin Orbán előtt is sikerült vad dolgokat mondani a résztvevőknek...
Mikor lövik már dunába a libbantakat ? 2018.07.27 23:14:21
Hetek, lassan hónapok óta zajlik a Heineken és a vörös csillagos védjegye körüli mizéria, mostanra odáig fajultak a dolgok, hogy Lázárék már börtönnel fenyegetik a Heinekent. Minden azzal kezdődött, hogy a román kormány betiltotta az Igazi Csíki Sört, kiszabadult a szellem a palackból és  a…..
Mikor lövik már dunába a libbantakat ? 2017.03.21 15:18:15
Már mindent, és annak az ellenkezőjét – ami jelen esetben nem a semmi – is kivesézték Orbán pillanatig sem rejtjelezetten fajgyűlölő megnyilvánulása kapcsán. Egy kitételről azonban eddig csak kevesen értekeztek: „Ezelőtt néhány évvel kivégzés járt az ilyen mondatokért, de ma már lehet ilyeneket…..
Mikor lövik már dunába a libbantakat ? 2017.03.04 19:36:55
Elképesztően szomorú vagyok azóta, hogy szerda este a Corvinus nagyelőadójában Gundel Takács Gábor felolvasta a magyar olimpiai pályázat visszavonásáról szóló hírt. Éppen túl voltunk az első olimpiáról szóló érdemi vitán Fürjes Balázs kormánybiztos és Fekete-Győr András, a népszavazást kezdeményező…..
Mikor lövik már dunába a libbantakat ? 2017.02.24 01:32:46
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Orbanek racionalis dontest hoztak.

Eleve volt max 33 % esélyünk hogy megkapjuk.
Ha a népszavazás kapcsán megindult volna egy hónapokon át tartó gyilkos politikai küzdelem, (már pedig az lett volna) amit az olimpiai döntő bizottság tagjai elő egyenesbe néztek volna, akkor az ország esélyei, NULLA SZÁZALÉK -ra csökkentek volna. Mert nem kétséges, hogy a magyarellenes baloldal, a kampányban úgy lejáratta volna az országot, hogy 1000 év mulva sem lenne lehetőség megkapni, de inkább soha.

Kegyetlen, de logikus, hogy az Orbánék nem mentek bele büszkeségből, egy biztos vesztes csatába.
 Ezúttal nincs szükség kremlinológiára, elejtett fél mondatott elemzésére. Orbán egyértelműen kimondta: A következő év Soros és az általa szimbolizált erők kiszorításáról fog szólni...
Miközben a fideszesek is elítélik a gyűlöletkeltést a migránsok ellen az Európai Parlamentben, idehaza tovább uszítanak a menekültek ellen. Ez hagyján: 50-60 éves, nyugdíjas tűzoltókkal akarják „megvédeni a határt”, mert sajnálják tőlük a nyugdíjat; ugyanakkor a Fidesz-közeli csókosokhoz ömlik a…..
Mikor lövik már dunába a libbantakat ? 2016.12.15 19:45:44
@Chris Lamb: "A muszlimok nem emberek hanem állatok. Akiknek nincs joga élve eljutni Európába csak esetleg hullazsákban."

Pontosan. Orbannak mostamar azert kene kuzdenie, hogy az Unio alaptorvenyenek elso soraiban is ez szerepeljen. Hogy : A muszlimok NEM EMBEREK, NINCSENNEK EMBERI JOGAIK.
Valami egészen hihetetlen, hogy mennyire összecsinálták magukat a FIDESZ-ben attól, hogy esetleg sokan hallgatnak Juhász Péter hívására, és 23-án elmennek kifütyülni Orbánt. Egyrészt lázasan elkezdtek embereket szervezni: A CÖF viszi a már szokott lengyel vendégtüntetőket, közpénzt nem kímélve…..
Mikor lövik már dunába a libbantakat ? 2016.10.23 13:44:47
@pamut: Ott leszek libbant. Konnyen megtalalsz hogy beverjem az ocsmany HAZAARULO pofadat, mert lesz nalam egy "HALAL A LIBSIKRE !!!!!" tabla.
Mikor lövik már dunába a libbantakat ? 2016.10.22 19:38:28
@pamut: " Na gyere csak én ott fogok fütyülni jó hangosan,"

A Dunába lövünk büdös libsi, ott majd fütyülhetsz.
Soha nem látott mélységekbe süllyedt a közszolgálatot még mindig névleg képviselő közmédia a kvótanépszavazás kampányában. Többször megírtuk már, hogy ebben a műfajban is mindig van lejjebb, ám nehéz elképzelni mondjuk az M1 hírcsatornáról, hogy ennél is jobban kerülje a köz szolgálatát. Az MTVA-hoz…..
Mikor lövik már dunába a libbantakat ? 2016.10.08 19:05:55
@Jolka40: Nagyon remelem, hogy holnap mar a zsindex sem jelenik meg.
Fogalmunk sincs, miért erőlteti a kormány és személyesen a kedves vezető a kvóta-ellenes népszavazást. Nem tudjuk, mit kezd a legújabb felhatalmazásával. Az ugyanis biztos: ami az elmúlt egy évben ezzel kapcsolatban elhangzott, az szemenszedett hazugság...
Mikor lövik már dunába a libbantakat ? 2016.10.02 17:11:34
@vackor1: "Ahogy látom , az összes blogon megjelentek a "soknickűek" , látván, hogy nagy valószínűséggel érvénytelen lesz a szavazás"

Loszart se szamit az ervenyesseg. A nemek aranya olyan elsopro lesz, ami tobbet er minden ervenyesegnel. Inkabb legyen nagy aranyu a NEM-ek szama, de ervenytelen, mint magas reszvetel melett keves nem.
Szoval meg jobb is ha ervenytelen, mert akkor is meggyozo lesz a nemek szama.
Egy éve még szinte mindenki elítélte László Petra cselekedetét, amikor a menekültek kitörésekor egy gyermekét a kezében tartó férfit gáncsolt el, majd egy kislányba is belerúgott. Tettét csak súlyosbította, hogy hivatalosan újságíróként volt jelen a röszkei réten, de egy szélsőséges nézeteiről…..
Ha valaki egy reggeli rádióműsorba beküldött sms-ben azt olvassa, hogy már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút! és arra azt reagálja, hogy  én is! az így, szövegkörnyezetből kiemelve egy barom. Ha hozzátesszük, hogy mindez a MusicFM reggeli, Önindító című műsorában hangzott…..
Mikor lövik már dunába a libbantakat ? 2016.06.10 09:58:53