Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sultana

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frei Tamás mindig szolgáltat muníciót a Comment:com gépfegyverébe. Egy hónapot kellett várjunk libériai dossziéjának folytatására, de megérte. A Riporter ezúttal két félbevágott, ropogós, önkéntesekről szóló buci közé rejtette el a büdösséget jó sok chilivel…..
Subba Novinovinovinovi got!! 2007.03.20 12:42:00
Nagyon érdekes, előttünk eddig ismeretlen területre hívták fel figyelmünket Kedves Olvasóink. Az a helyzet, hogy a népszerű videómegosztók tele vannak orosz gyermekénekesek és -együttesek videóklipjeivel, és mind annyira bájosan nyomasztó és…..
Az utóbbi néhány napban valami szörnyűség történt a magyar popiparban. Napfolt lehetett talán, vagy valami gömbvillám. Egyébként sem szoktak a srácok és a lányok - meg persze a sajtósaik! - csúcsformában lenni, de az, hogy kötésig kelljen gázolnunk a fosban postaládánk…..
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
"Hát fordítva, anyukám!" - 2007-ből még kevés telt el, de ez az év végén is ott lesz a legviccesebb videók közt. És az óvónők miért nevezik egymást is úgy, ahogy a gyerekek hívják őket?..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Gáspár Győző élve boncolását kezdjük az ővele kapcsolatos legutóbbi üggyel, a Kutya Halálával. Sajnos azt már soha nem fogjuk megtudni, hogy mi történt…..
Subba Norbert viccel 2006.11.30 17:13:00
Hé, tudtátok, hogy Schobert Norbinak van humora? Illetve még nincs, de már rohadtul próbálkozik...
Ez itt vagy a leghülyébb magyar nő, vagy az ország legnagyobb színésze. Erzsi, az ideges lány másodszor a Balázs showban (aki az elsőről lemaradt, most pótolhat, ebben a klipben abból a szereplésből is vannak részletek), ezúttal még nagyobb dühvel a szívében. Őszintén…..