Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrew Lefty

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiváló kalandregény. Frei Tamás hihetetlenül magas színvonalon műveli a saját műfaját, egyetlen percig sem lehet unatkozni, remekül felépített, profi alkotás, amelynek az aktualitás ad igazi zamatot. André Calvi visszatért, habár nem ő a főszereplő, de nagyon fontos szerepet játszik az eseményekben,…..
Debrecen város közgyűlése hamarosan szavazni fog arról az előterjesztésről, amit Papp László polgármester adott be, és amiben az áll, hogy a város egyik 191,4 négyzetméteres raktárhelyiségét ingyenesen használhatná majd a Tankcsapda. A zenekar képviseletében a kérést Fejes Tamás dobos, a Tankcsapda…..
Cactus a Prison Band frontembere nem csak fotózáskor ül motorjára   Motor és rock zene. Számomra két elválaszthatatlan fogalom, lét és életforma egy 2005-ös történet dacára. Ekkor egy folyóparti motorostalálkozón, a színpadon dübörgő rockzene mellől el kellett mennem sátrunkhoz, hogy az éjszaka…..
Andrew Lefty 2016.02.28 08:36:28
@Andrew Lefty: Hell's Angels....prediktiv szöveg beviteli hiba
Andrew Lefty 2016.02.28 21:48:33
@Loren Kriszta: szerintem olvass utána mi történt Altamontban. Akkor még véletlenül sem fogod ezt a képet a többivel 1 sorban használni. ..
Andrew Lefty 2016.02.28 21:50:41
@Cactus Dalton: nem hiszem fogalmam sincs ki vagy de elnézést azt hittem te írtad azt a gáz klisé gyűjteményt fent. Loren Krisztát sem ismerem de ha hülyeség akkor mindegy ki írja szólni kell neki.