Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szliper

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Listák, imádjuk őket. Köszönöm Atlétásnak és Nyelvésznek. Turbulenciában lazán röhögcséltek, nyugalmat tettettek? Közben szinte a szívetek is leáll és imádkoztok, fogadkoztok? Nyugi, mindenki ezt teszi. Féltek bevallani, hogy féltek? Féltek, hogy kinevetnek, gyávának…..
Sziasztok, Csajosok! Atergó Annamari, a tapasztalt, örökké vidám és szókimondó férfifaló újra jelentkezik életvezetési és élvezési tanácsokkal. Ne feledjétek: ha nem tesztek érte, sose kapjátok meg! Ha akarjátok, mondjátok meg, követeljétek, vegyétek el! (Kép…..
Lett olyan mostanában, hogy bakancslista (bravúros fordítás) - tehát, mielőtt megrúgnád a vödröt, illetve feldobnád a bakancsot, azért mindenképpen tegyél meg pár őrültséget, hiszen ezek nélkül jottányit sem ér az élet. Az ihletet cadix barátunk adta, aki zseniálisan…..
Tudjuk: a koreográfiát nem az ellenfél szurkolóinak, hanem csakis a csapatnak készítitek (valahogy pont a Fradi ellen jön össze mégis); a blogot a fióknak írjátok - de azért mégis nyilvános, és titokban igenis érdeklődéssel nézegetitek a statisztikákat. Azt…..
  Vannak ilyen idétlen, szexista összeállítások, hogy miért jobb a sör, mint a nő. Annyira szar, hogy keressétek meg ti magatok, ha akarjátok. Valahol ott van a neten.   Ezzel szemben - mivel ma Zoltán- és nőnap van (LOL!) - úgy gondoltam, engesztelésül a Hölgyek is…..
Modorosblog Vannak még emberek... 2014.03.01 13:56:07
Újabb lista, egyszerűen imádjuk őket: ilyen még úgyse volt. Nyelvésznek és Atlétásnak köszönöm szépen.   // //   Aki szerint külföldre menni egyfajta kudarc, nem pedig a globális világ csodás lehetőségeinek kihasználása Akik (férfiként) növesztik a…..
szliper 2014.03.08 11:45:24
Ha még nem múltál el harmincöt éves, ha nő vagy és/vagy gyenge idegzetű, kérlek, ne olvass tovább! . . . . . . Ha már ettél, ha rosszullétre hajlamos vagy, akkor se olvass tovább. . . . . . . Mi szóltunk. . . . . . . Ja, és nem rólunk van itt szó, hanem úgy általában másokról, a…..
szliper 2014.03.01 17:59:36
Minden kedves demokrata, és diktatúrapárti választópolgár számára jó hírünk van: mint ahogy arról bizonyára Ti is értesülhettetek, idén már nem csupán a fülkékben, személyesen - hanem a népszerű online felületeken is leadhatjátok voksotokat. Mi több: a közösségi…..
BÖSZME ÁLLATOK - A tudomány házhoz jön, gondolhatnánk, pedig történetünk hőse akarata és tudta ellenére vitte haza Afrikából az új, eddig ismeretlen kullancsfajtát. Tony Goldberg azért ment Ugandába, hogy megfigyelje a csimpánzokat, és fertőző betegségeket…..
...mert idegesítő, zavaró, nem illik, nem szabad. Bár párszor már megemlítettem, hogy mire figyeljetek, ha eljöttök hozzánk, de úgy tűnik, hogy még mindig kevesekhez jutott el az infó. Szerencsére nekem mostanság nem volt negatív élményem és egyik sem történt meg, de néhány…..
szliper 2013.07.11 21:53:04
Szia Tibi, Talán emlékszel még rám, korábban már írtam pár bejegyzést (Horgász, 3nevű ember ...) Sajnos eddig nem nagyon volt időm, a haverok se nagyon értek rá, de most itt van két újabb, remélem ez is tetszeni fog. /Kibaszottul tetszik, szavannai hiénaként ugattam…..
szliper 2012.07.03 20:25:54
szliper 2012.07.03 20:59:06
 Derűs napot kívánok önnek! Stardmüller Kálmánt vagy kedves párját keresem. Szíves figyelmébe ajánlanék egy a kerületben induló középfokú angol-nyelvtanfolyamot.Esetleg a kedves családjában vagy lakókörnyezetében valaki? Megkérdezhetem, van nyelvvizsgája?Felajánlanánk…..
  A Modoros történetének legjobb (olvasói) posztja eddig. Hálaérzés tölti szívünk, ha meglátjuk jó Urban Gorillánkat. Köszönjük Neki.    A negatív sznobizmus „Gyakran járok elegáns és drága éttermekbe, amiknek legendás konyhája van, na de a menza a…..
Két tévés műsorvezetőt is megszállottan kukkol egy (feltehetően) férfi rajongó, írja a mai Bors. Az interweben fellelhető valahol egy oldal, ahová a beteges lelkületű rajongó nem átall olyan felvételeket feltölteni, amiken főleg Demcsák Zsuzsa lába és Ördög Nóra szoknyás…..
szliper 2012.02.22 23:27:54
Modorosblog Higiéniafasizmus 2012.02.14 11:30:00
Erőst el van tájolva az emberiség manapság, nem csoda, hogy elkorcsosulunk. Az evolúció nem véletlenül lett kitalálva. Adott egy természetes mikro- és makrokörnyezet, a tápláléklánc - ennek a tetején volnánk mi - és az állandó körforgás. Az erősebb marad életben, a gyengébb…..
Elérte a gazdasági válság a Barátok köztet is. A Blikk szerint 13 százalékos fizetéscsökkentéssel, a cafeteria megszűntetésével, illetve leépítésekkel próbálják meg a gyártók a költségvetést javítani. A keddi stábülésen jelentették be, hogy leépítések és…..
Ezek a fránya hazafi vonatkozású cégek, én szinte el se hiszem!Úgy tűnik mi is megyünk:7:30 Reggeli torna :) 9:00 Reggeli 10:30 Beszélgetés FankaDelivel 11:30 Vizi bajnokság a medencénél 13:00 Ebéd 14:00 Beszélgetés FankaDelivel 16:00 Tollas bajnokság 18:00 Vacsora 19:00 Póker…..
szliper 2011.07.15 20:26:38
@Kukori és Kotkoda: Nem izraeli...gondolom.
Szegény embert a biztonsági szolgálat munkatársa is húzza. Közepesen részeg naiv ügyfél rosszul mérte fel a helyzetet, és miután ellopták a pénztárcáját a kidobókhoz fordult segítségért a Corvintetőn. Cserébe megverték és kidobták a helyről, majd az egészet letagadták a…..
Ennek a költői kérdésnek járt utána a 7sins.hu. Te az a fajta vagy, aki mindent összeken és fröcsöl, amjd kisunnyos a klotyóról, vagy az, aki retteg a bakrétiumoktól és a füvelygombától és mániákusan letakarja az ülőkét szabályosra tépkedett wc papír darabkákkal?…..
Azelőtt Pesti vicc 2010.12.11 20:01:00
Hanyas vagy, te disznó? Blokkolnám? Milyen Péter? Ez a humoros neked? Háromezer liter oxigén, aztán röhögtök a más nyomorán? Mi még vicceken nevettünk, nem a bazmegoláson. A Latyi meg a Kiskabos olyan kabarét csináltak, amivel világhíresek lehettek volna, ha nem ide…..
szliper 2010.12.13 21:07:21
Szlíper gyöngyszeme következik, hosszú és nagyon jó. Szépjónapot Tibikém! A modoros autós íráson felbuzdulva engedtessék meg nekem, hogy a modoros autóvásárlókat egy csokorba szedjem. Jómagam 4 évig dolgoztam autókereskedelemben, így az alant felsorolt…..
szliper 2009.10.05 10:24:06
@Humphrey:

Semmi baj nincs vele. Sőt egyik vevőtípussal sincs.
Nem azért írtam ezt a posztot, mert lenéztem vagy hülyének tartottam volna bármelyik jellemet.
Ha még1x elolvasod, remélem észre veszed, hogy nem szóltam le benne senkit.

@Naked_Lunch:
Te ne kérj meg semmire, légy szíves! :)
Nem másoltam semmit. Az Öblös karaktere nagyon megtetszett egy korábbi posztból. Rádöbbentem, hogy találkoztam már vele, mint ügyfélként. Azért lehet ismerős mindenkinek, mert ahogy írtam, az élet minden területén megtalálható.
Honnét veszed, hogy nem dolgoztam autószalonban? :)
Sejtettem, hogy a nagy világfájdalomban szenvedők ugrani fognak a témára. Az autó értékesítőkben is a közellenséget látják. Legalább van visszhangja a dolognak! :)
Jól van gyerekek. Csak így tovább...
Egy valamit nem értek. Ez a poszt nem az autóértékesítők svindlijéről, átbaszásairól szól, hanem a modoros vásárlókról. Akkor miért a másik oldalba rúgtok bele? :)
Subba Lady Gaga? 2010.06.29 22:52:00
Kínos a sok béna fashion blogger előtt kirakni ezt, de ezek a képek a japán Vogue Hommes magazinban jelentek meg, és állítólagosan Lady Gaga szerepel rajtuk. A Vogue szerint a modell neve "Jo Calderone", aki a Gaga weboldalak szerint az ő alteregója. Skubizzátok az animációt…..
szliper 2010.06.29 23:22:52