Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milhouse

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérezte Havas Henrik, hogy nem maradhat sokáig a Hot! magazinnál sem: egy órával a kirúgása előtt vetette fel a titkárnőjének, hogy vajon mikor veszik észre, hogy a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő magazinban tárcát vezet. Íme a Tanár úr facebookos posztja:    A dolog előzménye, hogy március…..
Az öt hónappal ezelőtti fegyveres-szavazós poszt sikerén felbuzdulva (közel hatvanezer kattintást és 335 kommentet kapott, ami a Lemilblog eddigi legolvasottabb cikkévé tette) úgy gondoltam, hogy ismét valami hasonlóval lepem meg a hadtörténelem iránt érdeklődő lemiles olvasóközönséget. A múltkori,…..
milhouse 2017.02.05 08:12:20
@oranje2010: Az azért egy kicsit erős, hogy Caesar csak Marius halvány mása lett volna, más kérdés, hogy utóbbinak is helye lett volna a listán.
Caesar mindenesetre mindenképpen kimagaslik a mezőnyből, a maga idejében ez lett a veszte is.
Legalábbis most, és ezen csak ő maga változtathat...
milhouse 2017.01.15 13:16:02
@morpho: A szociknak inkább azt kéne már kimondaniuk, hogy tehetségtelen kretének gyülekezete, akikre mostanában nem lesz rábízva az ország irányítása.

Aztán ha ezt eltudják fogadni, ebből az alapállásból építkezve, talán 20-30 év múlva lehet esélyük a győzelemre.
Nem tudom lesz-e valami Orbán Viktor népszavazási ötletéből, és azt sem, hogy mi volt a szándéka ezzel. Belpolitikai szempontból nem volt rossz az időzítés. Az oktatással és egészségüggyel kapcsolatos elégedetlenség fokozódó megnyilvánulásait, a kopaszgárda felbukkanását gyorsan elhomályosította a…..
milhouse 2016.02.27 12:53:00
@téridő2: Nincs mit számolgatni, semmiféle támogatás megvonásra nem kell számítani, ez csak a szokásos riogatás, az EU nem így működik.