Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L.A.M.

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szigetvári Viktor beleállt a Momentumba. Politikusellenes rasszizmusról delirál. Kicsit csal, amikor a politika- és politikusellenességgel vádol meg egy épp politizálni kezdő, a hétvégén párttá alakult mozgalmat és annak éppen politikussá váló vezetőjét és úgy tesz, mintha a törés a politikusok és a…..
Miért gondolja magát a TV2 törvényen felülinek? És még fontosabb kérdés, hogy miért teheti ezt meg? Mert hogy megteszi, legalábbis mióta Andy bácsi a tulaj. Oké, költői a kérdés, hát pont azért teheti meg, ami miatt mindenki biztos lehetett benne, hogy Mészáros Lőrinc fogja megépíteni az olimpiai…..
L.A.M. 2017.02.25 18:51:16
Fedor, szerintem a hajléktalanos ügyben nem olvastad végig az Index-cikket. Már az eredetinek is ott volt a végén, igaz kicsit elrejtve és elkenve, hogy a TV2 fellebbezett a bíróságnál (ugyanis ott bármilyen hatóság döntései megfellebbezhetők)- vagyis a döntés nem jogerős. Azóta update-elték is.

Juhász Péter-ügyben nem tudom, mi az igazság, az viszont biztos, hogy maga az ítélet, amit Juhász a Facebook-oldalán belinkelt, nem jogerős. Benne van, hogy lehet fellebbezni. Most vagy Juhász rossz ítéletet linkelt, vagy nem mond igazat. Amúgy itt is félreértetted a hírt: nem tucat bírósági ítélet kötelezi a Tv2-t, hanem - legalábbis az alapján, amit Juhász belinkelt - egy, csak az Juhász állítása szerint 12 helyreigazításról szól (valójában az ítéletben "csak" 9 van és abból is akad olyan, ami ugyanannak a műsornak egy másik kiadására vonatkozik. Persze, ez is elég sok, ezért tök fölösleges és számomra megmagyarázhatatlan, hogy miért kell mindig túlozni, amikor a valóság is elég)

A Paprika-ügyben meg azt írja a 24.hu cikk, hogy konkrét, normatív büntetés (pénzbírság) tartozik ahhoz, ha a Tv2 nem hajtja végre előzetesen, az egyébként még szintén nem jogerős döntést. Amit nyilván majd kifizettetnek velük, ha az ítélet jogerős lesz és ha nem fizetnek, inkasszózzák az összeget (érdekes kérdés, hogy mi lesz a büntetés sorsa, ha a jogerős ítélet szembemegy az elsőfokúval - hiszen attól még ideiglenesen végre kellett volna hajtani).

A plusz 1-ben egyetértek: el fogják őket meszelni, bírságot kapnak, amit megfellebbeznek, valószínűleg ott is elkaszálják őket és azt is kifizettetik velük.

Vagyis a mérleg: egy ügyben az Index - minimum - csúsztatott, egy ügy a rendelkezésünkre álló bizonyítékok alapján nem eldönthető, de az biztosnak tűnik, hogy Juhász legalább túloz, egy ügyben pedig a Tv2 valóban nem hajt végre egy még nem jogerős, de előzetesen végrehajtandó ítéletet, de ezért pénzbüntetést fog kapni, a hatóságoknak meg megvannak az eszközeik, hogy ezt bevasalják. A negyedik ügy meg még el sem kezdődött.

Van elég ok a Tv2 jogos basztatására, tök fölöslegesek és szerintem kontraproduktívak az ilyen túlzások. Ezt a kultúrát még a Fidesz honosította meg 2002 után: soha nem elég, ami van, mindig többel kell vádolni az ellenfelet. Kár, hogy azóta a baloldal is átvette. Tudom, van elég ok gyűlölni őket, de azért némi racionalitás közben sem árt.
L.A.M. 2017.02.25 21:06:28
Fedor, attól, hogy Juhász azt írja, hogy ez jogerős ítélet, még nem lesz az meg. Ebben a posztban is az elsőfokú ítélet van linkelve. Nyisd meg: az ítélet ellen kézhezvételtől számított 15 napon belül fellebbezésnek van helye. Ráadásul itt még egyértelműbb a helyzet: ugyanis Juhász konkrétan a Fővárosi Törvényszék jogerős ítéletéről beszél, miközben a Törvényszék elsőfokú ítéletet hozott.

A Törvényszék elsőfokú ítéletének dátuma december 13., Juhász január 28-án posztolta - vagyis valószínűleg akkor kapta meg (az írásba foglalt ítéletek nagyjából ennyi idő alatt születnek meg, jó esetben, lásd Budaházy-balhé). Vagyis itt jó eséllyel még nem is lehetett meg a másodfokú tárgyalás. Az az Ítélőtáblán lesz, kiderül a szövegből.

A hajléktalan-ügyben morálisan egyetértek veled, de nem azt írtad, hogy ez milyen felháborító dolog volt, és a Tv2-nek magától bocsánatot kellett volna kérnie, hanem azt, amit az Index is sugallt a cikk első 95 százalékában: van egy jogerős ítélet, amit nem hajtottak végre. Nem, nincs.

A Chili ügyben én nem tudom, hogy fizettek/fizetnek-e és hogy van-e/lesz-e végrehajtás. Te honnan tudod?

Ott valóban törvénysértést követ el a Tv2. Lehet azt mondani, hogy ez felháborító (az, mindig felháborító, ha valaki nem tart be egy ítéletet), de ettől még nem lesznek törvényen felüliek. Kihasználják azt, hogy - úgy tűnik - a törvényi szankció túl enyhe. Úgy gondolják, a jogerős ítéletig kifizetendő havi 300 ezer - 6 millió közti összeg (számoljunk középértékkel, 3 millió 150 ezerrel) nekik jobban megéri, mint végrehajtani az előzetes végzést. Még egyszer: ez valóban felháborító, de nagyjából csak annyi, mint amit a Csíki Sörös csávó csinált a jogerős ítéletig. Ettől még nem lesznek törvény felettiek.

A hvg-s cikk meg nem tudom, hogy jön ide. Ott konkrétan elismeri a Tv2, hogy elkúrták és hajlandó fizetni x forintot. A sértett y forintot kér. Majd a bíróság dönt. Hogy a jogos összeg mennyi, azt nem tudom, meg kéne nézni, hogy hasonló ügyekben mennyit szokás fizetni. Meglepődnék, ha szórná a bíróság erre a milliós sérelemdíjakat (azt ne is említsük, hogy a mélyen felháborodott cikk aljára azért disclaimerként oda lehetett volna írni, hogy a cikk szerzője nem elfogulatlan, hiszen a Tv2 pont őt akarta lejáratni).

Még egyszer: a Tv2-n nincs mit védeni, mindegyik riport külön-külön és egyben is felháborító volt. De nem ezt állítottad, hanem hogy büntetlenül nem hajtanak végre jogerős ítéleteteket.

Ez meg a felsoroltak közül csak az egyikre igaz, arra is csak félig.
A ma esti Fókuszból derült ki, hogy az RTL Való Világ 4 című pompás trashreality műsorának nyertese, VV Alekosz alaposan megszívta, a Fővárosi Ítélőtábla ugyanis helybenhagyta az elsőfokú bíróság ítéletét, és vissza kell adnia a nyereménylakást. A nyóckerben, de annak…..
L.A.M. 2017.02.17 04:46:21
@Bergyilkos Bohoc:

Most, hogy mondod, tényleg, ezt már egyszer olvastuk. Négy éve:

www.borsonline.hu/celeb/alekosz-megszivta-elveszti-a-lakasat/61832

Ha így megy tovább, Alekosz négy évenként elveszti a lakását, de még az unokái is ott fognak lakni.
A vezetés nem játék. Autósként nap mint nap küzdünk a közlekedést nehezítő útviszonyokkal. Nem elég felvenni a kesztyűt a téli időjárás viszontagságaival, kőkemény koncentrációt igényel az is, hogy a korlátozásokkal és útfeltúrásokkal gazdagított városi közlekedést épségben és balesetmentesen…..
L.A.M. 2017.02.07 03:32:06
@balfa:

Milyen orvosin? Nincs jogsija, ő írta. Milyen közeledő autó sebességét kéne megbecsülnie?
Reflektor Ezek leszerepeltek 2017.01.25 11:54:36
  A mai fővárosi közgyűlésen az ellenzék nyugodtan kiállhatott volna az elszámított olimpiai pályázat ügyében. Ha már mondjuk nem mennek kopogtatni meg fagyban-hóban standolni, egy nyomorult "IGEN" belefért volna. Ehelyett egyeseknek nem sikerült még ez sem. Bár pártjaik igyekeznek ráülni az…..
L.A.M. 2017.01.27 03:51:35
@Treff Bubi:

Szerintem ez az érvelés totális tévedés. Kizárja ugyanis annak a lehetőségét, hogy vannak dolgok, amikről a választott képviselők nem dönthetnek, mert fontosabbak ennél (hiszen azzal, hogy megválasztottuk őket, nem adtunk MINDENRE felhatalmazást).

Az olimpia olyan mértékű beruházás, amiről népszavazásnak kell döntenie. Azzal mondjuk nem értek egyet, hogy csak a budapestiek dönthessenek erről, hiszen az egész országot érinti, de tudomásul veszem, hogy ebben van némi joghézag. Vagyis én nem fogadom el, hogy valaki leszavazza, csak mert ő úgy gondolja, hogy káros - ahogy azt sem, hogy megszavazza, mert úgy gondolja, hogy jó.. Itt olyan sok pénzről van szó, hogy a népnek közvetlenül kell döntenie.

És mégegyszer: ha lesz népszavazás (remélem) én az olimpia ellen szavazok.
Nem, nem, engem nem szopatnak meg még egyszer, volt már olyan, hogy a műsorújságban szerepelt hogy 1/1 címmel jön Azurák Csaba közéleti háttérműsora a TV2-re, aztán meg nézhettem LL Cool J-t az NCIS Los Angelesben, szóval csak feltételesen vagyok hajlandó átvenni az origo információit, miszerint pár…..
L.A.M. 2017.01.25 01:34:34
@belert:

elment vagy elküldték? Nem hiszem, hogy kapna még fizetést, ha saját akaratból ment volna. Vagy azt hiszed, hogy ez majd egy ellenzéki műsor lesz? Mert, ha igen, akkor a TV2 nem is fideszes, csak kökény vivien az.
Mészáros Lőrinc megérkezett az Echo Tv-hez, Kadarkai Endre riporter meg repült. Ahhoz képest, hogy Széles Gábor, a tévé előző tulajdonosa még azt nyilatkozta, hogy nem lesznek földindulásszerű változások, a tévénél, több műsor megszűnt, egyet feltámasztottak, a Bayer-Lovas-Bencsik féle Sajtóklubot,…..
L.A.M. 2017.01.06 04:04:31
@Dinkainka:

Mér lenne az? Ha Ákosnak vagy a Fidesznek nem tetszett volna az az interjú, már rég kirúgták volna. Nehogy már hirtelen kitaláljuk, hogy Széles Gábor baloldali ellenálló, aki Orbán akarata ellenére védett bárkit eddig...

Utólag könnyű okosnak lenni, de Isten bizony, amikor néztem a Kőhalmi-interjút, nekem végig az volt a fejemben, hogy ez itt igazából nem mehetne. Amilyen természetességgel beszélgettek pl. Kőhalmi ateizmusáról. Lehet, hogy paranoia, de én sokkal hamarabb tudnám elképzelni, hogy emiatt rúgták ki.

Őszintén szólva: én viszonylag keveset láttam a műsoraiból. Szerintem nem túl jó műsorvezető (iszonyatosan túljátsza a kérdéseket), de kétségkívül felkészült a vendégből, ami elég ritka. Gondolom, lesz helye.

Rendhagyó tippel most az ATV-re tippelnék.
A Fidesz-KDNP egy olyan embert fog áprilisban megválasztani ismét köztársasági elnöknek, aki diplomatikusan, de deklarálta: nem támogatja a kormány és a kormánypártok politikájának alapvetéseit...
Az egész magyar sajtót bejárta az a fotósorozat, amit Ryan Goslingról készítettek Budapesten. Az egyik képen az is látható, ahogy éppen újságot olvas (pontosabban tart, hiszen mégis mit olvasna egy magyar újságban?). A TV2 nagyon hiteles, nagyon megbízható, nagyon szakmai híradója, a Tények erről…..
L.A.M. 2016.12.15 03:10:50
@ladiladi:

A felvétel készítésekor az volt a legnagyobb példányszámban eladott napilap, miután a Népszabadság már nem létezett. Amúgy meg design szempontjából az hasonlít leginkább az amerikai lapok kinézetére.
L.A.M. 2016.12.15 03:24:44
@Wooden Tiger:

Ja, csakhogy a törvény értelmében:

"Burkolt kereskedelmi közlemény: olyan kereskedelmi közlemény, amelynek közzététele természetét tekintve megtéveszti a közönséget. Burkolt reklámnak minősülhet a kereskedelmi közlemény céljait szolgáló közlemény abban az esetben is, ha nem ellenszolgáltatás fejében került közzétételre."

és

"Kereskedelmi közlemény: olyan médiatartalom, amelynek célja gazdasági tevékenységet folytató természetes vagy jogi személy árujának, szolgáltatásának vagy arculatának közvetlen vagy közvetett népszerűsítése. Az ilyen tartalmak fizetés vagy hasonló ellenszolgáltatás ellenében, vagy önreklámozás céljából kísérik a médiatartalmakat, vagy szerepelnek abban. A kereskedelmi közlemény formái közé tartozik többek között a reklám, a támogatást nyújtó nevének, védjegyének, arculatának vagy termékének megjelenítése, a televíziós vásárlás és a termékmegjelenítés."

Vagyis ezt a két törvényi definíciót egybeolvasva ez nem lehet burkolt reklám, mert a célja nem a Magyar Nemzet népszerűsítése, hanem beszámoló Ryan Gosling képeiről. Ahogy valaki már írta, ha itt ki kéne takarni a Magyar Nemzet feliratot, akkor a futballcsapatok mezéről is ki kéne takarni a szponzor nevét.

@sajó d.: és fentiekből következően: de, ez ugyanaz. Azt sem kell kitakarni.
Úristen! Ez a film... ez betette az ajtót. Szó szerint. Pedig istentelen sok szar filmet láttam mostanában, de azért ez mégiscsak túlzás volt. A kínszenvedés netovábbja. A Patyomkin páncélost ugyan még nem láttam, de azért ez a borzalmas mocskot Az aranypolgárhoz hasonlítani erősen meredek. És akkor…..
L.A.M. 2016.12.13 04:09:59
@scal:

Bocs, megkérdezhetem, hogy mikor születtél?

Azért kérdezem, mert szerintem ahhoz, hogy ezt a filmet valaki értékelje, valamilyen szinten át kellett élje a '90 előtti Kelet-Európát - és pluszban kellett még néhány véletlen.

Wim Wenders nem túl jó rendező. Igazából ez az egyetlen nagy filmje.

Ezt a filmet két teljesen különböző entitás hatása teszi zseniálissá: az egyik Handke, a költő, a másik Falk, a színész.Neked nem tetszik a büfékocsis jelenet, pedig szerintem annál szebb nincs a filmgyártásban. Arról szól, hogy miért élünk. És valószínűleg Peter Falk ezt maga írta (mert ő sokkal több volt egy amerikai tévészínésznél, ezt Cassavetes barátjaként azért időnként bemutatta). Hasonlítsd össze Falk monológját Dommartin monológjával (utóbbi Handke szövege). Valójában mintha két különböző filmben lennél (de az angyal-ember kettősség ezt feloldja)

Szóval, én mindig megkönnyezem a büfékocsis jelenetet, ahányszor látom, ahogy Peter Falk összedörzsöli a tenyerét (mint például néhány napja az M5-ön, szinkron nélkül, felirattal, ezután jutottam ide), de én 1990 előtt ébredtem - és elfogadom, hogy azoknak, akik 1990 után ébredtek, ez a film kevesebbet jelent.
Az idei X-Fakorral...á hagyjuk. Mi az, amit nem írtam le eddig erről az évadról? Mi tudna többet mondani az idei műsorról, mint az, hogy az RTL is csak hét élő adást vállalt be belőle? Az a legnagyobb baj egyébként, - ami tegnap este is fényesen bebizonyosodott - hogy az évad semmilyen. Az előzőből…..
L.A.M. 2016.12.11 19:05:44
@bloggerman77:

Három teltházas búcsúkoncert a Népstadionban? Nem lesz az egy kicsit sok? A wikipedia oldaluk szerint a Budapest Sportcsarnokról volt szó.
L.A.M. 2016.12.12 00:11:46
@bloggerman77:

Nem tudom, nálad mit jelent a "zengett az egész város" de a Népstadion-koncerteket a Blahán már nem hallja senki.
L.A.M. 2016.12.12 00:24:30
@bloggerman77:

És ezt már nagyon óvatosan mondom, mert jelentősége nulla, de aki a hetvenes években népszerű gyerek- és ifjúsági filmekben játszott, az a Kisberkes. És ő volt az Első emelet tagja is. Geszti szövegíró volt az Emeletben, és valóban voltak gyerekszerepei is. Ezek elsősorban rajzfilm szinkronizálások (és nem, Mézga Aladár hangja, amire emlékszünk, NEM Ő) és még néhány film. De híressé vált filmekben ő nem szerepelt, ellentétben Kisberkessel (l. Keménykalap és krumpliorr)

Ez persze nem jelenti azt, hogy Geszti nem sikeres. De, sikeres. Nem jelenti azt, hogy nem gazdag. De, (gondolom) az. Ebből következik, hogy tehetséges is kell, hogy legyen. És bejött neki az élet , és valszeg itt röhög azokon, akik gyalázzák. Nem irigylem, mert dolgozott érte. Megérdemli.

Ettől még a Rapülők lehet hazug és szar. Meg az is lehet, hogy egyesek szerint az, mások szerint nem. Szerintem csak kicsit szar, de nagyon hazug. És az is tehetség, hogy valaki sikert és sok pénzt csináljon egy alapvetően hazug dologból.

Szerintem Sixx csak ezt állítja a Rapülőkről - és ha így van, akkor egyetértek vele.
Donhu Lottó nyerési esélyek. 2007.08.14 10:59:00
Sokan latolgatják, hogy mekkora esélyük van a Lottó 5-ös megnyeréséhez és ez még a jobbik eset, mert az emberek nagyobb része bele sem gondol. Talán jobb is így, különben nem lenne ekkora sikere ennek a játéknak. Bár le fogom vezetni az esélyeket, azért azt tudni kell, hogy az…..
Valami nagyon csúnyán félrement a Vajna-féle TV2-nél: a Tényekben Gönczi Gábor úgy konferálta fel a brazil Chapecoense gépének tragédiáját, hogy közben nem a csapatról, hanem a brazil futballválogatottról beszélt. Ugyanígy szerepel a hír a Tények.hu oldalán is: "A gépen 81-en utaztak, köztük a…..
L.A.M. 2016.11.29 23:26:12
@vénkujon:

Sőt, majdnem dél-amerikai fudballvilágbajnokságot mond...

Szinte hihetetlen az egész. Az külön érdekes, hogy a riportban a női hang nem nevezi meg a csapatot (szerintem egyszerűen nem tudta, hogy kell kiejteni), vagyis valójában csak Gönczi beszél brazil válogatottról.

Tényleg marhára érdekelne, hogy egyszerűen csak felolvasta, amit leírtak neki (és akkor ki írja ezeket), vagy esetleg ő maga írta ezt a hülyeséget?

Amúgy a riportban a Lájonel Messzi is aranyos, de ez már futballnácizmus.
Balogh Zsuzsa távozását a TV2 közleményben jelentette be, melyből kiderül, hogy a Tények felelős szerkesztője a családjában felmerült súlyos betegség miatt hozta meg döntését. 8 éve a TV2 Akadémia végzőseként kezdett el dolgozni az Aktívban, később a Tények vezető bűnügyi újságírójaként folytatta…..
L.A.M. 2016.11.23 01:27:23
@pejoratív igazgató:

Most látom csak ezt a hozzászólást. Azt, hogy fogalmad sincs arról, amit írsz, a lekezelő "aranyvirágozásodból" lehet tudni. Ez nagyon primitív szokás, akkor fordul elő, amikor valakinek nincs érdemi mondanivalója, ezért így akarja kifejezni a- gondolatnélküli - nagyképű felsőbbrendűségét.

Próbálom ettől távol tartani magam, de aki leírta ezt a példasort, amit te, nem biztos, hogy elvégezte az általános iskolát. Vagy nem járt be.
Éppen úgy, mint az ÁVH-s szellemi elődeik. És akkor ez az ÁVH-zás videón:..
L.A.M. 2016.11.23 00:51:19
Gyerünk, Gyurcsány, csak köpködj! Igaz ugyan, hogy miattad lesz még hatalomban hosszú ideig Orbán, de ne zavarjon...

Schiffert leszarom, de ez a pökhendi milliárdos pszichopata segg már kurvára idegesít. Ha nem láttuk volna, mit művelt miniszterelnökként, azt hihetnénk, hogy Orbán fizeti. De így tudjuk, hogy egy tehetségtelen, gondolatok nélküli őrült.

Gyurcsány tönkrebaszta a magyar baloldalt és most is csak egy dolog számít neki, hogy elérje az öt százalékot. Hogy bekerüljön a parlamentbe és ebből gazdagodjon. Hogy az ország ebbe belerohad, azt leszarja. Szerintem, amikor Gyurcsány kinyitja a száját, akkor Habonyék pezsgőt bontanak.

És nem, nem Schiffer és az LMP fogja leváltani Orbánt, mert kevesek és gyenge minőségűek hozzá. De ők Gyurcsánnyal ellentétben legalább próbálnak tisztességesnek lenni és nem húznak hasznot egy kommunista bűnöző (Apró Antal) szabadrablásából.

Addig, amíg Gyurcsány és bandája (együtt a jelenlegi teljes ellenzékkel) nem húz el a picsába, Orbán és bandája marad hatalmon. És egyébként ebben a teljes ellenzékben az LMP is benne van - de messze kisebb a felelősségük, mint az országot tönkretevő Gyurcsánynak.

Ui: Ha szemernyi tisztesség lenne a blog gazdájában (ez nyilván Gyurcsány), most kibaszná a szerzőt. A cikk eleje ugyanis pontosan ugyanolyan náci apák és fiúkozás, mint amilyet Csurka csinált 1990-ben. Schiffer ávózása ugyan primitív volt, de gondolatokra vonatkozott és nem felmenőkre. Hazug volt, de nem náci. Ez a poszt náci.
Democrat Chronicle (Extra!), 1865. április 15.:  Lincolnt lelőtték  ..
L.A.M. 2016.11.20 00:52:19
A kedvencem:

images.mentalfloss.com/sites/default/files/styles/insert_main_wide_image/public/obit.jpg

fiktív hír ugyan, de irodalomtörténeti cukiság. És valóban megjelent a New York Times-ban
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
L.A.M. 2016.11.06 00:31:08
@Butuska:

Az első bekezdésedben leírod, hogy ez mitől üzleti döntés, majd azt írod, hogy mocskos politika. De legyen, fogadjuk el, a Tv2-csatornák beillesztése mocskos politika. De ez még mindig nem válasz arra, hogy miért kellett emiatt kibaszni a Foxot - ha egyszer a UPC is megoldotta enélkül. Mi indokolja, hogy ne lehessen olyan csomag (a legdrágább, mondjuk), amibe a Fox belefér?
Füttyszó, na az nincs a hivatalos videón, csak egy boldog és lelkes, integető, tapsoló, éljenző tömeg. Tiltakozók sincsenek, és feszültség is csak is csak a miniszterelnököt feszült figyelemmel hallgatók tekintetében van...
Érdekes összegzés látott napvilágot. A felsorolásból kiderül, hogy 2006-ban, az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulóján hány külföldi vendég vett részt, illetve 2016-ban, 1956 60. évfordulóján mekkora diplomáciai forgalomra számíthatunk. Gyurcsány nyert 47-1-re. Hamar kiderült, hogy…..
Nagyon erős jelek utalnak arra, hogy a miniszterelnök személye körüli propagandaminiszternek meg vannak számlálva napjai a kormányban...
L.A.M. 2016.10.21 04:57:56
Hát azért ez elég szegényes.

1. Állítás: "Nyomozás indult ellene a belvárosi ingatlanügyek miatt" - majd alatta kiderül, hogy az egész ügyet lesöpörte az ügyészség. Annyira volt komoly, mint mikor Orbán megfontolta, hogy lemondjon.

2. Állítás: "Nem állt ki mellette a Fidesz-sajtó, amikor Portik elmondta, hogy lefizette" - majd alatta kiderül, hogy ez mindössze annyit jelent, hogy a Fidesz-sajtó egyszerűen nem írta meg ezt (azt most hagyjuk, hogy könnyű belátni, bármennyire fáj, Portik valószínűleg hazudik: ha Rogánt fizette volna le és nem a szocikat, akkor nem a Fidesz alatt került volna börtönbe, hanem a szocik alatt)

3. Állítás: "Leállítanák a letelepedési kötvénybizniszt" - jól hangzik, csak a poszt ezen pontja az Index tegnap előtti értesülésein alapul. Ma már az Index is azt írta, hogy mégsem fogják megszüntetni. És aki élt az elmúlt 10 évben, az pontosan tudja: azzal, hogy Vona a letelepedési kötvények eltörlését követelte, valójában bebetonozta a kötvényeket. Orbán soha nem enged.

Lásd:

index.hu/belfold/2016/10/20/elore_kvotak_kotvenyek/

4. Állítás: "Érvénytelen lett a népszavaztatás" - csakhogy a kormány pont ezzel ellentétes győzelmi kommunikációt nyom és semmi nem utal arra - az ellenzéki wishful thinkingen kívül -, hogy ne hinnének benne. És kétségtelen tény, hogy a népszavazás nem azért lett eredménytelen, mert nem vittek el elég embert szavazni a kormány mellett (az összes választópolgár 40 százalékát, a britek ennél kevesebbel léptek ki az EU-ból), hanem mert az ellenzéki népszavazásoktól való félelemből megváltoztatták a szabályokat, ezt pedig az MSZP szabotázsa ellenére az ellenzék ügyesen kihasználta. Ez pedig jó eséllyel nem Rogán ötlete volt (akkor még alacsonyabb szinten volt), hanem konkrétan Orbáné. Ő pedig nem hibázhat - tehát a népszavazás a Fidesz számára siker.

5. Állítás: "Lázár köztörvényes bűnözőkkel együtt említette" - jól hangzik, csak az a baj, hogy az elmúlt hónapok nem azt igazolják, hogy Lázár olyan jó pozícióban lenne a Fideszen belül. Lásd még: Spéder.

6. Állítás: "Már a Békemenet is a bukását jósolja" - ja, bassza meg, itt most visszavonulok. Hiszen köztudomású, hogy Bencsik András a belső körökhöz tartozik, és ha a Fidesz valamit meg akar üzenni, azt nem a Magyar Időkben vagy a 888-on teszi, hanem a Demokratában...

Összegezve: minden ilyen cikk, mint ez, Rogánt erősíti. Mert Orbán SOSEM rúg ki senkit, akit az ellenzék támad.
Aki esetleg egy kő alatt élt volna az elmúlt pár hónapban, annak röviden arról, hogy ki az a Harambe. Idén májusban került ki az a videó a netre, amin egy hároméves kisgyerek bemászik a Cincinatti Állatkért 17 éves gorillájához, Harambéhoz. A gorilla annyira nem viselte jól a váratlan látogatást, és…..
L.A.M. 2016.10.21 00:31:42
@phaemoor:

A szerző valószínűleg túl fiatal ahhoz, hogy emlékezzen, egy fél ország röhögött Boross Péteren, amikor friss miniszterelnökként azt mondta elődjéről, Antall Józsefről, hogy idejekorán halt meg (én még úgy tanultam, egybe kell írni, de ez már nyelvtannácizmus).

Egyébként az Értelmező kéziszótárban mindkét jelentés benne van, a Boross Péter (és Sajó D.) féle változat, mint "régies".
Egy kifejezetten jó egyéni és egy nagyon vicces csoportos produkció, hét felejthető vagy kifejezetten rossz előadás és a műsornak egyre többet beszóló zsűri (amibe egy új tag is érkezett) - erről szólt a Sztárban sztár vasárnap. A TV2 zászlóshajója, ami egy kurva drága jachtnak tűnő, de a valóságban…..
L.A.M. 2016.10.18 04:41:57
Lehet, hogy tényleg kéne kritika az X-faktorról is.

444.hu/2016/10/17/a-happy-gang-lecsuszott-szetesett-enekeset-dongolte-foldbe-az-rtl-klub

Nem csak a 444, de jelen állás szerint az X-faktor facebook oldalának kommentelői is azon háborognak, hogy sikerült megalázni egy nyilvánvalóan beteg embert...
L.A.M. 2016.10.18 04:48:56
@L.A.M.:

www.borsonline.hu/celeb/eldrogozta-mindenet-a-happy-gang-enekese-/110884

"Egy energiagyógyászat-tanfolyamon megismerkedtem egy lánnyal, akivel egymásba szerettünk. Az első házasságomból van egy 22 éves fiam, ettől a szerelmemtől pedig egy kislányom született. Sajnos ő is ott hagyott. Egy ideig eltűrte, hogy hallom az univerzum hangjait, később azonban már bolondnak nézett. Egy ilyen nővel nem tu­dok mit kezdeni, és sajnos ő sem tudott mit kezdeni velem. Közben anyám tanácsára megfordultam a pszichiátrián is, mert azt hitte, meghülyültem, amikor mondtam neki, hogy hallom a hangokat"