Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igi001

0 bejegyzést írt és 252 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Sokan tartják úgy, hogy egy pasik között zajló nézeteltérés soha nem képes  még csak megközelíteni sem durvaságban azt, amikor csajok közt tör ki a háború. Amihez egyeseknek még csak ellenfél se nagyon kell. Az alábbi sztori Dorka nevű szereplője például pont ilyennek tűnik. Az általa…..
Szerkesztőségünk szerint felháborító, hogy manapság mindenki csak úgy bemondásra kaphat internetet. Igenis tessék megküzdeni érte, bizonyítani, hogy valóban kell, hogy nem csak egyéjszakás kaland, hogy szándékaink komolyak. A levélíró szerint úgy kell járni a Telekomhoz netért esedezni, mint…..
Kevés idegesítőbb dolog van vásárlás közben, mint a nézelődő vásárlót két lépés távolságból követő biztonsági őr, amitől az ember egyrészt akkor is azonnal bűnösnek érzi magát, ha utoljára 5 éves korában lopott csokit a nagyi "titkos" édességes fiókjából, másrészt rögtön elfelejti, hogy mit is akart…..
igi001 2016.05.28 18:42:42
@Ádám: úccsse értik

most mit kell cirkuszolni kinyitod megmutatod oszt hugyozzanak már bele a biztonsági őrök is a táskámba

de felőlem bele is élvezhetnek azt is letojom ha annyira kíváncsiak itt van, megmutatom

nem értem, Londonban mindenhol kötelező megmutatni a táskát, ha nevezetességhez pl. London Eye-ba mész
Az elmúlt évek gasztroforradalmához kapcsolódóan generációváltás is zajlik a hazai vendéglátós szakmában. Ennek kapcsán egyre inkább úgy tűnik, hogy a minőségi, igényes, kézműves és dizájn szavak mentén alapított új egységek általában fiatal, gyakran más szakmában már sikeres tulajdonosainak nemcsak…..
igi001 2016.05.24 13:39:26
@Terézágyú: nem mondom meg de annyi biza jó pozîcióba vagy de nem a legtetején

el fogod érni a csúcsot de még okítanod kell magad kicsit
igi001 2016.05.24 13:48:47
@Terézágyú: szóval emberekkel tartod a kapcsolatot de irányítasz is viszont neked is parancsolnak amit egyre nehezebben viselsz

erzed hogy többre vagy képes tudod is magadról hogy megvan benned a plussz de az utolsó pillanatban mindig találsz kifogást h visszalépj

jó fej vagy az emberekkel de mégis tartod a távolságot mert több akarsz lenni

kéne némi batorság önbizalom és egy segítő is nem sok kellene hogy elérj mindent amit akarsz de mondom kishitű is vagy az utolsó pillanatban visszatáncolsz emiatt néhanyszor buktál holott majdnem megvolt

valami mêg hiányzik belőled a teljes sikerhez hinned kellene önmagadban jobban
Az nem derül ki levélírónk leveléből, hogy hol vette a Rio Mare konzervet, de az biztos, hogy sikerült egy unortodox darabba belefutnia. Nem tudjuk, hogy a gyártónál felejtettek-e ki egy-két alkatrészt ebből az eledelből, vagy Rio mare is csak egyike azon termékeknek, amiket hamisítanak. Ha ez…..
igi001 2016.05.24 09:34:46
Nincs kész a szoba időre? A wifi csak a recepció falára tapadva él? Hajszál volt a levesben? Nem tiszta az ágynemű? Mik ezek a problémák ahhoz képest, ha az ember érkezéskor azzal szembesül, hogy bezárt a hotel, ahova nyaralni indult, annyira, hogy felszámolják, úgyhogy a befizetett pénze is ugrott!…..
igi001 2016.05.22 15:44:36
@enpera: te simán csak az öregedéstől félsz attól hogy egyszer te is leszel öreg

mondanám nem akarsz vegyülni a lenézettekkel de nem ez öregedésfóbia félsz attól öregkorodra te is ott fogsz possadni a tőbbi nyuggerral és szeretni fogod a büdös gyógyvizet
igi001 2016.05.23 09:26:25
@bendeguz75: végül is suliba is azért jársz hogy tanulj meg az állam kényszerít rá, meg azért mert családi pótlékot is kapsz érte.

Egyébként senki se menne.

Azt senki se mondta, hogy ne merjen csóró büdös paraszt de ne csináljon úgy, mintha nem az lenne. (nem veszek tudomást róla akkor az nincs is esete)

ezért vesz fel a csóró büdös paraszt hitelt mert azt hiszi így menőbb jobb okosabb lesz azoknál az általa gondolt alsóbbrendűeknél, akikről úgy véli, simán kifizetnek maguknak mindent de nem élnek nagyobb lábon

@enpera: nem lehetsz annyira öreg, hiába tetteted magad, habár még fiatal elmúltál, olyan 30-40 évesnek gondollak. Márpedig ez fóbia, láttál esetleg tapasztaltál halált, elmúlást, öregekkel való kapcsolatod is volt, emiatt nagy ívben kerülöd őket mert te sem akarsz ilyen sorsra jutni, öreg lenni, velük lézengeni. Ez a fiatalokra is jellemző, nem tartják magukat annyira öregnek, hogy nyuggerekkel fürödjenek. A nyuggereket lenézed, a jelzővel elárultad magad, rettegsz attól hogy te is egyszer nyugger leszel. A gyógyvizet büdösnek titulálni, ott is sokat elmond az ember jelleméről, a gyógyvíz nem rózsaillatú, vagy mi, minél büdösebb, annál egészségesebb és annál jobb. A te fajtád az, aki viszont a sárpakolást már simán bevállalja, ha azt mondják neki, egészségesebb, attól fiatalodik, pedig attól még az sár, semmi más.

Tagadsz, nem akarod beismerni, de félsz az öregkortól, a tisztességes megöregedéstől a korral járó dolgoktól már most, mert egyszer láttad a folyamatot és nem dolgoztad fel, ez benned van. A te fajtád szokott plasztikáztatni, hajat festetni szőkére, műköröm, de belül ez a félelem az öregségtől az van, sőt azért is jársz wellnesselni hogy megfiatalodj, nem azért hogy kikapcsolódj. Igyekszel nem venni tudomást erről, hogy mármint öregszel, de azért néha felrémlik, te sem leszel már fiatalabb, egyre közelebb kerülsz a végső elmúláshoz. Ezért is mondom, tényleg nem lehetsz annyira fiatal, de még nem is öreg, középosztálybeli és elsőre nőnek mondanálak, de becsapós vagy mert úgy írsz mint egy férfi.
Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordult a Maradj talpon! című vetélkedő forgatása közben elhunyt Dobos Kinga élettársa, Boda Sándor - írja a Bors hétvégi száma. A haláleset még tavaly szeptemberben történt: a műsor egyik statisztája, egy 32 éves nő rosszul lett, majd nem sokkal később meghalt. Az…..
A Bors tudta meg, hogy a TV2-nél nem biztos, hogy megvárják a Napló őszi indulását - már ha lesz belőle valami, hiszen legutóbbi infóink szerint váratlanul közölték Hajdú Péterrel, hogy nem ő gyártja majd a magazinműsort - a Tényekből távozó Várkonyi Andrea foglalkoztatásával, és a Mokkában kaphat…..
Zokogott Várkonyi Andrea, mikor kiderült, hogy Marsi Anikó jön a helyére a Tények című hírműsor vezetésére, ami az utóbbi években azért már nem annyira volt hírműsornak tekinthető. Várkonyi állítólag a büfében sírta el magát, legalábbis a Blikk szerint. Állítólag azon akadt ki, hogy nem közölték…..
igi001 2016.04.28 22:53:19
@farcsika67: egen, Várkonyi Andrea sem volt szívbajos sem régen, sem most

de a helyében én már nem dolgoznék ennél a kanálisnál

ő tudja ha meg tűr, akkor ne sírdogáljon nyilvánosan
igi001 2016.04.28 22:56:00
@Gyorgy Nagy: a tv2 mindig is szocis bagázs volt, (az rtl meg fideszes) most hirtelen fidesznyik bagázs vált belőle és a 2 csatorna helyet cserélt elvekben

nem csoda, hogy tiltakozik a régi alkalmazott horda de egyszer mindenkinek lapát így vagy úgy
A Trónok harca hatodik évadának az lesz az egyik nagy erénye, ami egyben a legnagyobb problémája is. Nincs ugyanis könyv, aminek alapján haladni kell, és mivel az ötödik kötetből még kimaradt, fontos történetszálak közül már csak hármat kell úgy-ahogy az asztalon tartani (Arya, Vas-szigetek, Samu),…..
igi001 2016.04.26 20:17:22
@Nbl: egen azért adják feliratosan mert a világ minden táján a bemutatóval egyidőben adják a sorozatot, feiratosan

asszem

nálunk pl hétfőn hajnali háromkor volt a rész ami kint este 8-nak számít kb.

később lesz szinkronosan is
igi001 2016.04.26 20:19:54
@csika7: na meg ez is, ezt előbb is elmondhatták volna neki hogy húzza el a csíkot

pláne azt furcsálltam engedték neki eltetmettetni a férjét
igi001 2016.04.27 08:50:42
@Nbl: akkor lesz kb a fele vagy egy kis szünet szokott lenni ilyenkor

amcsiba májusba vannak az évadzárók

szokott lenni szünet is

a szinkron meg késik hiszen pár részt meg kell varni
Ricsárd leírása szerint könnyebb lehet a politikusokat szóra bírni a Parlamentben, mint kicsekkolni a Díjnet rendszeréből, ha mégsem ezen keresztül intézné már a számláit az ember. Állításával ellentétben mi találtunk a honlapon infót a regisztráció megszüntetéséről a GYIK-ban, de persze ez nem…..
A TV2 Facebook-oldala szerint  az ország egyik leghitelesebb televíziósa kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben. Azt, hogy Marsi Anikó mennyire a leghitelesebb televíziós vagy sem,…..
igi001 2016.04.25 19:11:36
@brummicsek: pedig előbb-utóbb az is követni fogja, össze vannak nőve, plusz Rogáné Cecília Deutsch baráti társaság bedobták őket

@jog-ász: így van plusz lehetne valamilyen sérült ember is a tényekben, mondjuk vak, mozgássérült, esetleg hallássérült :)

a hétköznapi ember a legszórakoztatóbb nem ezek a megjátszott , agyonunt celebek
A  Spar sokáig példaértékű cégnek számított panaszkezelésből, erre most rövid időn belül ez a második eset, hogy az üzletben történtek mellett a kommunikációból sem vizsgáznak túl jól. Mi történhetett? Budapesten élünk, alkalmanként Tiszafüredre látogatunk. Március közepén a hosszú hétvégét is…..
igi001 2016.04.21 18:14:51
@Ádám: há nem tudom, előlem inkább elfutkosni szoktak a cigány csávók, talán jobban is teszik

:D

okkal
igi001 2016.04.21 18:15:58
@Phil Necro: van abban valami bájos ha egy csajt pasinak néznek :D
Az emberek nagy rész csak panaszkodik, panaszkodik, de ennél tovább nem jut. Róbert azonban egészen a hivatalos fogyasztóvédelmi bejelentésig is elment. Rendhagyó módon a meglepetés ott várta. De vajon miért? Sziasztok! Gondolom párszor találkoztatok extreme digitalos panasszal,…..
Na ebből a levélből is látszik, hogy itt a tavasz. Szilvinek és utastársainak majdnem 3 óra alatt sikerült megtenniük a Fehérvár- Budapest távot, de a levélben a hangsúly egyáltalán nem ezen, nem is a nulla tájékoztatáson vagy az egyéb kényelmetlenségeken van, hanem a cuki…..
igi001 2016.04.16 17:24:13
@atpijkamo132: ezek 300 kilós vasakat simán ellopnak a kórház udvaráról egy éjjel, úgyhogy minden megoldható
igi001 2016.04.16 17:25:33
@Ádám: mostanra elfogyhatott már az a családi pótlék, 10-e után már nincs lóvé
igi001 2016.04.16 17:28:52
@Ádám: pedig nektek ingyé van, b+
Vigyázat, spoilerveszély! Legalábbis ezt nyilatkozta most a Variety-nek a két showrunner, David Benioff és D.B. Weiss. A mostani évad után már csak 13 epizódot készítünk, és mindent az utolsó körre teszünk fel. Jelenlegi állás szerint tehát lesz egy 7 részes 7. évad, aztán egy 6 epizódos 8.…..
igi001 2016.04.16 09:54:41
@Thomas Dantes: szerintem is, még lényegében ezek a könyvek nagyon az elején vannak a sztoriknak. Hogy lesz ebből befejezés? Ha mondjuk két éves szünet lenne, az évadok között, talán lenne értelme ennek az egésznek.

Ha viszont bőrlehúzásról van szó, akkor megint a nézők lesznek megvezetve, hiszen nem azt kapják, amit esetleg kapnának, ha előtte lenne könyv, amik szerint mennének.

Így viszont az író is azt írhat, amit akar, de változtathat is a sztorin, így viszont már a forgatókönyvírókon lesz a hangsúly, ami pedig elég gáz, ehhez a sorozathoz.
Nagyon benézte a lelkes elbocsátáshullámot a TV2: az infotainment és hírműsoraikra mindössze négy férfi műsorvezetőjük maradt, akik közül az egyik az a Gönczi Gábor, aki életében nem volt híradós (nem mintha Váczi Gergőnek nagyobb tapasztalatai lennének ezen a téren), de akit a csatorna meglehetősen…..
igi001 2016.04.14 21:32:56
@Slepy: eh túlsagosan úrinő lenne oda

szerintem geronazzo maria a tökéletes választás lett volna

esetleg .... :)
igi001 2016.04.14 21:34:37
@trillárom: van amikor a bebetonozás is már inkább visszatartó erő

különben szóba se allna senki se a tv2 vel

Balázst meg már nagyon lehet unni kezd mélyrepülni

jön a helyére ez a Fürdős zé vagy ki
Az eset valószínűleg úgy történt, hogy a levélírónkba egy pillanat alatt beleszerelmesedő biztonsági őr (mondjuk Attila) odasasszézott az információban Katikához, akivel amúgy is jóban van, elhomályosult tekintettel elővezette neki, hogy a Nő, az Igazi, a Nagy épp most vett egy sarokgarnitúrát, és…..
igi001 2016.04.10 20:04:16
@Ádám: csak féltettem az irhámat szégyen a futás de hasznos elvet vallom. :) azér nem bír elkapni úgy istenigazából egy pasi se na
igi001 2016.04.10 20:51:24
@Bicepsz Elek77: nem szép dolog a másik háta mögött róla dumálni

öregjányos szokás

ja, hogy lebuktál
Van egy alapvetés, miszerint kisgyerekkel és/vagy kölyökállattal mindent el lehet adni. Még egy tök feleslegesen háromórásra elhúzott, tehetségkutatónak álcázott negédes cukiskodást is, amiben sajnos a műsor készítői csak egy dolgot felejtettek el: a Kismenőknek a gyerekekről kellene szólnia, nem a…..
igi001 2016.04.10 14:39:45
@exterminador: 13 evesen vadul pornóznak és kepesek 200 kmert is utazgatni

2016 van haho van itt valaki aki ezt felfogja?

ha cuki gyerekkel lehet műsort eladni mert a nagyok senkit se érdekelnek már akkor jönnek azok

akkor egy 6 eves mért ne szerepeljen

tanulni ugyan kérem azt majd azután hogy befutott

de hogy ezt a balazs hülyeséget ki nezi az rejtly minek miert meg főleg hogy merték erre az időpontra

csak a gyerekeket sajnálom ilyenekre jarnak holott rég ki van valasztva a nyertes meg jogy ki jusson tovább

egy edibédi gyereket túl sokáig nézni meg senkinek sem öröm csak nekik hogy képernyőn vannak

@Pestépítő: szerintem ezek túl öregek a pedifiloknak de te ezt biztos jobban tudod nálam
Az a fajta biznisz ismerős, amikor telefonos ajánlat érkezik egy remek, kipróbálható termékről, amit ingyen házhoz szállítanak, és ha mégsem kell, követkemények nélkül visszamondható, majd futár jő, csomagban proforma számla (ez a számlának kinéző dokumentum) némi tájékoztatóval, aztán néma csend 14…..
igi001 2016.04.07 22:14:15
Egyre több olyan levelet kapunk, amikben elsősorban nem is az események borították ki a levélírót, hanem a cégek részéről tapasztalt panaszkezelés vagy épphogy panasz nem kezelés. Szó mi szó, a céges facebookok gondozása néha olyan, mintha egy bumburnyák viking lenne a social media felelős: a…..
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
Én készségesen elhiszem, hogy a CIB a szabályoknak és a szerződésben foglaltaknak megfelelően járt el olvasónk devizahitelének számítása ügyében, de a varázsképlet, amit használnak - egyben védőpajzsként feltartanak - tényleg érdekes. Megpróbáljuk megtudni, hogy mi a magyarázata ennek a…..