Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ricsi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú, nyúlós szabadkozással kéne nyitni ezt a bejegyzést, merthogy megint szegény Kovács Ágin fog csattanni az ostor, de majd megpróbálok más bűnösöket is felkutatni. Akkor most el kéne mondani, hogy tudom, hogy micsoda teljesítmények állnak mögötte, meg hogy a…..
Kezdjük a kötelezőkkel, TV2-őn Szülfel (21:15) és Rémrendes (22:15), majd a vak nyomozó kalandjai (22:50), RTL-en A szökés (21:15), Gyilkos elmék (22:10) és A főnök (23:05), majd hajnal kettőtől Maffiózók. Sorozatban a Viasat3 a Helyszínelőkkel jelentkezik…..
Ha valami nagyon ostobán van kitalálva a Szombat esti lázban, akkor az a "szakmai zsűri". Tök egyértelmű, hogy csak dísznek lettek odaültetve, de ennek ellenére néha túl komolyan veszik magukat. Elmondani egy 59 éves csávónak, hogy szedje össze magát, mert pont…..
Hát az, hogy megújult volna a Kész átverés, inkább a vicc kategória, de értjük mi, úgy mégse lehet beharangozni egy műsorvezetőváltást, hogy kedves nézőink, egyik bolond lecserélődött egy másik bolondra, ezért kérjük, nézzék meg a Szombat esti láz promóját. (Merthogy…..