Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berni Balogh

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év elején a személyi jövedelemadó (szja) kulcsa 16 százalékról 15 százalékra csökkent, ráadásul ismét felröppent a hír, miszerint 2018 környékén akár egy számjegyű (9 százalékos vagy az alatti) lehet az szja. Hiába csökken azonban az adó, ha aszociális hozzájárulások szintje magas, így ugyanis az…..
Már elmúlt néhány nap az óraátállítás óta, mégis sokan kóvályognak, mint az őszi legyek. Szerintem hülyeség ezt az egész felfordulást csinálni, mert nem sok értelme van. Még ifjú fejjel utáltam meg ezt az idő tili-tolit. Imádtunk focizni, és ki nem mondott megállapodás volt a szülőkkel, hogy…..
A Budai Vár megújításával kapcsolatos fenntartásai miatt pár napja lemondott a Nemzeti Hauszmann Tervet jegyző Hauszmann bizottság három tagja is. A döntésük fő okaként azt jelölték meg, hogy a kormány döntéseiről az újságokból értesültek, a fejlesztésekről a testület nem folytathatott vitát, és…..
Berni Balogh 2016.03.31 15:35:56
@AdamT:
Tényleg undorító valakit a "faji" származása miatt bírálni. Csakhogy az valóban tragikomikus, amikor egy nem is titkoltan cigány származású kókler olyan szinten képes végighazudozni a csúcsokig ívelő pályafutását, hogy valódi fajgyűlölők, cigányozó nácik csüggenek álságos mondatain a gyönyörűségtől fölizgulva.
Ugyanez a helyzet hazug "jobboldaliságával" is, amely szintén tragikomikusnak lenne nevezhető, ha nem volna 100 százalékban tragédia Magyarországra és népére nézve. A vérbolsevik szélsőbal röhög a markába - a III/III-as egykori kommunista tartótiszt, mai államtitkárral az élen -, mert pontosan látja, tudja, hogy egy vérbeli sztálinista diktatúra kiépítésének utolsó simításai zajlanak hazánkban. Mert amikor egy, mára nyilvánvalóan százmilliárdokkal lefizetett, orosz KGB és utódszervei érdekeit követő, a Magyarországnak szánt uniós tízezermilliárdokat elrabló, velejéig antidemokratikus, tehát kommunista diktátor a Budai Várba költözik, amihez letarolja fővárosunk "Central Park"-ját, miután már KÖZPÉNZBŐL építtetett magának stadiont egykori vályogputrija mellé, akkor mindenki röhejessé válik, aki egy szót is elhisz ennek "jobboldaliságáról".
Ahogyan az is szégyellje magát, aki a nevét adta egy pillanatig is a "közpénz jellegét elvesztő" elrablott, százmilliárdos vagyon megnevezéséhez. Halló Viszkis! Ha ilyen fantáziád lett volna, te is védekezhettél volna vele, hogy miután kihoztad az ajtón a zsákmányt, akkorra az már elvesztette banki jellegét.
Magyarország ugyanígy elvesztette demokrácia jellegét. Nyílt bolsevik diktatúra egyértelmű bizonyítéka, ha a nép kénytelen lesz eltűrni, hogy kommunista - magát "nemzeti-kereszténynek" hazudó - diktátora a Budai Várat is ellophassa.
Mienk a Vár - és mellesleg az ország! Két éve nem arról szavaztunk, hogy odaajándékozzuk-e az orbáni maffiacsaládnak!
Brüsszelben november óta rendkívüli biztonsági készültség van. Ennek ellenére dzsihádista terroristák két merényletben megölnek 34 ártatlan embert. Mit tesz erre Magyarország?..
Berni Balogh 2016.03.22 20:33:53
@fidesz maszop dk egykutya:
Persze, hogy hazudik, már az "igazságot" sejtető, de csak gazságot rejtő nevével is. Pont hogy a nyáron is csak a hazug, aljas orbáni mutatványt művelték! Röszkénél bemutatták a "mi mégvédjük Európát, ha kell erőszakkal" című kétfelvonásos darabot: amelyben aljasul beengedték pár percre a valódi menekülőket, hogy aztán agyba-főbe verhessék őket az újságírókkal együtt, magyar területen. Majd két nap múlva ugyanezeket az ezreket, száz kilométerrel arrébb REGISZTRÁCIÓ nélkül átbuszoztatták az osztrák határhoz és átlökték őket, mikorra már jól megéheztek és megszomjaztak.
A párizsi-brüsszeli merénylők közül kettőt is igazoltatott az orbáni gépezet szeptemberben, mialatt nemzetközi körözés volt ellenük, de továbbengedték őket!!! Ennyit ér a millió/év tempójú hazai igazoltatgatás a (poszt)kommunista rendőrség részéről: elsöprő többségben csak az átlagpolgár zaklatására, megfélemlítésére való.
Már meg sem lepődünk, hogy Kósa-hazudós elvtárs a menekültekkel magyarázza a terrorizmust, mintha nem tudná, hogy a fő szervezők már Európában születtek.
Nagyon érdekes és elgondolkodtató, mennyire jól jött ez a mai alkalom a mi Kedves Vezérünknek arra, hogy - egyrészt a tegnapi, parlamenti strómankérdést Mészáros ügyben elnyomja - ma délelőtt pedig megtegye a legjelentősebb lépést, vissza a kádári kommunista diktatúrába: megszavaztatta, hogy megszűnik az Országgyűlés költségvetési, kormányt korlátozó, ellenőrző szerepe, a PARLAMENTÁRIS DEMOKRÁCIA egyik legfőbb - hazánkban szinte már legutolsó, máig élt - garanciája.
Hogy is mondta Juhász Péter 2 napja? Lehet, hogy van valami, amit Orbán tud a menekültüggyel és a terrorizmussal kapcsolatban Putyintól, amit mi nem.
NemGogol Mutogatunk a forradalomra 2016.03.19 10:29:29
A magyar reformkorszak egyik kiemelkedő alakja: L. Simon László, a költő és politikus  “A repülésnek is megvan a maga művészete, vagyis inkább fortélya. Abban rejlik, hogy megtanuld magad a földre vetni és elhibázd azt." Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak Valami hasonlóval…..
Berni Balogh 2016.03.19 23:33:59
"'Vajon mitől bukna meg az Orbán-rezsim?'
Hmmm....Hát, az kellene hozzá, hogy az ellenzék jól szervezett utcai demonstrációkba kezdjen,"
Ugyan már! Semmi helye az elkeseredésnek! Négy nappal ezezlőtt az utóbbi 25 év legnagyszerűbben szervezett, LEGMAGASABB létszámú kormányellenes tüntetése zajlott le Budapesten.
A putyini KGB ügynöke, ez a magát "nemzetinek" és "antikommunistának" hazudó, a magyar népet végletekig kirabló, országrontó, kegyetlen diktátor nem véletlenül igyekszik a sleppjével együtt bagatellizálni ennek a ténynek a jelentőségét. Még az sem tántorítja vissza ettől az undorító reakciótól, hogy pökhendi, a primitívség szintjét mutató válaszaival éppen bolsevik, demokráciagyűlölő mivoltját árulja el. Pontosabban erősíti, ugyanis elárulni már naponta elárulta az elmúlt években. Egyetlen haszna annak, amit művel, hogy sok kétkedő kezdi jobban érteni, mit jelent a demokrácia hiánya, és mi értelme a létének. A demokrácia lényeg ugyanis az, hogy semmit rólunk, nélkülünk! Nem az országot és a fővárosát szétverő, a Budai Várba költöző és a nép fölött pöffeszkedni akaró királyt választottunk négy évre.
Legmeggyőzőbb bizonyíték, mennyire érzékeny és fájdalmas ütés volt számukra a március 15-i százezer ember, hogy például a Kossuth térre küldött egyik ügynökük 20 perccel az ottani rendezvény kezdete előtt készített videókat "bizonyítékként" arról, hogy a tér félig üres. Nos, akkor még valóban félig üres volt, hiszen 16 óra 10 perckor a menet vége még az Oktogon előtt járt, teljes szélességében megtöltötte az Andrássy utat, Nagykörútat, a Podmaniczky utcát, az Alkotmány utcát, melyről aztán már be se fért minden érkező a Kossuth térre, 16 óra 45-kor!
Nem szabad engedni, hogy elhazudja ez a pökhendi, maffizó orbánbanda a március 15-i tüntetés hatalmas sikerét!
Természetesen senki sem tervezte, hogy ettől az egy tüntetéstől fog megbukni ez az undorító, orbáni diktatúra. De komoly csapás érte, mert egyre többen látják egykori fideszes szimpatizánsok is, hogy valójában egy bolsevik banda pusztítását érzi szinte mindenki a saját bőrén, és hogy a vesztébe taszítja az országot az orbáni maffia. Mert nem elég neki, hogy ellopja az EU Magyarország felzárkóztatására adott ezermilliárdjait, hanem ostoba intézkedéseivel ágazatokat ver szét, miközben - szintén hatalmas kenőpénzek fejében - évtizedekre kiszolgáltatja az országot egy volt szovjet KGB ügynök kénye-kedvének.
Mitől fog megbukni a "rend"-szere? Attól, hogy fenntarthatatlan, attól, hogy az EU lélegeztetőgépe hamarosan leáll Magyarország irányában, és az elmúlt évek orbáni rablása nem a fejlődést és önállóan működő gazdaságot, hanem a katasztrófát készítette elő.
Berni Balogh 2016.03.20 00:41:23
@Afrika steht an der Elbe:
Bizonyára nem hallottál róla, de a kádári kommunista diktatúra 4 évtizedében is rendszeresen voltak "választások". A népet mégis gépfegyveres magaslesekkel őrzött szögesdrótók és aknamezők közé kellett zárni, nehogy elszökhessen a "munkások paradicsomából" a "rothadó" Nyugatra. Ez akkor volt, amikor Orbán Győző elvtárs a magyarországi kommunista párt titkára, felesége, a jelenlegi Kedves Vezér szülőanyja meg pártbizottsági funkcionárius volt. Viktor gyermekük meg a Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetség titkára lett. Ő maga, tehát nem a nagypapája volt egy kommunista szervezet titkára.
Mindaz, amit a demokrácia, a szabad választások későbbi lehetősége ellen véghezvisz, mind azt bizonyítja, hogy hazug szavaival ellentéteben szándéka és célja szerint ugyanaz a népgyűlölő kommunista maradt, aki volt.
Mintha valami sorozatot néznék. Régóta. A forgatókönyvíró ennyi idő után nem talál újabb fordulatos eseményeket, konfliktusokat, megismétli hát a már látottakat újonnan érkezett szereplőkkel. Egyszer működött, hát biztos lesz élvezeti értéke most is. Ilyen érzésem volt tegnap. A régi történet, régi…..
  Az idei március 15. eseményeinek van egy közös üzenete: megkezdődött Orbán Viktor végjátszmája, a miniszterelnök elindult a bukás felé. Mire alapozom ezt? Orbán Viktor fellépéseinek az elmúlt hat, vagy még inkább 22 évben, amióta 1994-ben végrahajtotta nagy köpönyegfordítását, s liberális…..
Berni Balogh 2016.03.16 16:41:12
Az orbáni maffia által kiépítés - és ünnepélyes átadás - alatt álló kommunista diktatúra hívei vezérükhöz hasonlóan nem érzékelik a címben szereplő határ átlépését. Sokszor bukott már Orbán, "semmi baj" - mondják.
Ehhez csak azt a friss "apróságot" teszem hozzá, hogy Magyarországon tegnap az elmúlt 25 év legnagyobb közéleti eseménye volt: SZÁZEZRES CIVIL TÜNTETÉS A KORMÁNY ELLEN! Amin a hivatalos közlés szerint 15 ezren voltak - bruhaha, azért ehhez a számhoz már pofa kell!!! -, de a "független" sajtó is csak 20 ezerről, vagy "több tízezerről" ír.
Nos, amikor a Kossuth térre már csak úgy férnek be, hogy az Alkotmány - pardon, Alaptörvény - utca is félig bedugul, akkor az minimum százezer ember! Amikor az Andrássy úton még hömpölyög a tömeg, miközben már a Nagykörút is teljes szélességében tele van és a Kossuth tér is ezzel egyidőben kezd megtelni, akkor ez már abban a pillanatban is százezer volt.
Azért lényeges erre, a számokkal történt hazug bűvészkedésre rámutatni, mert nagyon jól tudta ezt a propagandavirtuóz orbáb maffia megfelelő részlege már korábban is. Akkor is, amikor a békamenet központilag pénzelt, szerte az országból indított buszaiban már útközben idomították a leendő gyalogokat, hogyan kell "megfelelő térközt tartani" egymást közt, hogy minél szélesebbnek látszódjék a társaság.
Tegnap minden hasonló, hazug "oktatás" hiánya ellenére már a Hősök terén is láthatóan húszezres, később gyorsan és folyamatosan - sokszor még az Andrássyn is elakadó - duzzadó tömeg indult neki a több kilométeres útnak.
A szám-hazugság, a címlapok hazug szerkesztése után ma is folytatódik a putyindiktatúrát hazai környezetbe ültető orbáni gépezet alig leplezett manipulációja.
A százezres tegnapi tüntetést és az orbáni, hazug, rabló maffiaállam bukásának kezdetét nem nehéz észrevenni. Az a százezer ember, aki tegnap ott volt a Kossuth téren, az ennek lett a tanúja! Orbán és sleppjének mai, cinikus reakciója százezer ember felzúdulására oylannyira felháborító, hogy önmagában is biztosítja a folyamat következő állomását. Olaj a tűzre - ahogyan Gerő Ernő elvtárs pökhendi, hazug rádióbeszéde volt 1956. október 23-án este. Aztán tudjuk, mi következett.
Berni Balogh 2016.03.16 17:57:49
@Ballib cenzúrázók réme 4:
Most akkor, ami "ballib", az a zsinórmérték szerinted? Természetesen az is hazugság, hogy ballib, meg az is, hogy ellenzéki. Csak az egyik nyíltan kommunista, ezért csak leplezetten védi Orbánt, a másik meg álnemzeti. Akkor szerinted melyik fogja ezek közül elismerni, amit százezer ember a saját szemével látott a Kossuth téren?
Egyik sem.
Ezért szükséges legelőször is egy puytin-orbán-kommunista befolyástól mentes sajtó Magyarországon!
Szabad, szabaddá tett sajtó, mint 1848-ban és 1956-ban! Akkor majd nem lesz mire hivatkoznod neked és a hozzád hasonlóknak, amikor el akarjátok hazudni a tegnapi tömeg százezres nagyságát.
Szerintem életemben nem vártam annyira március 15.-ét, mint most. Pukli István "vezette" kockás inges forradalom csúcsrajáratását vártam. Várakozásaimat csak feltüzelte a bejelentés, miszerint valami olyat jelentenek be a tanárok, ami megváltoztat majd mindent. A bejelentés után hiába vártuk a…..
Berni Balogh 2016.03.16 13:03:08
Azért a hazai sunyi orbán-putyin propaganda - amely néhol látszólagos "ellenzékiséggel" leplezi magát - most elég feltűnően kimutatta a foga fehérjét.
Egyrészt ilyenek a legolvasottabb híroldalak címei, amelyek nem azt harsogták, ami a tegnapi nap - és az elmúlt 25 év - legnagyobb közéleti eseménye volt: SZÁZEZRES CIVIL TÜNTETÉS A KORMÁNY ELLEN! -, hanem hogy "Pukliék sztrájkot hirdettek" és amúgy "mellesleg" volt egy tüntetés is. Amin a hivatalos közlés szerint 15 ezren voltak - bruhaha, azért ehhez a számhoz már pofa kell!!! -, de a "független" sajtó is csak 20 ezerről, vagy "több tízezerről" ír.
Nos, amikor a Kossuth térre már csak úgy férnek be, hogy az Alkotmány - pardon, Alaptörvény - utca is félig bedugul, akkor az minimum százezer ember! Amikor az Andrássy úton még hömpölyög a tömeg, miközben már a Nagykörút is teljes szélességében tele van és a Kossuth tér is ezzel egyidőben kezd megtelni, akkor ez már abban a pillanatban is százezer volt. Azért lényeges erre, a számokkal történt hazug bűvészkedésre rámutatni, mert nagyon jól tudta ezt a propagandavirtuóz orbáb maffia megfelelő részlege már korábban is. Akkor is, amikor a békamenet központilag pénzelt, szerte az országból indított buszaiban már útközben idomították a leendő gyalogokat, hogyan kell "megfelelő térközt tartani" egymást közt, hogy minél szélesebbnek látszódjék a társaság.
Tegnap minden hasonló, hazug "oktatás" ellenére már a Hősök terén is húszezres, később gyorsan és folyamatosan - sokszor még az Andrássyn is elakadó - duzzadó tömeg indult neki a több kilométeres útnak.
A szám-hazugság, a címlapok hazug szerkesztése után ma is folytatódik a putyindiktatúrát hazai környezetbe ültető orbáni gépezet alig leplezett támogatása. A mindig kiegyensúlyozottságot színlelő index2 blogcímei és lead-jei közt a tegnapi gigatüntetésből pont ez a szöveg fejezi ki "leginkább" a lényeget, hogy "ezt a tanárok nagyon elnézték"?
Ki nézett el, mit? A százezres tüntetést, és az orbáni, hazug, rabló maffiaállam bukásának kezdetét, azt néztétek el! Mert az a százezer ember, aki tegnap ott volt a Kossuth téren, az ennek volt a tanúja!
Ja, és egy kis válogatás a blog.hu -ról olyan címekből a tegnapi gigatüntetésről, amelyek "elkerülték" a tisztelt index2-s címlapszerkesztők figyelmét:

varanus.blog.hu/2016/03/16/csak_ugy_zengett_a_forradalom
hazugsagvadasz.blog.hu/2016/03/16/orban_elindult_a_bukas_fele
elvarazsoltkastely.blog.hu/2016/03/16/nincs_bocsanat_nincs_kegyelem
Berni Balogh 2016.03.16 15:12:51
@Ballib cenzúrázók réme 4:
"Gyorsan felejt a hithű Gyurcsanyista slepp.."
Szinte hihetlen, hogyan nem képes ilyen egyszerűnek látszó kérdés, mint a következő, áthatolni egyesek betonkeménységű koponyájának résein?!
SZERINTED AZ, AKI UTÁLJA AZ EGYIK MAFFIAVEZÉRT, AZ SZÜKSÉGKÉPPEN SZERET EGY MÁSIKAT?
Nem, nem felejtettük el azt a másik kommunista marhát, de pillanatnyilag sokkal jobban utáljuk ezt a hazug kommunistát, amelyik ezekben a hónapokban rabolja szét végleg a hazánkat. Teszi ezt teli pofával kommunistázva, bolsevikozva, mint tegnap is. Mintha azzal tisztázhatná magát egy bankrabló, hogy ócsárolja a bankrablókat, úgy általában.
Ez a mostani kommunista maffiavezér, aki annyival ravaszabb, hogy nemzetinek és kommunistaellenesnek hazudja magát, ki is használja ebből a körmönfont csalásból származó előnyét: százszor, ezerszer többet rabol, mint elődje, aki nem leplezte kommunistaságát.
Olyan bonyolult számodra ez az összefüggés?
Pedig a Kedves Vezér próbál neked segíteni. A minap, a múlt héten, 24 órán belül kétszer is produkált freudi elszólásokat az egyébként is nyilvánvaló tettei mellé. A maoista "nagy ugrás" és a "népgazdaság" említése - a mai magyar gazdaságra értve - a szájából persze nem volna szükséges, hogy láthassuk, tisztán kommunista diktatúrát épít.
Azért mégis érdemes megjegyezni, hogy ez a népgazdaságos elszólás olyan, mintha Angela Merkel miniszterelnök asszony a "német állampolgárok" megvédése helyett a "német faj" védelméről beszélne - véletlen nyelvbotlás okán. Azzal az "apró" különbséggel, hogy Merkel ilyen képzeletbeli elszólása nem illeszkedne hitleri intézkedésekre hajazó gyakorlathoz. Olyan, Orbán esetében szinte már hétköznapos kommunista gyakorlathoz, mint az oktatás rákosista központosítása és állami "neveldévé" alakítása, hobbistadion, kisvasút építése KÖZPÉNZBŐL - EU támogatásból - a saját falucskája dicsőségére, KGB ezredes emlékművének koszorúzása, kommunista III/III-as tartótiszt államtitkári kinevezése, többszázmilliárdnyi közpénzek "jellegének" magánvagyonná minősítése..., és estig lehetne folytatni a sort, ami Rákosi elvátrsnak is a dicsőségére vált volna.
A mai magyar közélet szégyene, hogy ugyanennek a diktatúrának a kiépítéséhez hatvan évvel ezelőtt 300 ezer szovjet megszálló katona és a 2000 tankja kellett Magyarország ellen. Ma elég egy hazudozó, ripacs maffiafőnök is.
A fővárosba költözés után mindenkinek eljön a pillanat, mikor azon kapja magát, hogy most már úgy igazán budapesti. Hozzászokunk a város egyedi jelenségeihez és figuráihoz, természetesen mozgunk a tömegközlekedésben, már nem két kézzel kapaszkodva, remegő térdekkel araszolunk a mozgólépcsőn, és…..
Berni Balogh 2016.03.11 13:30:04
32 évig éltem Budapesten, miután egy vidéki városban nőttem fel, igazi lokálpatriótaként.
Budapestet korábban is szerettem, leginkább történelme miatt.
1956. forradalma, a nép összefogása és egymás segítésének példátlan megnyilvánulása azonban önmagában is elég volna egy örök szerelemhez.
Ezzel meg is érkeztünk a lényeghez, ami miatt a kádári "gulyáskommunista" diktatúra kitalálta és szította a Budapet-vidék "ellentétet". A forradalomban megszégyenült, vereséget szenvedett, maroknyi kommunista bűnöző banda, amelyiket később a hazánkra támadó szovjet hadsereg ismét hatalomba rakott, sohasem bocsátotta meg Budapest és az ország népének azt a történelmi együttműködését, amellyel a sztálini diktatúrát megdöntötte.
Innen a mi kis újsütetű, "nemzeti" diktátorunk Budapestet gyűlölő és folyvást leigázni kívánó indulata is. Az ablaktalan, fürdőszobátlan, faluszéli vályogputriban felcseperedett, kommunista párttitkár apja által rendszeresen elvert, KISZ-titkárrá "fejlődött" fiúcska egy életre megtanulta gyűlölni a nyugati civilizációt. Számára mindenki ellenség, aki nem az őbelé vert kommunista alá-fölé rendeltségi viszonyokban lát mindent, és legfőképpen nem hajlandó behódolni neki. Ehhez a célhoz, mások és a nép fölötti jelképes és fizikai uralkodáshoz - Budai Várba költözés, mint végcél - bármire képes, még "nemzeti" és "kommunistaellenes" jelmezt ölteni is.
A kádári megosztás, mint az uralkodás eszköze, neki is tökéletesen megfelel. Ezért aztán minden ilyen Budapet-vidék "ellentétet" sugalló szöveg az ő diktátori céljait szolgálja. Ahogyan a - minden diktatúrára fenyegtést jelentő - Budapestet szidó, mocskoló szövegek is.
Sok szép fővárost láttam Nyugaton is, de Budapestnek ebben az összehasonlításban sincs szégyellni valója. Bunkó - a másikat semmibevevő -, az valóban sok van benne, de ennek is inkább a "sikeres", népet megosztó aljas taktikának van köze, semmint a nem létező Budapet-vidék "ellentétnek".
Szeretem Budapestet és mindig is szeretni fogom. Estig lehetne sorolni az okokat. Leginkább talán mégis inkább azért szeretem, ahogyan 1956-ban össze tudott fogni egy nép: Budapest és vidék.
Bízom benne, hogy lesz még példa hasonló összefogásra - talán épp idén, március tizenötödikén, délután -, amikor az "új idők" diktátora is megtanulja: nem érdemes a nép tűréshatárát próbálgatnia, mert nem veszi észre, amikor túlszáguld rajta!
Berni Balogh 2016.03.11 15:15:24
javítás:
Budapet-vidék "ellentét"
=
Budapest-vidék "ellentét" ... 3 x :)
--------------
fenyegtést
=
fenyegetést
---------------------------------------------
@s: " orbán vidéki. mészáros lőrinc vidéki. Kell még mondanom valamit? "
Látom, "sokat" megértettél abból, amit írtam... Nem az a baj velük, hogy "vidékiek", hanem azért elviselhetetlenek, amit művelnek ezzel a szerencsétlen, korábban is szétrabolt országgal.
Egyébként azt a tolvajvezért, aki a Nemzet Gázszerelőjét, egy ilyen pökhendi, műveletlen senkit választ strómanjának, a soktízmilliárdnyi szajré kezelőjének, azt még fogják meglepetések érni onnan is. Amikor majd valami miatt becsapva, megsértve érzi magát és elfelejti visszaadni neki a soktízmilliárdot, amit csak megőrzésre kapott a most még ájulásig csodált, "ügyes" Vezértől.
Két hete még azt sem tudtuk, hogy létezik, ma pedig mindenki őt szeretné megismerni. Úgy lépett elő a nagy magyar reménytelenségből, mint annak idején Jeanne d’Arc a francia szürkeségből. A 24 éves egyetemista lány úgy beolvasott az Orbán-rendszernek, hogy Kósa Lajos és társai még most is alig…..
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása   A kormány időnként elszúr dolgokat. A közoktatásban is elszúrt jó sokat, fizetések csúsztak, tankönyvek nem készültek el, alkalmatlan vezetők lettek kinevezve, tanárok tízezrei lettek frusztrálva felesleges vagy nem jól kitalált feladatokkal. Eléggé a…..
Berni Balogh 2016.03.01 23:09:07
El a kezekkel a gyerekektől? Igen! El a kezekkel, de a nemzeti jelmezes, valójában azonban a legsötétebb rákosista, bolsevik kezekkel! Azokéval, akik a gyerekeink jövőjét rabolják el a "haza megvédése" hazug jelszava mögé bújva! Akik a közoktatást "közneveléssé" átnevezve és züllesztve alattvalóneveldékké silányítják az amúgy is sanyarú sorsú közoktatásunkat. Akik az uniós ezermilliárdok ellopása mellett még a közoktatásra (egészségügyre, szociális kiadásokra) szükséges pénzeket is megcsapolják, ellopják és a haverok, strómanok zsebébe tömik milliárd számra.
A Kedves Vezér, a bolsevik diktátor, fegyveres, nyílt diktatúráról álmodik, miközben a Budai Várat nézte ki ő és slepjje új lakhelyéül, ahová újabb százmilliárdokért költözne.
Putyinnak ez a hű, bolsevik szolgája nem ismeri a magyar népet. Sokáig tudunk tűrni, nyögni, csendben, összeszorított fogakkal. Ez a csend, az átmeneti látszólagos nyugalom az, amit sok mocskos diktátor félreértett már. Mert a pohár egyik pillanatról a másikra lesz - lett - tele, mert amikor már nincs az a józan jóhiszeműség, amivel másnak lehetne látni a gyilkos rablást, mint ami valójában, akkor elszakad a cérna. És akkor csak 300 ezer szovjet katona és 2000 tankja - amennyivel Hitler a sokszor nagyobb Franciaországot rohanta le - volt elegendő a magyar nép leigázására. Van neked ekkora hadsereged orbántolvaj, a magyar nép ellen?
Szerintem nincs.
Találkozunk március 15-én a Kossuth téren.
Negyvennyolc-negyvenkilencben és a kiegyezés óta eltelt időben Magyarország számos miniszterelnököt (kormányfőt) fogyasztott el. (Bár a megfogalmazás nem túl pontos: néha az aktuális kormányfő fogyasztotta el Magyarországot.) Mind férfiak voltak. A hivatali idejük egyenként átlagosan 931 nap volt.…..
Berni Balogh 2016.02.27 10:15:20
@L von Richthoven:
Gyönyörű összefoglalás, köszönjük! Csak az a gond, hogy azoktól, akik ezt ilyen világosan látják Magyarországon, nagyobb felelősségre is szükség volna! Nem elég ezt elmondani, leírni pár tucat értő embernek, hanem TENNI kell folyamatosan! Az állami pozíciókat nyert maffia ezekben a napokban nyeli be végleg a következő magyar generáció(k) jövőjét. Ehhez képest elegendő csupán írogatni, bármily okosan is?