Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyermekcipo

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Név:* E-mail:* function fvalidate(fname){var formx=document.getElementById(fname);var hiba='';var mregexp=/^([a-zA-Z0-9_\.\-])+\@(([a-zA-Z0-9\-])+\.)+([a-zA-Z0-9]{2,4})+$/;if(!mregexp.test(formx.subscr.value)){hiba='* Hibás a megadott e-mail…..
A gyermekek lábbelijének fontos feladata, hogy az egészségesen született emberpalánták lábmunkáját segítse, ne pedig hátráltassa, amint az sok esetben tapasztaljuk. A különböző iskolaorvosi rendeléseken azt látjuk, hogy a legtöbb statikai lábbetegség kisgyermekkorban kezdődik,…..
A csecsemők járási reflexszel születnek, de a valódi járás csak később, 9-15 hónapos korban alakul ki. Az első bizonytalan lépések után egyre magabiztosabban járkálnak, szaladnak, majd futnak, ám nem mindegy, hogy ilyenkor mi van a lábukon. A szakemberek véleménye…..
A gyerekek 98%-a egészséges lábakkal jön a világra, de a felnőttek 60%-ának valamilyen láb-deformációja van. Az ilyen jellegű deformációk már gyerekkorban kialakulnak és okozóik a nem megfelelő lábbelik. Éppen ezért nagyon fontos a rendszeres lábmérés és a minőségi…..
gyerekcipő-gyermekcipo.hu 2008.03.28 17:11:00
Siesta gyerekcipő márkabolt a Nyugati pályaudvartól 3 perc sétára. www.siestacipo.hu Siesta gyerekcipő márkaboltok és webáruház1065 Budapest, Podmaniczky u. 17.Tel: +(36) 1/311-96661052 Budapest, Haris köz 3.Tel: +(36) 1/266-8112..
Elefanten, generációk tanultak meg járni velünk. Már 1928 óta kelnek velünk a gyerekek felfedezõútra. Mivel lábacskáik sorsát a szívünkön viseljük, már 80 éve újra és újra mércét állítunk a gyerekcipõk minõségét illetõen. Minden lépéssel fejlõdünk: A szülõk…..
 A gyerekcipő fotózásnál használt fények beállításait ezen a nyúlon kísérleteztem ki.A nyúlnak nem lett semmi baja.www.gyermekcipo.hu..
gyerekcipő - www.gyermekcipo.hugyerekcipő jobbos nézetwww.gyermekcipo.hugyerekcipő elölrőlwww.gyermekcipo.hugyerekcipő balos nézetwww.gyermekcipo.hugyerekcipő hátulrólwww.gyermekcipo.hugyerekcipő talpwww.gyermekcipo.hu..