Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rácz Attila2

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Telekommunikációs modernizálásba fogott a cég, amit egy szanálással, valamennyi amortizálással és némi likvidálással foganatosított a Telekom. Lendületes beszámoló következik remek hasonlatokkal és nagy megfejtésekkel. Történt, hogy a naiv 22 éve kiválóan prosperáló családi cégünk úgy gondolta,…..
Szereted a dobos tortát? Nem igazán? Hát bevallom őszintén én hosszú évekig utáltam, amígnem egyszer kipróbáltam ezt a receptet, és rájöttem, hogy az összes eddigi dobos tortának nevezett süteménynek a cukrászdákban köze se volt az igazi dobos tortához. Hogy miért? Sajnos a legtöbb helyen régen se…..
Rácz Attila2 2017.07.07 13:03:58
@soffiedesszertpercek: semmi gond. Értékelem a minőségi anyaghasználatot, otthonra. Ipari körülmények között csak a Korona kávéházban csináltuk vajjal a dolgokat a várban. Ott el is kérték az árát. Magamnak is kb. így csinálnám :)
Rácz Attila2 2017.07.02 15:02:49
Hagyományosnak ugyan még nem nevezhető, de szerencsére egy ideje már szépségversenye is van a Balatonnak. A Miss Balaton idei kiadása most fordult a célegyenesébe, augusztus 6-án rendezik a döntőt, a 16 lány erre készülve a napokban Balatonfüreden vett részt felkészítő táborban.Itt remek képeket…..
Rácz Attila2 2016.07.29 13:44:36