Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csalezlopez

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "háborús filmek" meghatározás meglehetősen tág kategóriát jelent, hiszen az ókori, középkori filmektől (Trója, Rettenthetetlen) egészen napjainkig terjedően ölelheti fel a különböző fegyveres konfliktusokat. Jelen poszt azonban kifejezetten csak a világháborúkra fókuszál, így kiesnek a XX. század…..
Nagyot. A magyar politikában nemcsak pártok vesznek részt kezdettől fogva, hanem közvéleménykutatók is. 29 éve vitatott, hogy a gyakran szorosan politikai szereplőkhöz köthető kutatóintézetek működése mennyire megbízható. Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás, a közvéleménykutatás vagy a közvélemény?…..
csalezlopez 2019.05.06 00:51:24
Akkor drágának tartottuk, és ma is annak tartjuk a Balatont, de vizsgáljuk csak meg az árakat az egykori és mostani átlagbérhez viszonyítva!  ..
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
Sok embernek nem jön be ez az O1G logó. Én nem csak az idősebbekről van szó. Beszéltem huszonévessel és beszéltem politika iránt érdeklődő tizenévessel is, aki azt mondta, hogy ez sok. Gusztustalan. Én magam is így gondolom. De! Minden szerveződő mozgalomnak szüksége van egy szimbólumra. Olyanra,…..
csalezlopez 2019.01.11 12:13:15
@felucca02: nem hiszem mert ez 1 párt én meg az ellenzékre is gondolok peldául : Gyurcsány Gy1g stb..
csalezlopez 2019.01.11 12:19:45
@erkölcsi hulla: jajj ne gecizzél már!
csalezlopez 2019.01.11 12:21:34
@felucca02: Sz1g, ez jobb? Én csak a penz utan kaparok, ea üzletet szimatolok amig tartanak a tiltakozások döl a lé, megyek oda langost arulni
A magyar lázongás azt támasztja alá, hogy még populista jegenyefák sem nőnek az égig; Magyarország egyik igen jó ismerője még a polgárháborút sem tartja kizártnak; Fareed Zakaria: nur nicht besarren! ..
Bevallom, az, hogy 2017-ben ennyire megszerettem a cseh- és szlovák vasutakat, részben egyszerű esztétikai okokra vezethető vissza: bár sok egymáshoz hasonló mozdonysorozatuk van, az azonos típushoz tartozók is sokféle festést viselhetnek. Egyszerűbben fogalmazva: az ember nem tökegyforma fotókkal…..
csalezlopez 2018.02.17 07:28:27
Rövid kiegészítés az előző poszthoz, bár meglehet, hogy jobb lett volna annak a végére illeszteni – de most már mindegy. Összefoglalva: a páncélozott, fegyverekkel felszerelt jármű ötlete az I. világháborúban alaposan megváltoztatta a hadviselést, és ebben változásban a britek és a franciák jártak…..
Végre itt a karácsony! Indul a fadíszítés, az ajándékbontogatás, és persze a nagy - kanapén kuporgós - családi tévézés. Hangolódjunk az ünnepre igazi kedvencekkel! Reszkessetek, betörők! (December 24. 21:15 TV2) "Nincs karácsony Kevin nélkül!" - tartja a népi mondás. Való igaz, hisz a hazai…..
Voltaképpen csoda, hogy a black friday death toll még csak 10 halálesetet mutat 2006 óta, hiszen a nevezetes napon rendre kicsúszik az irányítás a boltok biztonsági személyzetének kezéből. Van. hogy csak a paprikaspray bújik ki a kabátzsebből, de az is előfordul, hogy az árufeltöltőt egyszerűen…..
A Horizon Zero Dawn szép. Továbbmegyek, a H.Z.D valami kicseszett mód szép, és az a szép benne, hogy szépségét nem csak a grafikája, sőt nem is csak külcsínbéli jellemzői határozzák meg. Szép a célja, szép a mondanivalója, szép a főhősnője, igen szép a grafikája is (fú, de még mennyire!) és szép a…..
Izrael négy legnagyobb katonai hőse között tartja számon a hadtörténet Zvika „Zvi” Greengold tankparancsnokot, aki 1973-ban, a jom kippuri háború első napján szinte természetfeletti bátorsággal, leleményességgel és szerencsével tartóztatta fel jószerint egyetlen harckocsival a Golán-fennsíkon…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗›   Amikor Zách Dani és Csikós 2012 októberében felpattant egy 110-es Honda Wave és egy 125-ös Vespa nyergébe, hogy bebizonyítsák, messzire menni nem csak 1000 köbcentis vasakkal lehet,…..
Ma éjjel, szombatról vasárnapra virradó hajnalban,Hvar szigetén...
csalezlopez 2016.08.01 10:02:46
Itt vagyunk megint egy livebloggal, pucér emberekről, kendőzetlenül, muhaha. Az új posztok a szokásoknak megfelelően fent jelennek meg, a régebbiek lentebb, tessen görgetni. A múlt heti adás itt olvasható, itt meg pár kép a szereplőkről, mármint az eddigiekről:  szabóZ: A legnagyobb kérdés ugye…..
csalezlopez 2016.05.03 10:55:56
Ha 90-es évek, akkor Nickelodeon - legalábbis nálam. Mivel az évtized elején születtem, túl fiatal voltam a téka-kultúrához, moziba pedig bár gyakran eljutottam, csak az életkoromnak megfelelő filmeket nézhettem meg. Habár egyszer bekeveredtem a Csillagközi invázió feliratos változatára, amiből…..
Időnként úgy tűnik, hogy a castingon azzal etették a Farm szereplőit, hogy ez az egész pont olyan lesz, mint a Való Világ, csak rusztikusabbra veszik a díszleteket, és lesz némi parasztromantika üde hegyi levegővel, meg édesen bégető, mekegő, bőgő haszonállatokkal. De, ne szarj be, hiába a…..
csalezlopez 2016.04.01 05:17:10
Ha már Moped blog, gondoltam, kicsit körbenézek, gyártanak-e még valahol mopedeket. Nagyjából arra jutottam, amire számítottam, de azért nem magától értetődő, hogy még most is lehet - akár Magyarországon is - új mopedet kapni. Szabatos történeti áttekintés nélkül is világos mindenki számára, hogy…..
csalezlopez 2016.03.29 13:51:57
Jack Johnson első feketeként tudott felülni a bokszvilág trónjára 1908-ban nehézsúlyú világbajnokként és ha már egyszer ott volt, hét évig le sem lehetett innen taszítani. Nem lehet azonban azt mondani, hogy minden energiáját lekötötte volna az ökölvívás. Mai szemmel nézve a kor igazi celebje volt.…..
A legtöbb magyar tévéadón megfordult autós műsor új otthonra lelt, április 16-tól a Viasat 6 szombat esti műsorát erősítik Winklerék. A Totalcar, ami nem mellesleg ugyanannak a CEMP-nek a gyermeke, mint az Index és Comment:com is, 2002-ben indult a TV2-n, utána volt a Sportklubon és a DoQ-n…..
Kisautó blog Drón-gladiátorok 2016.03.24 17:08:08
Ennél látványosabb sport nincs: drónokkal egymást üldözik, százharminccal centikre a talaj felett száguldanak, kapuk közt fűzik át a gépeket. És mindezt egy szemüvegként viselt monitor képe alapján. FPV szemüveg, meg egy hagyományos távirányító kell az FPV-drónozáshoz Igazából egy árva szót…..