Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zZZz

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó benyomást tenni a házigazdára sosem árt, különösen nem egy másik országban, pláne, ha ott nem feltétlenül mindennapos dolog, hogy ismerősök, kollégák meghívnak az otthonukba. Dánia éppen ilyen hely, szóval nem árthat öt tipp arra, hogyan használhatjuk ki a legjobban, ha meghívást kapunk (most,…..
Minden országban vannak olyan társadalmi szokások (ha úgy tetszik, tabuk), amiket nem illik megszegni, különben elég csúnyán fognak ránk nézni, vagy bunkónak tartanak majd. Esetleg mindkettő. Lássuk, mi a helyzet a dánoknál az italtól a születésnapokon át az udvariasságig!..
Elöntötte Grazot és környékét a hatalmas felhőszakadás nyomán lezúduló víz hétfő este, írják osztrák hírportálok. A Citypark üzletközpontban 30 centi magasan állt a víz, a várostól délre le kellett zárni az egyik vasúti vonalat.Graz hétfő késő délután: az utcákat rövid idő alatt elöntötte az esővíz…..
zZZz 2018.04.18 07:44:01
Norvégiában a politikai hatalomban a nők vannak túlsúlyban. A miniszterelnöki, a gazdasági, a külügyi tárcát is nő vezeti és nő a parlament elnöke is. Milyen női egyenjogúságot érintő kérdések merülhetnek fel egy ilyen országban – tehetnénk fel a kérdést, és fel is tették, méghozzá Erna Solberg…..
zZZz 2018.03.30 17:23:39
A Város Mindenkié 2017 őszén került kapcsolatba a Budapest X. ker. Bihari utca 8/C néhány lakójával, akik abban kérték a segítségünket, hogy ne veszítsék el a lakhatásukat amiatt, hogy az önkormányzat le akarja bontani az önkormányzati tulajdonban lévő lakóházat. Noha az önkormányzatnak nincs…..
Brisbane Ausztrália harmadik legnagyobb városa Sydney és Melbourne után a maga 2.3 millió lakosával. Habár az elmúlt években leginkább Sydney és Melbourne volt az Ausztráliába bevándorlók elsődleges célpontja, manapság már egyre többen választják az újrakezdés színhelyének Brisbane-t. Nem is…..
forras:szavad.hu A múlt héten meglátogatott engem Édesapám. Ő egyébként Pesten él. Csak úgy – cél nélkül – sétálgattunk Vácon. Ugye milyen szép város Vác? Látod, hogy milyen jól néz ki a Dunaparti sétány? Tudtad, hogy Vácon található Magyarország egyetlen diadalíve? Ezt a diadalívet Mária Terézia…..
Kisebb szünet után folytatódik a “Tíz ok”-sorozat, melynek keretein belül jártunk már Angliában, Ausztriában, Írországban, Norvégiában, Franciaországban (a sorozat eddig részeit itt találod), most pedig Svédország, azon belül is Stockholm következik. A szerző régi ismerősünk, Bandirepublic, aki…..
zZZz 2017.12.23 16:12:09
@Matula néne: Atya Uristen matula nene. Sokat kellene meg fejlodni.
Érdekes kísérlet a mai poszt, ugyanis nem egyetlen főszereplője van, hanem rögtön öt. Méghozzá öt magyar fiatal Angliából, Németországból, Svájcból és Ausztriából (igen, az egyik országból ketten vannak), akik az év végéig több posztnak is főszereplői lesznek. Arról kérdezte őket Ukume, hogy miként…..
zZZz 2017.12.15 12:20:51
@Buchhalter: Engem meg a te megjegyzesed huzott fel! Az igazi baj hogy erdelyi, nem pedig az hogy mennyi az alberlet. Ez konnyen kiolvashato a sorok kozott. Ha jol emlekszem ez mer nem az elso ilyen jellegu hozzaszlasod, mi neked a bajod? Ketoldali kronikus gyulolet es irigyseg? Menj orvoshoz:)
zZZz 2017.12.16 22:18:32
@KoNor_engineer: Alatamasztva! Soha annyi csoringer embert nem lattam mint nemetorszagban. Televan a penztarcajuk de valojaban igazi szegeny fillerbaszo emberek.
Amikor a nagy munkanélküliség és a munkaerőpiaci túlkínálat miatt nehéz volt állást keresni, az álláskeresőket folyamatosan stresszelték azzal, hogyan is nézzen ki egy álláspályázat, a szellemi, vezetői munkáknál ez ma is súlyos probléma. Most eljött az idő, amikor az álláskeresőknek is “üzen” az…..
Valahol az Üveghegyen innen, volt egyszer egy fiú, aki a szüleivel elindult a családi múlt nyomában. Erdélybe mentek. Talán ekkor történt, talán nem, de ami biztos, az maga a tény. A fiú lelke kinyílt a másik ember, a másik világok megismerése felé. Mindezt nemcsak megélni, hanem megmutatni is…..
Ádám öt éve költözött Angliába, és a kezdetek messze voltak attól, hogy diadalmenetnek nevezzük őket. Igaz, utólag már lehet röhögni a Rejtő-figurákat idéző egykori lakótársakon (különösen a férfin, aki egy konyhaszéken lakott), a furcsa szakácson és társaikon, de azért menet közben ezek kevésbé…..
  Egy valakire bizton számíthat a Fidesz-KDNP, ha be kell biztosítani a választási győzelmet. Ő Gyurcsány Ferenc. Az idők során azt lehetett észrevenni, hogy a Demokratikus Koalíció elnökének mindig van egy olyan váratlan húzása, ami egy kicsit megtolja a Fidesz szekerét.   Gyurcsány Ferencnek a…..
zZZz 2017.11.01 19:03:27
@Attilajukkaja: Ertelmezd amit irtam. Egy szemelyrol itelkeztem.
Ne ferdits. Vagy inkabb ne hazudj.
zZZz 2017.11.01 19:05:09
@Attilajukkaja: Hat milliot egybeirjuk. Igy: Hatmillio. Tudod Romaniaban igy tanitjak a magyarul beszelo romanokat.
zZZz 2017.11.01 20:04:33
@conchita wurst: Korrekt hozzaszolas, es hozzaszolo.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi (T)error blog! Szeretném megosztani veletek az én sztorimat, amit friss diplomás pályakezdőként volt szerencsém megélni és mely intő jelekre érdemes odafigyelni egy-egy adott munkahely választásánál és,…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tiszteletem.  Rengeteg problémám van a mostani munkahelyemmel, amit nem neveznék meg, egy jó hírű pékségben dolgozom , maszek által működtetett ,franchise rendszerben, de teljesen szabálytalanul. A problémám ott kezdődik…..
Ha ezt tudom előbb, biztos nem adtam volna hálapénzt, amit simán zsebre vágott! Mikor kiengedte a kórházból ismét elmondta, hogy férjem meg fog halni. Kedves Praxisblog!   Sajnos negatív véleményt kell írnom Törökbálinti Tüdőgyógyintézetről. Férjem tüdőáttétes…..
zZZz 2017.09.30 18:15:32
@Ugyan Nemár: Ön, és az osztály mindent megtett férje érdekében//Te ezt honnan tudod, ott votal?
De nem gondolom, hogy ezt a dühöt a segítő személyzetre kellene vetíteni// Itt nem volt tulzott segitseg..
Te honnan az anyadbol irsz ilyneket?Suttyo paraszt.
Különféle adatok szerint körülbelül a határátkelők 40 százaléka dönt úgy, hogy megpróbálkozik a hazaköltözéssel, aminek persze sok oka lehet a családtól kezdve egészen addig, hogy a gyerek ismerje meg azt a kultúrát, országot, melyben egyik (vagy mindkét) szülője felnőtt. Aztán ezek a hazaköltözések…..
zZZz 2017.09.11 22:28:53
@Sir Galahad: A kommentjeid alapjan egyszeru szerkezet lehetsz.Mar bocs de a bicska kinyilik a zsebben..))
zZZz 2017.09.11 22:29:19
@Antal Jozsa: Kedves Antall Jozsa, Sokkal tobb a vasarloero San Franciscoban , sokkal tobb mint amit el tudsz kepzelni..)
Chicago legmenőbb luxusétterme váratlanul bezárt, a magyar tulajdonos, Gyulai Attila váratlanul kiürítette a számlákat, és jelenleg épp Európában menekül a felelősségrevonás elől. "Budapesten is felbukkanhat!" ..
zZZz 2017.06.21 21:24:29
@Male39: Alapvetes hogy Budapestivel nem csinalunk kozos uzletet, de Kecskemetivel sem, mert mindenkeppen atver, csak ido kerdese.

Tapasztalat.
zZZz 2017.06.21 21:25:50
@toportyánféreg: fergekkel nem kommunikalunk. Agyontapossuk.
Fotó: AP Images "Észak-Korea valós veszély a világkereskedelemre" "Észak-Korea ballisztikus rakétát indított" "Észak-Korea: fenyegetés a világ legveszélyesebb emberétől" "Észak-Korea kísérleti atomrobbantást hajtott végre" Naponta látunk ilyen és ehhez hasonló szalagcímeket online és írott…..
via GIPHY Szakik jönnek, kopogtatnak, az ember jóhiszeműen beengedi őket, és hopp, máris egy orbitális rossz vircsaft közepére navigálta magát. Jól van ez így? Tisztelt Tékozló Homár! Mindent megengedhet magának az áramszolgáltató? Előre leszögezem, hogy bár sokak ebben nem fognak látni…..
Hogyan tesz tönkre egy embert a kórházi fertőzés? Péter mindig sportolt, aktív életet élt. Pár éve az epéjével került kórházba, azóta 5 műtéten és egy fertőző osztályon van túl. Élete munkás évtizedét még szerette volna tevékenyen tölteni, még voltak tervei. Ezeket mára feladta...
A vezetés nem játék. Autósként nap mint nap küzdünk a közlekedést nehezítő útviszonyokkal. Nem elég felvenni a kesztyűt a téli időjárás viszontagságaival, kőkemény koncentrációt igényel az is, hogy a korlátozásokkal és útfeltúrásokkal gazdagított városi közlekedést épségben és balesetmentesen…..
Lassan két éve írjuk ezt a blogunkat Ausztráliáról, és rendszeresen kapunk emaileket, megjegyzéseket, hogy túlságosan is szépnek írjuk le ezt az országot, nem lehet igaz, hogy itt minden tényleg ennyire fantasztikus. Habár azért néha említünk nehézségeket is, de tény, hogy nem…..
zZZz 2017.02.05 08:04:49
@Tranceberg: En is ugyanaezt tapasztaltam , hatalmas tevedes volt Ausztraliaban mennem . Aki azt hiszi hogy Ausztralia a lehetosegek orszaga az nagyon keveset latotta vilagbol de lehet hogy talan semmit. Egyaltalan nem mondhatni hogy kedvesek az emeberek, sehol sem ereztem magam ennyire kulfoldinek mint ott. Soha tobbet nem megyek oda megegyszer, kulonosen gazdagnak sem neveznem, igenytelen hazak, szakadt autok, nagyon kevesen elnek ugy mint mondjuk az Usa ban , fenyevekre vannak toluk.
De legealabb elmondhatom hogy ott is jartam,,))
„Magyarországon nem lehet titokban tartani a munkavállalók béreit.” mondják nekem gyakran azok a vezetők akikkel tréningjeimen találkozom. Hiába a tiltás, a magyar emberek gátlás nélkül kérdezik meg egymástól fizetésüket és beszélik meg azt. Az egyéni jövedelmek meg- és kibeszélésének hazánkban…..
zZZz 2017.01.25 13:50:58
@KUNTYI: ilyen stilussal az anyad dolgozzon neked kocsog
Feje tetejére állt a világ: Budapesten már ember sem mindig van a csomagméricskélésre, bezzeg a legnagyobb Wizz-csomópontban keményen büntetik az utasokat, ha nem tartják be a szabályokat. Konkrét intő példa: még mindig vannak olyanok, akik más légitársaságra hivatkozva próbálkoznak három…..