Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czejp (törölt)

0 bejegyzést írt és 752 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véres diktátor vagy a rend megteremtője? Történelmi szerepe vitatott, ám a szem áprilistól minket is figyel. Szauronnak állít szobrot a Kossuth téren a kormány, annak mementójaként, hogy a hatalom szemmel tart. Szauron szerepe nemcsak a történészek körében vitatott, de a…..
Az első pár hónap tapasztalatainak kiértékelése után nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a dohánytermékek csomagolására vonatkozó szabályozás. A figyelmeztető szövegekkel kombinált elrettentő képek (rohadó fogak, öregedő bőr, rákos tüdő, ciklámen öltöny…..
A Financial Times után több napilap és magazin is lehozta a saját listáját az európai pénzügyminiszterekről. A német Das Auto magazin szerint a magyar nemzetgazdasági miniszter a 4. legopelszerűbb miniszter, míg a cseh kisállattartással foglalkozó Krtek Times szerint Matolcsy…..
czejp (törölt) 2012.11.22 16:56:26
Mivel a Tízparancsolat is a történeti alkotmány része, ezért azt is módosítja a két kormányzópárt, ezzel is kihúzva a talajt a Semjén Zsolt ellen acsarkodó liberális média lába alól. Az ortodox, a katolikus és a protestáns után egy nemzeti együttműködési tízparancsolat…..
czejp (törölt) 2012.11.20 19:51:12
@kittrabi: Hitetlenek, nem hisztek a csodában ?
Eheti szexpózunkat azoknak ajánljuk, akik szeretik a nyilvános pajzánkodást. A repterezés onnan kapta a nevét, hogy kell hozzá egy nemzetközi légiforgalmat lebonyolító repülőtér. Hazánkban ebből nincsen túlzottan sok, így számíthatunk rá, hogy a cikk megjelenése után…..
czejp (törölt) 2012.11.16 12:35:26
Minden test nyugalomban marad vagy egyenes vonalú egyenletes mozgást végez mindaddig, míg ezt az állapotot egy másik test vagy mező meg nem változtatja - de nem Magyarországon. "Magyarország önállóbb és határozottabb annál, hogy elfogadja a világgazdaság és az EU által rá…..
czejp (törölt) 2012.11.15 08:23:11
@kittrabi: Minden vízbe mártott test annyit veszít a súlyából, amennyit a Nemzeti Súlyhivatal engedélyez számára. A vízbemártás és a súlyveszteség is engedélyköteles. Az erre vonatkozó részletes törvényi szabályozást a kormány később adja ki.
czejp (törölt) 2012.11.15 13:24:41
@tobias2: Testek vizbe mártása
Hozzávalók: Test, viz, izlés szerint fűszerek
Vegyünk egy tetszőleges testet lehetőleg tárgyat és készitsük elő a méretének megfelelő edényt, amibe 1/3 részéig hideg vizet töltünk.
A testet óvatosan beleeresztjük a vizes edénybe és közben meghatározzuk, hogy mennyit emelkedik a vizszint az edényben. Természetesen az edény a hatályos jogszabályoknak meg kell, hogy feleljen. Az inyencek sóval, borssal is fűszerezhetik, de ha magyarosan akarjuk, akkor szórjunk bele jó sok török paprikát.
A legvégén szórjuk a tetejére a hivatalos engedélyeket és már tálalhatjuk is vagy akár ki is önthetjük, tetszés szerint.
Volt ugye az elvileg megnyugtató történetünk fél éve, hogy nem kutyát/macskát sütnek a kínai kajáldákban a piacokon, hanem max galambot. Most viszont fénykép is érkezett hozzá Ágitól, úgyhogy ezt ezennel megerősített információnak vehetjük: Épp a Józsefvárosi piacról…..
Történelmi pillanatnak nevezte Orbán Viktor az amerikai választások eredményét. "Sok dolgunk lesz" - vélte a kormányfő. "A választásnak vége, a végeredmény pedig nem is lehetne egyértelműbb, a Fidesz-KDNP példátlanul erős felhatalmazást szerzett a kormányzásra" - mondta…..
Szerdán tárgyal a kormány a gyerekek által elfogyasztott egészségtelen édességek megadóztatásáról. A virgács kiskapu lesz. Úgy fest, idén decemberben megéri rossz gyereknek lenni. Azok után az édességek után ugyanis, amelyeket a jó gyerekek kapnak, 10% kiskorúakat védő…..
Így a bajnokságban résztvevő csapatok játékosainak nem kell olyan sokat utazniuk. A Vidi újabb sikere után az MLSZ fontolóra vette, hogy a játékosok kényelme érdekében a magyar bajnokságot ezentúl küldöldön rendezzék meg. „Rengeteg a spanyol, protugál meg brazil fiú a…..
A BKV jegyellenőreinek új, „Revenue Inspection” (jövedelem-ellenőrzés) feliratú karszalagja mellé új jogkörök is járnak. A BKV ellenőreinek új karszalagján a „Jegyellenőr” szöveg angol fordításaként feltüntetett „Revenue Inspection” nem tévedés – erősítette…..
czejp (törölt) 2012.10.31 20:29:19
@tobias2: Persze székely rovásírással feliratozva.
A kormány figyel az emberekre. Ma még csak egy órával aludhatnak többet a magyarok, a jövő hónapban már kettővel. Egy év múlva már fel sem kell kelni. „A nagy sikerre való tekintettel a kormány minden hónapban megrendezi téli az óraátállítást” – közölte Giró-Szász…..
A pedagógusok elbocsátásával az egészségügyben ellátottak száma is jelentősen csökkenhet, így 2013-tól már nem is lesz rá szükség. "Nyilván sokaknak nehéz lesz megszokni az elején a sok üres épületet, de a kínai áruházak hamar pezsgő közösségi térré…..
czejp (törölt) 2012.10.25 18:15:04
@dr. Balta$ár: Most vettek egy új bankot maguknak.
November elsejétől nemcsak helyjegyet kell venni az intercity vonatokon utazóknak, hanem autópálya-matricát is. A MÁV-pénztárak már felkészültek a változásra, november elsejétől pályamatricákat is kiadnak, amelyeken nem a rendszámot, hanem a helyjegy számát kell…..
czejp (törölt) 2012.10.21 12:37:36
@a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja: De meg ám! És úgy 100-200 GigaMegaMilliárdért kamerás-számitógépes remdszert fejlesztetnek ki, a Haver és Haver Kft-vel, arcfelismerő szoftverrel az ellenőrzés megkönnyitése érdekében, ami majd segit kiszűrni a bliccelőket és a kalauzokat igy el lehet bocsájtani, ami éves szinten több milliós megtakaritást jelent majd a MÁV-nak.
czejp (törölt) 2012.10.21 12:38:05
czejp (törölt) 2012.10.22 08:29:27
@tobias2: Mindig csak ezek az idegenek szivatnak. Tatárok, törökök, németek, oroszok, most meg még a belgák is. Költözzünk át a Marsra és akkor végre fényes, szebb jövő várna ránk. Igaz, pénzt sem adna senki, de vissza sem kéne adni.
Így már nem is olyan sok az oldalankénti 470 000 forint az elkészült dolgozatokért. „Szó sincs pazarlásról, vagy mutyiról” - nyilatkozta Rogán Antal az új szobrának felavatásán tartott sajtótájékoztatón, amikor a Századvég 940 milliós szakértői megbízásáról…..
A Velvet.hu, az index.hu és a napiszar.com munkatársai jelenlétében adták át azt a mémgyárat, ami heti akár 700 darab mém előállítására is képes lesz.  A mémgyárat a legmodernebb személyi számítógépekkel szerelték fel, amelyek az eddig romkocsmákban photoshoppoló…..
czejp (törölt) 2012.10.03 10:33:42
czejp (törölt) 2012.10.03 10:34:23
Az első 50 egyedet már el is kezdték átszállítani a floridai Cape Canaveralben található kilövőállásokra. Az Amerikai Űrkutatási Hivatal (NASA) közleménye szerint a barnamedvéket többféle tudományos célra is tudják majd használni. Az állatok egy részét a Holdra…..
A párt a 2014-es választásokon a beszívott parasztság és a kiskunlacházi Délibáb diszkó érdekeit kívánja szolgálni. Az újonnan alakult párt nagyratörő terveket dédelget. A legfőbb cél a parlamentbe kerülés, vagyis a következő választásokon az 5-6 ezrelékes véralkohol…..
A 300 milliárd forintos, kizárólag magyar tudósok részvételével kifejlesztett hibernálókamrában akár 250 évig is életben tudják tartani a főpolgármestert. Kommunikálni is lehet majd vele, ugyanis az agyhullámai minimális szinten aktívak lesznek, így alkalmas lesz arra is, hogy…..
Az éhségsztrájkját lezáró Gyurcsány Ferenc sajtótájékoztatón számolt be szenvedéseiről. A pártelnök ezúttal egy nagyméretű, citromsárga, átizzadt zakóban válaszolt a sajtó kérdéseire. „Pont olyan ütemben fogyok, mint a demokrácia Magyarországon” – mondta elhaló…..
A kormány 30 000 új álláslehetőséget teremtett egy teremgarázs parkolóhelyeinek újrafestésével. Ígéretet tettünk arra, hogy több ezer új állást biztosítunk a hazai lakosságnak, és ezt az ígéretet megtartottuk – jelentette be tegnap délután Matolcsy György egy…..
czejp (törölt) 2012.09.16 09:39:47
@agyameldobom42: Ez mind igaz és már száz évvel ezelőtt előre látták, hogy igy lesz, sőt egy Lenin nevezetű egyén össze is gyűjtötte műveiben ezeket a gondolatokat. Most nem akarom felmagasztalni hogy milyen okos volt , vagy lejáratni, hogy csak a titkárnője irta össze a mások gondolatait , és ő csak az összekötőszöveget irta hozzá, de tény, hogy ez már ismert dolog volt. Anno a szeminárokon szó volt a pénz szerepének csökkenéséről, de senki sem sejtette, hogy ez az elektronikus kártya lesz majd, és a pénz átadása helyett csak átutalás lesz. Az élőmunka helyett az önmegvalósitás, a művészetek szerepe növekedne, dehát a sok KISZ-es ahelyett, hogy a nyolcórás munkaidőt lecsökkentené hatra, inkább csak növelte a heti munkaidőt, pedig igy még több embernek jutna munka. Nem tudom észre vették-e, de a termelőmunka drasztikusan lecsökkent, és inkább a logisztika növekszik, vagyis az árú fejlesztés, szállitás, tárolás, elosztási szféra. Vagyis növekedne a kultúrházak szerepe. Persze nem vagyok ellene, hogy a régi. lejáratott fogalmak helyett a tartalom megtartásával másképp nevezzék, de szükséges lenne ezek aktivabbá tétele. Vajon hány embernek lenne kellemes foglalkozás az énekkerokban, zenekarokban, szinészkörökben elfoglania magát, ahelyett, hogy a romkocsmákban az aktuális kormányt szidják ? Az zeneletöltésről még csak annyit, hogy mióta megjelent az internet, azóta a szervezett bűnözés bevételi forrásának legynagyobb része az Internetről van, hátraszoritva a kábitószert és a prostituciót, ami vezető bevételi forrásuk volt azelőtt.
czejp (törölt) 2012.09.17 08:15:50
czejp (törölt) 2012.09.17 09:04:51
@Kopi3.14: Valami MS Excell szörnyűség a D-84. www.andreas-kamala.de/home/gaeb84.html
Lakossági bejelentés után rohamozták meg a boltnak álcázott fegyverelosztó központot a Terrorelhárító Központ munkatársai. Az akció során lefoglaltak két detonátorra hasonlító plüssmedvét valamint egy föld-levegő rakétára kísértetiesen emlékeztető kifestőt.…..
czejp (törölt) 2012.09.14 09:39:20
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Inkább az utcán szeretnéd látni őket, amint menetelnek, padlást söpörgetnek, árúrejtegetőket, zsidókat, cigányokat, orvosokat internálnak ?
czejp (törölt) 2012.09.14 10:08:52
@Kuruttya: Ez egy jó régi módszer "divide et impera", már a rómaiak is ezt használták. Mi már utáljuk a fiatalokat, öregeket, a külföldre menekülteket, a cigányokat, zsidókat, most az örmények, azeriek is belépnek a sorba. A vicces az, hogy már a nyugdijjasokat is megosztották, a kedvezményes nyugdij visszamenőleges eltörlésével. Vajon mi jöhet még ?
czejp (törölt) 2012.09.14 16:02:39
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Hát vannak ezeken kivül más tipusok is . www.vedero.hu/
Orbán Viktor döntése alapján a Miniszterelnökség és az Információs Hivatal után októbertől Lázár János vezeti a Billboard-ot is. „A Maroon Ötös részleg holnaptól beolvad a Nemzetgazdasági Minisztériumba, míg Peri Katalin Selmeczi Gabriellát támogatja…..
czejp (törölt) 2012.09.13 13:45:09
@Adofizeto: Tényleg, mi a Billboard , mit akarnak meghirdetni ?
czejp (törölt) 2012.09.13 17:59:27
@kittrabi: Akkor a IV. Béla másik neve Kolumbus volt ?
czejp (törölt) 2012.09.13 18:00:25
@Adofizeto: Nem gond, hogy elsűllyedt, majd átnevezzük búvárnaszádnak.
A Microsoftot okolja Matolcsy György a költségvetési hiányért, mivel az Excelben nem egyértelmű szerinte a képlet lehúzása. „Szerintem egyáltalán nem logikus hogyha lehúzom az =A1*B1 függvényt, akkor nem B1-gyell szorozza meg a további sorokat is. A $B$1 jelölésre Rogán…..
czejp (törölt) 2012.09.11 18:19:07
@elwood: Ki épiti a KÖZGÉP a VEGYÉPSZER vagy a STRABAG ?