Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hangya peti

53 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Transzplantáció napja Hiszek! Hiszek Istenben és hiszek a Jade kőben! Hiszem, hogy nem a fejemre fog zuhanni! Hiszek a zuhanó repülőn imádkozó ateistában! Hiszek az őszinte sikolyában! Hiszek a családomban, feleségemben, gyermekeimben! Hiszek szerelemben, szeretetben! Csókban, könnyben,…..
  Soha se Sound, hogy vége! :) Párizstól mindössze két óra repüléssel elérhető a Szent László szigeteki déli fekvésű – bár én este fekszem – lombkoronák közé ékelt apartmanom. Ugyan már Balaton Sound…..Ez itt a Csontvelő öböl! Szemben láthatóak Badacsony púpjai, ehhez mindössze a Planetáriumból…..
Élet halál / BOX I. menet Bent a kórházban folyamatosan egymás mellett megy élet és halál. Eddig tizenötször annyi ember halt meg az emberiség története során, mint ahányan itt élünk. Ezek szerint 15 kibaszott szellem jár mindenki nyomában. Mi pedig szedjük a lábainkat, hogy ne tapossanak a…..
Sugar baby love. Csak egy ugrás a Sugár. És még egy csomó faszság jutott eszembe, mikor megtudtam a legújabb programomat. Egy kis kondicionáló kezelésként írták elő a transzplantáció előtt. Sugár. Esetleg cukormentes is van? No sugar? Ha nem hát akkor induljon a csontvelő előjátéka. Egész test…..
Találkozás az orvossal Van ilyen orvos meg van olyan. Na én ma olyannal találkoztam vazze. Félhomályos rendelő benne bio díszletként egy frusztrált tollseprű asszisztensnek öltözve. Jó pajtása Dr. Bubó az undor doktor. Undi bácsi egy „viszontlátásra” böffenéssel köszöntött. Neked is doki azt…..
Szoktuk mondani a sógorommal. hogy jó gyerekek vagyunk, mert eljárunk tüdőszűrésre, nem dobáljuk kővel a repülőt és szemünket sem piszkáljuk kötőtűvel. Szoktuk mondani, hogy minket sosem üt el a villamos, sose nem nyerünk a lottón ötöst és sose halunk meg. Drága Zoli barátom kiválóan tartotta…..
Te tényleg ennyire hülye vagy? Honnan veszed ezt a sok faszságot? Számtalan hasonló kérdést kapok, így elárulok egy újabb titkot az inspirációról. Spam-től szembe Van egy közös barátunk, úgy hívják „Spam”. Ő annyi hülyeséget küld nekem, hogy mindig ad valami témát. Figyelem! A nyugalom és az…..
Ihlet Van aki szerint ihlet a szaráshoz kell van aki azt vallja elég oda a kávé meg a cigi. Ihlet az íráshoz, az alkotáshoz is kell. Ha egy festő meglát egy tájat, akkor fest, a zenész lejegyzi a dallamot. De miből nyer ihletet az inszeminátor? Ő is érzi a bizsergést, ha meglát egy emeletes…..
Kórházi vegyes I’ll be back, ahogy Svarci is megígérte. Már harmadszor térek vissza. Harmadik típusú találkozások. Ráadásul egy időben érkezünk. Én és a nyár. Két ekkora egyéniség nem fért el a piacon. Megjött a nyár és én meg péntek délután visszahúztam az ólamba. Mucsi szavaival így tudnám…..
Játékok a kórházban, avagy az élet bokszol veled Feri nem volt egyszerű tag, mivel a kazánkovács testéhez igen csak csekély agyi működés volt rendelve - köszönhetően a kemónak. Nem hülye volt, csak közveszélyes. Józsi a másik szobatársunk fél lábbal és háromnegyed testtel a túlvilágon, de teljes…..
Annyi kérdés érkezik, hogy mikor, hogy miért lesz a csontvelő átültetés. Fog-e fájni, meddig tart bla-bla-bla. Sokszor az az érzésem, hogy arról kéne beszélnem, hogy milyen érzés szüléskor négy ujjnyira kitágulni. Hát nem tudom! Kettőig bírtam, de már az is nagyon fájt. A kíváncsiságotok…..
- Hankó! – - Tessék, itt vagyok. - Várjon, valami nincs rendben az adatokkal. - Úristen, mi van itt! - Tessék, ki szólított? - Elnézést atyám, csak kiszaladt a számon…. - Menjél, fiam nézzél körbe, mindjárt helyre kerül minden. És tényleg. Ez a Mennyország! Középen van Szentendre és mellette…..
  Kocsma kocsmák. Szlávul: kercsma, krcsma. Nyilvános ház, melyben az ivók számára bort, sört, s más szeszes italokat árulnak, mely egyszersmind az ivóknak ideiglenes tanyául szolgál. Kocsmába járni. Városi falusi kocsma. Zsidó kocsma. Borkocsma. Serkocsma. Kocsmából hozatni bort. V. ö.…..
Kiss Tibi után szabadon, jártam keleten, jártam nyugaton. Kelet jelen esetben Kína. Kína az Alkotás úton található, közel a Délihez. Igazán két dolog volt a helyben kínai, az egyik a légkör gyógyító szelleme a másik meg a flair székek a váróban. A hely vezére Dr. Yan Chi Papp amit helyi dialektusban…..
  Kis kopasz nagy kopasz - Levél Nektek Véremet adom a bűneitekért, ha garantáljátok a feltámadásomat. Ez a szerénynek nem nevezhető írás volt olvasható évekig az Árpád híd budai részén. Veletek elég nehéz lenne feltámadni, mert halni sem engednétek. A fentiek tükrében döntöttem nem megyek végig…..
Előzmények  IV. rész A több napos vajúdás után császárral ugyan, de egészséges követ hoztam a világra hossza 2 cm, súlya 3 gramm. Úgy döntöttem nem tartom meg, így adoptálta egy Tüzép. A fájdalmak ezzel nem szűntek meg csak átalakultak, így az elsődleges nemi jelleg aktív tapogatásával próbáltam…..
Két hónap Február 23-a csodálatos nyár végi napsütés Peruban, sajnos én ez időtájt Pesten voltam és a tél végi taknyot toltam hólapáttal. Két hónap, mondta Pedro Juannak és akkora köpet megrágott koka levelet pökött maga elé, hogy Amszterdamból különjárat indult érte. Mi két hónap Pedro? Két…..
Feketében vagyok ma. Ne hidd, hogy ez politika, csak sokan szeretnék. De ahogy a klasszikus amerikai mondás tartja: Ne mondjátok meg anyámnak, hogy politikus lettem, úgy tudja egy buzibárban zongorálok. Bal oldali vagy? Lófaszt! Tudod mi a baloldali? A vesegyulladás b…meg! Nagy vagy és erős…..
Digi dagi daganat kergeti a halakatide figyelj daganat szétrúgom a valagadsovány gyerek berágott, letépi a pofádot Digi dagi daganat kitépted a hajamatHúzz el innen daganatnem szégyelled magadat?De csúnya vagy daganat kirúgom a fogadat. Hogy eszed meg magadat? Nem leszel egy feladatAzt gondoltad…..
Az orvosaim dr. Ferenc József és társa Dr.II. Ulászló is azt mondták az állapotomra, hogy „ Minden nagyon jó, minden nagyon szép” és hogy dobzse, dobzse. Nem utolsó sorban Dottornéni is azt susogta, hogy jól alakulok. Elhagyták a sejtnövelő injekciókat így már csak egymás közt szaporodnak a…..
Előzmények III. Hedonista szemmel értékelhetetlen nyár következett az elfekvő után, míg el nem jött egy kövér, zajos szombat. Az már érzékelhető és felejthetetlen buli volt, zsíros húsok, sör, pálinka. Szem és száj nem maradt inger nélkül, míg végül tangává alakított alsógatyában táncoltam a…..
Ma kirobbanó formában vannak a sejtjeim. Beindult a gépezet, most már önállóan kell működni sejtnövelő injekció nélkül. Olyan ez, mint a műtrágya, ami remélem felesleges lesz hamarosan, mint nyugdíjas otthonban az óvszer automata. De nekem most trágya nélkül kell szép termést hoznom, szép fürtös…..
  Elkezdtem az általatok írt számtalan - engem magasztaló - hozzászólást kigyűjteni és nem átallottam némelyiket le is írni. Nincs pánik, mivel nem azt szeretném kihozni, hogy én milyen fasza gyerek vagyok. Ahogy Ganxta Zolee is megénekelte: Ki a fasza gyerek Hangya te tudod? Te vagy a fasza…..
A férfi Sosem voltam vastag gyerek de most a sumo világkupán, hátszéllel is csak zászlórúd lehetnék. Ahogy az öregasszonyok vidéken szép szál szőrrel az állukon, a városiak meg rúzzsal a fogukon mondanák, miközben csak az alapjáraton pöfögő banyatankok duruzsolnak a háttérben. Vékon’ vagy te…..
Sziasztok! Aludtam, pihentem. Mára ezzel a pár sorral kedveskednék Nektek!  Húsvét Fura egy húsvétom lett az idén. Hozzám jöttek locsolni. Vers is járt hozzá: Csontvelőben jártam semmit, sem találtam el akart sorvadni szabad-e kemózni? Szabad doktor úr, ha nincs jobb dolga. Tessen leülni, sajnos…..