Adatok
Mark L
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
![](https://m.blog.hu/sa/sajtologia/image/.external/.thumbs/b34467aa14d938a7263e7af17a8d8bb1_669ba6b3c379af695492e9efd7630b86.jpg)
Sokan kérdezik tőlem sajtkóstolókon, hogy "miért vágod le a sajt kérgét, azt meg lehet enni még?"
És általában a válasz, "ha nagyon szeretnéd persze, nyugodtan kóstold meg."
A nagy kérdés ilyenkor, hogy akkor "mely sajtok kérgét ehetjük meg?"
source: http://mentalfloss.com/
Ajánlott minden…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
A cikk brilliant de miért is nem lehet megenni a kézműves cheddar ruha alatti reszét??
@Macskond próbáld kivárni és mosni az Emmental-t 14 hónapig, pincében ha teheted barlangban érleld, egy új világ amikor elvágod 'angel tears' and salt crystals YAMYAM