Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dataa

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeztek a szilveszteri különkiadásomra? Akkor bemutattam gyermekkorom legfrusztrálóbb játékát, amely mai szemmel korántsem rossz (zenéje kifejezetten zseniális), de piszok nehéz. A játékot letölteni macerás, meg az emulátorokat kezelni sem mindig egyszerű, szóval itt egy…..
Van úgy, hogy a legegyszerűbb játék is leköti az embert, különösen, ha egy-egy makacs pályát nehéz teljesíteni. A Tilox remek példa erre: négyzeteket kell eltüntetni azáltal, hogy áthaladunk rajtuk. Lehet egy mezőt lépni és kettőt ugrani (Ctrl billentyűvel), és ennyiben ki is…..
A bloghoz bár annyira nem illik, gondoltam mégis kirakom ezt a videót, amelyet 'Galadh Ereb' küldött nekem. Biztos vagyok benne, hogy itt is sok a retro-játékos és éppen ezért ezt nektek küldöm! :)  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.28 15:33:00
A jó szándék megvolt. A tegnapi ötletet megvalósítottam, szerintem jó lett. Szerettem volna befejezni a videót, de nem ment. Gyakorlatilag amint szerkeszteni kezdtem az anyagot, jött a hibaüzenet. Tudom, hogy aki (még mindig) Movie Makert használ, az sikeres ember nem lehet. Jó…..
Aki szeretne játszani a Ninával, az letölthet egy 60 percig játszható teljes verziót. Tényleg nem jó játék, de tudom, hogy vannak akik direkt beszerzik ezeket a programokat a videók után, szóval csak tessék.LinkA linkelt oldalon található tartalomért nem vállalok felelősséget.…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
dataa 2008.04.01 07:10:59