Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jnakedbody

33 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szokásos virág és/vagy édesség persze mindig jó ajándék, de idén csapj hozzá valami személyre szólóbbat is, amiből süt a törődés és az odafigyelés. Gyárts neki kézzel készült kupont! Gyűjtsd össze a leggyűlöltebb házimunkáit és elintéznivalóit, bármit ami miatt esetleg zsörtölődni szokott. Írd…..
Vissza­tér a 70-es évek nagy fe­hér­ne­mű­di­vatja! Ettől a cso­dá­tól meg­őrül­nek a pasik!   A kom­bi­dressz a 70-es évek­ben in­dult vi­lág­hó­dító út­jára, és azóta újra és újra meg­do­bog­tatja a férfi szí­ve­ket. Most vissza­tér a va­dító fe­hér­nemű, és sze­xibb mint va­laha. A szexuális…..
Ha eddig azt hitted, hogy a csipkés férfi fehérneműk után már nem találhatnak ki bizarrabb rucikat a srácoknak, akkor tévedtél! Az egyik cég most ugyanis előrukkolt a fiúknak tervezett alakformáló szerelésekkel! Mióta beütött a kondimánia, és a pasik folyton a tökéletes izomzatért gyúrnak, bizony…..
Uraim, most hozzátok szeretnénk szólni! Sokan mondják közületek, hogy mindegy milyen formájú, mekkora méretű, eredeti vagy mű a női mell, csak lehessen kényeztetni. Azonban mi mégis kíváncsiak lennénk arra, hogy a szívetek mélyén, melyik mell típust tartjátok a…..
J'Naked Body Csupasz vagy szőrös? 2016.04.12 06:00:00
Hölgyek és Urak, mi a véleményetek az (elsősorban női) intim területek szőrtelenségéről, vagy éppen szőrösségéről?  Anyáink kiskorunkban többnyire bikini gyantáról sutyorogtak, ami azt jelentette, hogy a bugyiból kilógó szőrszálakat távolították el, a többit…..
Mindjárt itt a strandszezon, jöhetnek a jobbnál jobb outfitek, strandszettek, Te pedig olyan fehér vagy, mint a frissen meszelt fal, és azon aggódsz, hogy nyáron világítani fogsz az utcán mikor felveszed a kedvenc sortod, vagy a strandon mikor a legeslegjobb fürdőruhádban fekszel ki napozni, akkor…..
Nem tudjuk, hogy a fiúknak megfordult-e már a fejében, hogy a nőknek rengeteg kiegészítő áll a rendelkezésére, hogy szexik legyenek, és csábítani tudjanak.Ott vannak például a fehérneműk, elképesztő bőségben állnak rendelkezésre igazán szép, és izgató darabok, amik bizony könnyedén felkorbácsolják a…..
J'Naked Body A Playboy-nyuszi ruha 2016.04.05 08:00:00
Ikonikus, szexi, elegáns, és még sorolhatnánk a jobbnál jobb jelzőket erre a jelmezre. Bár ez nem csak egy jelmez, sokkal inkább egy életérzés, mondaná bizonyára a legtöbb nyuszilány.  A Playboy nyuszi kosztüm volt az első szolgálati egyenruha, amit nyilvántartásba vettek az Egyesült Államok…..
Vészesen közeleg a strandszezon. Ilyenkor sokan aggódva állnak a mérlegre, és nézegetik magukat a tükörben, ha nem sikerült az elmúlt hónapok alatt leadni azokat a fránya plusz kilókat. Ha hasonló helyzetben vagy, akkor nincs okod tovább pánikolni, ugyanis egy ügyesen…..
Itt a TAVASZ, elő a lábakkal! Ha már gyűjtöd magadban az érveket, mi miatt nem vennél fel szoknyát, csak nyugi. Most megmutatjuk, milyen szoknya illik a te alkatodhoz, hogy bátran és büszkén viselhesd. Aztán csak ne győzd bezsebelni a az elismerő pillantásokat ebben a csodálatos…..
Pár héttel ezelőtt szavazásra bocsájtottuk azt a kérdést, hogy mégis - Mit néznek meg először a nők a férfiakon? Több mint 100 nő voksolt, az eredmény pedig a következő lett. 1. helyen az ÖSSZHATÁS végzett 38 ponttal, azaz mi lányok, szeretjük először tetőtől talpig végig szkennelni a…..
Pár héttel ezelőtt szavazásra bocsájtottunk egy kérdést, hogy mégis mi az, amin először megakad a szemük a férfiaknak, ha ránk, Nőkre néznek.  Közel 200 szavazat alapján most eredményt hirdetnénk csajok!  1. helyen 63 szavazattal az ARC kapott helyet! 2. helyre, az ÖSSZHATÁS, tetőtől-talpig…..
Töltsd ki kérdőívünket te is!  KÉRDŐÍV (KATT!)..
Ugye tudod, hogy nem mindegy az sem, hogy mit viselsz a csodás esküvői ruha alatt? Ha frissen eljegyzett menyasszony vagy és ezen még nem gondolkodtál, akkor galériánkban találsz néhány tippet a legszebb színekkel és fazonokkal kapcsolatban! Így egész biztosan tökéletes lesz a…..
Van már saját parfümje , társult az Armani Jeans-szel , azonban most egy szokatlan új területen is kipróbálta magát. Zoknikollekciót dobott piacra  Murder Rih Wrote néven. A Stance márkával közösen készítette el a sztár a zoknikból, térdzoknikból és lábtyűkből álló kollekcióját, amit a napokban…..
J'Naked Body Minden ami harisnya! 2016.03.29 06:00:00
Ma már felfoghatatlanul sok típusa van a harisnyának, a harisnyanadrágtól kezdve, a combfixen át, a bodystockings-ig minden. Ebben a cikkben bemutatunk minden olyan darabot, ami beletartozik a harisnyafélék kavalkádjába. Harisnyanadrág A harisnyanadrág, a női harisnya minden nő…..
Hátul kapcsos melltartó hátul kapcsolva - Támogató Ha hátul kapcsolod be a hátul kapcsos melltartódat, olyan ember lehetsz, aki mindenkivel hamar megtalálja a közös hangot, és mindenkivel nagyon jól kijön, mindemellett pedig mindenkinek szívesen segít bármiben. Barátként mindig lehet rád számítani,…..
Ha eddig félve léptél be a fehérnemű boltba, amikor bikinit kellett választanod, mert nem tudtad, mi illik az alkatodhoz, akkor ne habozz! Olvass tovább és csináld meg tesztünket, melyből megtudhatod, melyik a legelőnyösebb fazon a számodra.   Melyik fürdőruha passzol hozzád? Teszteld!   1)…..
Nyakunkon a fürdőruha szezon , valószínű elgondolkodtál már azon hogy a pasid milyen fürdőrucit látna rajtad a legszívesebben . A Marie Claire magazin megkérdezte az ellenkező nem képviselőit, hogy szerintük melyik női fürdőruha a legcsinosabb, és a válasz helyenként igen…..
A küldetés nem egyszerű, de nem is lehetetlen: megtudni, mit keresnek a férfiak a nőben, amikor komoly barátnőt választanak. Nos, íme. Vannak bizonyos jellemvonások, szokások, amiket a férfiak nagyra értékelnek, vagy épp a maguk számára biztonságosnak tartanak egy nővel kapcsolatban, amikor…..
   Srácok most hozzátok szólnánk, szavazzatok TI is :)  Kommentbe várjuk az indokokat, miért döntöttetek amellett amire voksoltatok?!  A SZAVAZÁST LEZÁRTUK, A VÉGEREDMÉNYRŐL ITT OLVASHATSZ!  Lányok! Ti se maradtok ki! - Kattintsatok IDE, és szavazzatok: Ti mit néztek meg először a…..
Lányok most hozzátok szólnánk, szavazzatok TI is! :)  Kommentbe várjuk az indokokat, miért döntöttetek amellett amire voksoltatok?! Srácok! Ti se maradtok ki! - Kattintsatok IDE, és szavazzatok: TI mit néztek meg először a nőkön?..
A férfiak általában kétféleképpen kategorizálnak, ha nőkről van szó. Aranyos és szexi. Milyen az aranyos nő? Olyan, mint a legjobb barátból lett szerető. Nincsenek luxusigényei, nem kell meghódítani, drága éttermekbe cipelni, meglepni, és elvarázsolni sem szükséges. Imád lógni a barátokkal és rá…..