Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dárdai Zsuzsa

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    „Jobbod, Uram, dicső az erőtől…” / „Uram, a jobbod kitűnik erejével…” (2Móz/Kiv 15,6)  ÖKUMENIKUS IMAHÉT SZOKOLYÁN - A KRISZTUS-HÍVŐK EGYSÉGÉÉRT   2018. JANUÁR 22-27.   Amikor 2002-ben házat vásároltunk Szokolyán annak egyik oka a hegyek, a kisvasút és a nagymarosi nyaralások emléke mellett…..
Ezen a napon, Saxon Szász János képzőművész 56-os emlékműfalának márványlapra vésett, ma is aktuális gondolatain töprengek... „56, mint dátum” a magyar nemzet történelmében fogalommá vált: az Emlékmű-fal absztrakt módon 7x8=56 kockából tevődik össze A forradalom kísérletet tett a fennálló…..
A Kormány rákapcsolt a gyűlöletkeltés szítására. A „Soros programot” népszerűsítő Nemzeti Konzultációs plakátok megjelentek Magyarország városaiban, falvaiban, községeiben. Frissen vasaltan, kikeményítve, elegánsan lengedeznek október 23-a előtt néhány nappal a települések főutcáin.Hadd lássa a…..
"Akármilyen fura perverziója is legyen az egyébként a kereszténység köntösét álságosan rendre magára penderítő kormánynak, a véres-taknyos ügyet nem lehet egy elnézéskéréssel elintézni" - Ikotity István, az LMP országgyűlési képviselőjének jegyzete.   Takony és vér - a kormánypárt frakciójának…..
"Ezen a reggelen, ahogy Önök azt már tudják, szörnyű robbanás történt Tanta város kopt templomában, amely miatt huszonöt imádkozó keresztény meghalt a vasárnapi szentmisén. A sebesültek száma hetvenöt. Ugyancsak ezen a reggelen tizenhat halott és negyvenkét sebesült a kopt ortodox egyház…..
Keresztény kocsmák - állami templomok Valamit kell tennünk - nem kérdés !!! Nem szeretnénk elugrani a kritika elől. Bizony a keresztény tanítás lényege, hogy a rászorultakon segítsünk.  Az egyik legkézzelfoghatóbb kérés, hogy adjatok ennem és fogadjatok be. Kétségtelen, egyik nap sem feküdhetünk…..
    Hol van Isten?  „Hallottatok Jurij Gagarinról, az első űrhajósról, aki az űrbe ment. Amikor visszatért a földre azt mondta, kerestem mindenütt, de sehol nem találtam Istent, itt a bizonyíték, hogy Isten nem létezik. Sajnos ez az elképzelés, a fönn az égben lévő Istenről, főleg a monoteista…..