Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CIKLONBE importor

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nemzetek Európája már a múlté, mivel elsősorban a nemzetállamok nem működnek már. Az EU problémáinak nagyobb része (a közös értékrend kiüresedése, a bürokratikus és a gazdasági érdekek tenyészete, a hatékony demokratikus mechanizmus - ráadásul büszkén vállalt - hiánya) is abból fakad, hogy maguk a…..
Eddig bárkit kérdeztem a 24 órai zárás mellett kampányolók közül, senkinek se volt kidolgozott, közép-, vagy hosszú távú terve arról, hogy mi lesz a kerülettel, ha bedől a Bulinegyed. Ongjerth Richárdot, a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont vezető tanácsadóját arról kérdeztem, milyen jövő vár erre a…..
1. Ha hónapok óta nem volt élő barátnőd Emmán és Marcsán kívül, akkor szállj magadba! Nem azért van, mert kicsi a farkad, (ez az első randi előtt egyébként sem derül ki), hanem mert képtelen vagy ismerkedni. Rossz a kommunikációd, helytelen az önértékelésed, tele vagy…..
Van az úgy, hogy ha az ember fodrászatot nyit, akkor csak lenőtt hajú emberekkel találkozik. Na, így érzem én is, amikor a medvepostaládát ürítem. Ez alapján a Földnek vége és idegenek letaroltak, anyák menekítik a gyermekeiket és semmi sem működik, ja és minden házkezelő maga a patás ördög. Most ez…..
CIKLONBE importor 2017.06.24 13:00:16
@sóskatáska: "légpuska "

meg a jokurvaanyadat szociopata elmebeteg.
Nem kevesebb, mint 60 ezer izraeli próbálta megfejteni ezt a feladványt, amelyet a Sin Bet - az izraeli biztonsági elhárítás hivatala - tett közzé annak a kampánynak a részeként, amelyben a cyber-egységükbe toboroznak tehetséges, új munkaerőt. Közülük mindössze 20 embernek sikerült megfejteni a…..
Izrael négy legnagyobb katonai hőse között tartja számon a hadtörténet Zvika „Zvi” Greengold tankparancsnokot, aki 1973-ban, a jom kippuri háború első napján szinte természetfeletti bátorsággal, leleményességgel és szerencsével tartóztatta fel jószerint egyetlen harckocsival a Golán-fennsíkon…..
CIKLONBE importor 2016.10.12 13:07:08
@NagyVonalakban: Ertem, hogy mit mondasz, de ez akkor is tulzas.
Befogadnam az arabokat, megvarnam, hogy elintezzek a zsidokat, aztan hazakuldenem oket sziriaba, es mosnank kezeinket. (a szegeny menekultek ugyis barmit tehetnek)
Mikor? Melyiket? Saul fanyalgói 2016.03.04 07:59:32
A Saul fiának egy alternatív plakátja. A Saul fiának és alkotóinak természetesen a Mikor? Melyiket? blog is nagyon-nagyon gratulál! Korábban írtunk is már a filmről, először még csak a lebegtetésekor, majd a megnézése után. Közben meg minden fórumon jöttek a különböző fanyalgások, hogy a Saul…..
CIKLONBE importor 2016.03.04 13:53:25
Véres civakodásba csapott át az a Ku Klux Klan menet, melyet metalosok szakítottak félbe az USA-beli Anaheimben...
CIKLONBE importor 2016.03.03 11:22:28