Regisztráció Blogot indítok
Adatok
villacaesar

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hány listát láthattunk már a világ legszebb tengerpartjairól, de a legtöbbet külföldi magazinok állitották össze. Úgy döntöttünk, megcsináljuk a saját listánkat! Összegyűjtöttük nektek a világ legbámulatosabb tengerpartjait, ahol már mi is jártunk. Mindketten öt-öt…..
Sokan úgy vélik, egy külföldi nyaralás/kirándulás komoly pénzösszeget igényel, holott ez sok esetben egyszerűen nem igaz. Most megmutatom, hogyan élvezheted az életet egy hétig a horvát tengerparton akár már 39 ezer forintért és ebben az összegben benne van a szállás,…..
Nem csak a YouTube felülete, de a funkciói is folyamatosan változnak, fejlődnek, kiegészülnek, emellett pedig gyakran olyan weboldalak vagy bővítmények is felbukkannak, amik kényelmesebbé és gyorsabbá tehetik a YouTube-on töltött időnket. Ezek nem csak YouTube tartalomgyártóknak lehetnek hasznosak,…..
A mai nappal elindítottuk belsőépítészeti blogunkat, melyen sok-sok a témához kapcsolódó kérdést megpróbálunk megválaszolni és minél több érdekes információt megosztani. Szeretettel várunk mindenkit, aki kicsit is érdeklődik a belsőépítészet, a bútorok, a formatervezés,…..
Egy apró horvát falu - Puntadura Puntadura egy nagyon kis falu mintegy 3000 lakossal, a Vir sziget délnyugati régiójában, amely Zadar északi részén található és el lehet érni könnyedén autóval a Privlaka hídon átkelve. A Puntadura voltaképpen az olasz neve a Vir szigetnek és ez egy olyan…..
Egyre nagyobb igény van az ASO tudással rendelkező szakemberekre, elég ha csak a legismertebb szabadúszó platformok ( Upwork, Freelancer stb. ) feladat listáját böngészve rákeresünk erre" ASO Expert " vagy " App Store Optimization Expert " és rengeteg projekt közül válogathatnak a szakértők. De mit…..
  Top 10 horvát szigetek listája, mely magába foglalja képekkel bemutatva a legszebb szigeteket a déli szomszédunknál. További képek láthatók itt: Twitter Facebook Pinterest Blogspot..