Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib Cenzúrázók Réme 6

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyára ezerszer megbánta már Orbán Viktor, hogy a vasárnapi boltbezárás ügyében engedett a kereszténydemokratáknak, mivel a kis hazugságokat csak egyre nagyobb hazugságokkal tudja fedezni a kormány. A verőlegények helyszínre küldése, majd a kopaszok szerecsenmosdatása (ennek a kifejezésnek biztos…..
JogÁsz A demokrácia szünetel 2016.03.26 17:48:54
Ezt plakátolta ki Gulyás Garázda Márton a Nemzeti Választási Iroda (NVI) épületére egy nappal az után, hogy kopaszok népszavazás rendje elleni bűntettet követtek el. De mit is beszélek, hogy követhették volna el, hiszen bíróság nem mondta ki bűnösségüket. Nem is tehette volna, hisz még nyomozás sem…..
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.27 21:06:29
@baldoc:

Kezdj el letépni egy plakátot és figyelj !
Mássz fel az MSZP székház erkélyére, törd be az üveget, és figyelj !
..
Én figyelek.

Megnézem mit enged meg magának ez a ballib szarházi, és megnézem ezek közül melyeket lehet majd büntetlenül utánozni, ha ne adj isten, az elkúró visszatérne, vagy egy csicskása.
Nem jött bocsánatkérés, nem kaptak semmilyen gesztust a pedagógus-tiltakozási mozgalom vezetői (illetve kaptak, de abban nem volt köszönet, csak kockás alsónemű), ezért Pukli István és Törley Katalin csütörtökön délben kiállt a Parlament elé, a Kossuth térre, szembenézett a meghívott újságírókkal,…..
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.25 12:45:35
@Peterpapo:

Elég sokan ülnek szakmai szervezetek jelenleg a kormánnyal és tárgyalnak.

Kivéve Pukliék, aki csak bújtogatnak, megeggyezést nem is akarnak, csak a gyerekeinken keresztül, és azok felhasználásával saját politikai karrierjüket építik.
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.25 14:16:47
@Peterpapo:

Pukli egy kis puccsista pöcs, azért nem ül le.

Minden komolyan vehető szakmai szervezet tárgyal a kormánnyal.

Most csinálnak egy olyan fórumot, ahol az összes igazgatót meghívták ?

Jut eszembe..
Azt tudtad, hogy Puklit a NER nevezte ki igazgatónak, és a diákok, tanárok hónapokig tüntettek ellene amikor kinevezték ?
Hogy 2007-ig MSZP tag volt ?
Kerítés, jogszabályok, a menekült terrorista, megmentjük a hazát, nem kellenek a bevándorlók, megvédjük a munkahelyeket, a kultúránkat, a korrupciót. Ja az már törvényes az megy szépen a maga kisvasútján. Már lassan egy éve elindult a Fidesz és Orbán Viktor a menekülteket ellenséggé tevő hadjárata a…..
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.25 14:00:13
@Ballib Cenzúrázók Réme 6:

Azt megnézem, amikor te egy fentiekben hívő muszlimot integrálsz Európa bármely országába.

Nem véletlen hogy mindenhol kudarcot vallott az integráció, és NO GO ZONE-ák, alakultak ki, meg Saria rendőrség.

Köszönjük mi ebből nem kérünk !

Ha ilyenb negyedben szeretnél élni, költözz oda ahol már van. Németekhez, Angliába, Hollandokhoz, ...
De a Körúton belül ne legyél ilyen okos, miközben magyarok tízezreire erőszakolnád rá az integrációra képtelen muszlim csürhét !
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.25 14:07:22
@Peterpapo:

Ne hazudozz tetű !

Csak nézd meg a videót:

www.youtube.com/watch?v=KAAznse0ThI

Megjegyzem éppen fordítva történt. Az Alkaidás fociedző az, aki korábban arendőröket hibáztatta, csak a hírverás után kezdte László Petrát hibáztatni !
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.25 14:11:22
@Peterpapo:

Na igen..
Volt is inkvizíció, meg keresztes hadjáratok a kereszténység nevében miegymás..
Igaz.

A muszlimoknál, akiknél a Koránban lefektették az irántunk érzett megvetést, és elutasítást, gyűlöletet, ott viszont most van ez.

Cirka 1000 év kultúrális és társadalmi különbség van közöttünk, az elfogadást (nők és más vallásúak, melegek elfogadása), toleranciát (másban hívők, más vélemyényen levők), és tiszteletet (műemlékek lerombolása pl) illetően.

Soha nem fognak integárlódni.
Ha közöttük szeretnél élni, költözz oda ahol már van muszlim negyed. Németekhez, Angliába, Hollandokhoz, ...
De a Körúton belül ne legyél ilyen okos, miközben magyarok tízezreire erőszakolnád rá az integrációra képtelen muszlim csürhét !
A belga hatóságokat és a politikai vezetőket is sokan bírálták a brüsszeli merényletek után. Összegyűjtöttük a legkeményebb véleményeket arról, mit kellett vagy lehetett volna tenni a rendőröknek és a politikusoknak a támadások megelőzésére. Ha Ön olvasott más találóbb véleményt, kérjük ossza meg…..
Proszektúra Terrormatek 2016.03.23 10:39:07
Tételezzük fel, mi lett volna, ha egy brüsszelihez hasonló szörnyű terrortámadás a mi országunkban történik, ahol a hazugságok, akarom mondani, a reformok működnek, ebben az országban, amelyik az alaptörvény rendelkezése folytán már évek óta elveszítette köztársaság jellegét, s amelyiknek egy olyan…..
  A hálózatkutatók szerint a társadalmakat nem annyira az erős, hanem a gyenge kapcsolatok tartják össze. Konkrétan ez azt jelenti, hogy Magyarországon is potenciálisan több százféle vallási és politikai szekta jöhetne létre, mindegyik alternatív valóságértelmezésekkel, amelyek egymásnak…..
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.23 13:51:50
Alapvetően igazad lenne, ha arról lenne szó, hogy minden vallás és csoport, és kultúra toleráns a másikkal, a másik vallásával, kultúrájával.

Már jöhetne is a nagy multikultúrális összeborulás. Ha lenne rá igény, de megjegyzem ha így lenne, igány akkor se lenne erre itt Európában. És nem mi vagyunk ennek az elsődleges sarokkövei, hanem az Angolok (akik bezárkóznak), a Frnaciák (aki meg se szólalnak más nyelven), a Németek (akik lenéznek).
Persze vannak szívmelengető kivételek, de jelenleg erre nem vágyik Európa.

Csakhogy erről szó sincs.
A muszlim vallás és bibliája a Korán arról szól, hogy a Kafírok (mi, akik nem hiszünk Allahban) ellenségek vagyunk.
Ezokból a szélsőséges vallási fanatikusok minduntalan gyilkolászni kezdenek majd mind a történelem folyamán bármikor.
Bármikor és bárhol, Líbiától, Irakon keresztül Szíriáig. Ahol elég sok szélsőséges iszlamista össze bír gyűlni egy helyen.
Ez történt Szaddam féle diktátorok elött és után, terrorista csoportok likvidálása elött és után egyaránt, minden korban.
A vallás okán a szélsőséges fanatikusok utánpótlása végtelen.

Elkerülhetetlen, hogy az iszlám hívő bevándrolók unokáinak 5-6%-a ne válljon terrorsitává.
A vallás alapjainak gyűlölete, és a fanatizmusa pedesztrinálja a jövőt.

Kb ahoz tudnám hasonlítani, amikor nálunk Európában dúlt a boszorkányüldözés, és inkvizíció.
Cirka 1000 év kultúrális különbség van közöttünk, a tolerancia, az elfogadás, és a békés együttélés tekintetében.
Brüsszelben november óta rendkívüli biztonsági készültség van. Ennek ellenére dzsihádista terroristák két merényletben megölnek 34 ártatlan embert. Mit tesz erre Magyarország?..
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.23 10:47:59
@Void Bunkoid:

Ha megnézzük az elmúlt évszázadokat, akkor az jön ki, hogy kivétel nélkül minden muszlimok lakta országba évtizedenként felüti a fejét a szélsőséges valláson alapuló muszlim terror.

Ha elzavarták az aktuális diktátort, ha felszámolták a terror szervezetet ha nem.
Líbiától, Irakon keresztül, Szíriáig.

A terrorizmus oka a muszlim vallás, és hogy vallási alapon, a Korán szavai szerint, minket becsaphatónak, meglophatónak, és feláldozhatónak titulálnak. MI vagyunk a kafírok, ők a kiválasztottak.
Ez a vallásuk alapja.
A szélsőséges hívők, ezokból bármikor kiirtanak mnden keresztényt, ha tudnak.
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.23 12:02:56
@grafoguru:
"Nu, örömmel látom, hogy iszlám szakértő is lettél."

Néhány idézet a koránból, az idézetek pontos helyét is feltüntetve:

www.hetek.hu/hit_es_ertekek/201508/kafirok_gyaurok_ellensegek
Mit mond a saria a a kafírokról? Két idevonatkozó idézet: „A kafírokkal szemben hajthatatlannak kell lenni, keményen kell fellépni ellenük, utálni kell őket, amíg el nem fogadják a Legmagasztosabb Allah által kirótt sorsot, mivel ez Allah rendeltetése.”

Az Allahért való gyűlöletet és Allahért való szeretetet Al Walaa wal Baraa-nak hívják, mely az iszlám etika és a saria alapelve. Egy muszlimnak gyűlölnie kell, amit Allah gyűlöl, és szeretnie, amit Allah szeret. Allah gyűlöli a kafírokat, következésképp a muzulmánok is ugyanígy tesznek.

„Allah és követői gyűlölik azokat [a kafírokat], akik bármiféle felhatalmazás nélkül vitáznak Allah jelei felől [a Korán verseiről]. Így pecsételi le Allah az arrogáns, lenéző szíveket.” [Korán 40:35]

A kafírokat ezért ki lehet gúnyolni: „Azon a napon [ítélet napján] a hívők ki fogják gúnyolni a kafírokat, miközben nászágyukon ülnek, és nézik őket. Vajon megkapták-e a kafírok a fizetségüket azért, amit cselekedtek?” [Korán 83:34] A kafírokat le is lehet fejezni: „Ha a csatamezőn találkoztok a kafírokkal, vágjátok le a fejüket, míg fölényesen le nem győztétek őket, majd fogjátok a rabokat, és szorosan kötözzétek meg őket.” [Korán 47:4]

A kafírok ellen szabad összeesküvést szőni: „Összeesküdnek ellened és cselszövést terveznek ellened [Mohamed ellen], ám én is összeesküdök ellenük, és cselszövést tervezek ellenük. Ezért viselkedj higgadtan a kafírokkal, és hagyd őket békén egy ideig.” [Korán 86:15]

A kafírokban szabad félelmet kelteni: „Ekkor a te Urad az Ő angyalaihoz szólt és ezt mondta: Veletek leszek. Adjatok erőt a hívőknek. Én pedig rettegést fogok kelteni a kafírok szívében, le fogom vágni a fejüket, és az ujjuk hegyét is.” [Korán 8:12]

Egy muzulmán számára egy kafír nem lehet barát: „A hívők ne barátkozzanak kafírokkal más hívők helyett! Akik mégis ezt teszik, elveszítik Allah védelmét, egyedül maradnak önnönmaguk védőiként. Allah figyelmeztet benneteket, hogy féljétek őt, hisz mindenki hozzá fog majd visszatérni.” [Korán 3:28]

A kafírok gonoszak: „És mondd: Ó, Uram, nálad keresek menedéket a gonoszok (kafírok) sugalmazásai elől. És nálad keresek menedéket, Uram, az ő jelenlétük elől.” [Korán 23:97]

A kafírok végül átkozottak is: „Meg lesznek átkozva, és ahol rájuk lelnek, ott megfogják és megölik őket. Allah ugyanezt tette azokkal is, akik előttük jöttek. És nem fogtok változást találni Allah megszokott eljárásaiban.” [Korán 33:61]

A muzulmánok gyakran hangsúlyozzák, hogy tisztelik a „Könyv népeit”, vagyis a keresztényeket és a zsidókat, akik testvérek az ábrahámi hitben. De az iszlámban csakis az számít kereszténynek, aki abban hisz, hogy Jézus ember volt, és egyben Allah prófétája; hiszi, hogy nincs Szentháromság; hogy Jézust nem feszítették keresztre, és nem támadt fel, azonban vissza fog térni, hogy meghonosítsa a saria törvényt. Igaz zsidó pedig az, aki hiszi, hogy Mohamed az utolsó a zsidó próféták sorában.

Ez a versszak is ezt mutatja: „Mondd: Ó, könyv népei, ne lépjétek át az igazság határát saját vallásotokban! És ne kövessétek azok vágyait, kik rossz útra tévedtek, és sokakat félrevezettek. Ők maguk eltévedtek már az egyenes úttól.” [Korán 5:77]
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.23 13:40:52
@Gérard Duchemin:

Bezzeg a GYurcsányra és az MSZP-s elkúrókra szavazók...
Azok milyen kis okosak..

Pl az itteni MSZP házi blogírója is.
Akinek egy igaz modata se volt a cikkben.

Rólatok a vicc jut eszembe:
Bemondja a rádió:
- Figyelem figyelem ! Vigyázzanak az autópályán, mert egy őrült szembe megy a forgalommal !
...
Ballib sofőrünk vezetés közben magában morog:
- Mi az hogy egy ?? Van itt ezer is !
  Egy évekkel ezelőtt, a domogyedovói nemzetközi repülőtér történt robbantás videója járta be az internetet azzal, hogy valójában kedd reggel készült Brüsszelben. Erről nagyon hamar kiderült, hogy nem igaz – mi is csak fenntartásokkal linkeltük be a cikkünkbe, majd meg is írtuk, hogy egy manipulált…..
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.22 16:30:53
@Atanos:

A görögök maguknak okozták a problémát.

Ahelyett hogy megvédték volna a határaikat, az EU-ra uszították a migránsokat ellenőrizetlenül, regisztrálatlanul, úgyse ide jönnek felkiáltással.
Erre Merkel rátett egy lapáttal.

A magyar kormány már 2015 januárban megmondta, hogy az EU-nak meg kell védenie a határokat.
Azóta cirka minden migránsokkal foglalkozó fórumon ugyanezt mondjuk következetesen, és ezt is teszzük.
Szinte egyedüliként az EU-ban.

A szeptemberi csúcson Orbán a 6 pontjából gyakorlatilag 5-öt sikeresen átvert az EU-n.
Az utolsó pont megvalósítása folyik most hónapokkal később.

www.portfolio.hu/gazdasag/atment_5_javaslat_orban_6_pontjabol.220037.html
Átment 5 javaslat Orbán 6 pontjából?

A menekültválság megoldására irányuló hat pontjából öt célt ért, a görög határ közös európai ellenőrzésére azonban nem látott készséget és akaratot - közölte a menekülthelyzet áttekintésének szentelt rendkívüli EU-csúcsot követően a magyar kormányfő, aki ismét konstatálhatta, hogy osztrák kollégájával nem értenek egyet a magyar déli határon épült kerítés kérdésében
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.22 16:33:53
@Emzé Periksz:

Egy párhuzam volt, mégpedig az hogy másokra ráerőltetni a saját vallásunkat.
Illetve az is, hogy pl több esteben a keresztények hasonló eszközökkel kényszerítették a lakosságra a vallást, pl inkvizíció.

A különbség, mint mondtam legalább 1000 év kultúrális kölünbség, azon túl, hogy értelemszerűen sántít a párhuzam több része is.
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.22 16:36:40
@láplidérc:

Bizonyára hallottál már róla, hogy az angliai, és franciaországi, holland, ... gyújtogatások, és a NO GO ZONE-ákban a Sária rendőrség tagjai nem is annyir a migránsok, mintsem azok első és másod generációs leszármozottai.
Csak a hihetetlenül elvakult fanatikusok és a heringek (mert a heringek boldogok) nem érzékelik az elmúl pár hónap felgyorsult intézkedéseit, ami az állami pénzpumpákat jelenti. Mostmár gyakorlatilag hetente üti fel a fejét egy "legújabb" demokrácia ellenes, közpénzeltüntető manőver, amit nem lehet…..
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.22 15:01:12
@Jobban való teljesítés van:

Tehát kényszeresen ír, és amúgy meg igaza van ?

"Amúgy a fidesz nem készül lemondásra."

Mellesleg a te neveddel ilyen híereket kéne löketni:
hvg.hu/gazdasag/20160320_Nott_a_foglalkoztatottak_szama_Magyarorszagon
A foglalkoztatottak száma tavaly 110 ezerrel, éves átlagban 4 millió 210 ezerre emelkedett, a munkanélküliek száma pedig 35,5 ezerrel, 307,8 ezerre mérséklődött
A Hvg.hu úgy tudja, hogy a kedd reggeli értekezleten bejelentette felmondását Kőrösi Gábor, a Tények szerkesztő-műsorvezetője. Kőrösi dolgozott az esti Tények szerkesztőjeként, a reggeli hírblokk műsorvezetőjeként és a Napló munkatársaként...
Szabó Tibor, a TV2 Tények című műsorának munkatársa volt - egészen ma reggelig, amikor is azonnali hatállyal felmondott, és ha jól tudjuk, a büdös életbe' nem akar tévézéssel foglalkozni. Szabó Tiborról eddig nem sokat lehetett tudni, a neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon…..
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.21 16:09:48
@Pan Modry:

Na ja..
Sajnos én is azt látom, hogy ez elkerülhetetlen...

Ahogy a dolgok állnak 2028-ban visszajönnek minden valószínűség szerint, ;)
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.21 16:20:20
@kapusedző:

Akinek más a véleménye, az hülye, vagy fizetett ?
És kik azok, akik megbocsáthatnak, kedves ?

Nem vagy te egy kicsit véleménydiktátor ?
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.21 16:25:11
@high up.:

Kétségtelen...
10-20 Fideszes kurvára meggazdagodott.

A másik bagázs pedig pármillióért kipravitizált külföldre bagóért mindent külföldieknek.
Eladták bagóért az egész országot.
Nem beszélve a Gyurcsány, Kóka, Veres féle meggazdagodókról.
Egyre szürreálisabb fordulatokat vesz a Juhász Péter Bekussoltatása-hadművelet, a tegnapi napon éppen a tragikomikum volt soron. Kezdődött ugye minden azzal, hogy A Tények riportere, Kunfalvi Nóra igyekezett kicsit tendenciózusra vágott riportjában Juhászra rábizonyítani, hogy lopcsalhazudik -…..
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.21 13:04:13
@Gérard Duchemin:

A rohadt fasiszta rendszer ellenpúlosa a rohadt komcsik rendszere.
Persze a rohadt faisztázók maguk is rendszerint rohadt komcsik.
És fordítva.

Aztán vannak a normálisak. Akik nem is értik mi a szart óbégatnak egyesek diktatúráról, meg sajtószabadságról, mikor egész egszerűen választásokon verták rommá, gyalulták le a töketlenebbet, és másról se szól a média színe java, mint kormány fikázásról.
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.21 13:13:20
@Meridian74:

Aki addig sztrájkol amíg a kormány meg nem bukik, az nem reformot akar, hanem puccsot.

Mindkét dolognak van értelme, csak ne áltassák a Puklik meg a puccsisták a tömeget, hogy változást akarnak, meg reformot, mert azt tárgyalóasztalnál érik el, kompromisszumok árán.

Igen a kormánnyal.
Akit négy évente választanak.

Mert teszem azt én a központosítás híve vagyok. Jobban tetszik ha van Nemzeti alaptanterv, ha központi a fenntartás, és van a tanároknak minősítési rendszere, azaz jobban jár, aki képzi magát.

És ha többen gondoljuk ezt, akkor legyen ez, ne pedig az, amit a kisebbség gondol.

Persze lehet jobban csinálni ezt is.
De az eltörlésének a követelése a sztrájk mindhalálig baromsággal sehova nem vezet.
Attól csak szsarbb lesz mindenkinek.

Én a demokráciában hiszek, és a tárgyalásokban.
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.21 13:21:14
@villamos alóli kacaj nem mindíg őszinte:

Inuljunk ki a tényekből.
Azt álílította, hogy nőtt a versenyszférában dolgozók száma jelentősen.
Erre te azt mondod, hogy fideszez szöveg.

Csakhogy ez tény, nem fideszes szöveg.
Akkor most mi legyen ?
Te hazudsz, avagy az MSZP-s mantra oán löketed a baromságot ?

Egy napja írta a kormánypártinak nem nevezhető HVG:
hvg.hu/gazdasag/20160320_Nott_a_foglalkoztatottak_szama_Magyarorszagon
A foglalkoztatottak száma tavaly 110 ezerrel, éves átlagban 4 millió 210 ezerre emelkedett, a munkanélküliek száma pedig 35,5 ezerrel, 307,8 ezerre mérséklődött

---
De ebben nincs a verenyszférát tekintve adat.
It viszont találtam 3 napos hírt:
magyarhirlap.hu/cikk/50368/Emelkedtek_a_realberek
az alkalmazásban állók számának növekedése jelentősen, 3,4 százalékra gyorsult, ami döntően a versenyszféra alkalmazotti létszámának 3,7 százalékos növekedése okozott. Egy hónap alatt a szezonális hatásoknál jóval nagyobb mértékben, mintegy 30 ezerrel emelkedett a foglalkoztatottak száma a versenyszférában. - See more at: magyarhirlap.hu/cikk/50368/Emelkedtek_a_realberek#sthash.IIcFJBc4.dpuf
Hazudni, elkenni dolgokat nem szép dolog. Akkor sem, ha a közpénzből fenntartott királyi tévé csinálja, és akkor sem, amikor az állami bank segítségével megvásárolt kereskedelmi tévé, sőt, akkor sem, ha egy független kertévé teszi. Etikusnak meg végképp nem az, de hát az “Orbán nem geci” videóban…..
A jelek arra utalnak, hogy miniszterelnökünk nem veszi komolyan Pukli István tegnapelőtti felszólítását. A Tanítanék-mozgalmat vezető gimnáziumigazgató nógatására, ösztökélésére, hogy kérjen bocsánatot a közoktatás elfuserálásáért, Orbán Viktor tegnap ezt válaszolta a Népszabadság parlamenti…..
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.18 14:35:34
@pamut:

Most tényleg ?
Középsulis KISZ titkárokat tudsz felhoizni, az MSZMP KB tagjai, a Horn Gyula féle pufajkások, a KGB ellen küzdő D-209-ek, és a Dialógus csoportról jelentgető Gyurcsány ellenében ??
Nem tudom hallottad-e hogy az MSZMP-t vagyonostul, párttagságostul az MSZP örökölte.
Persze miután kibaszták a reformkommunistákat, akiknek a rendszerváltást köszönhetjük.

Itt van pl egy link ahol Gyurcsány egykori egyetemi tanára számol be arról, hogyan szól le az MSZMP KB a kidkedvenc elkúród vizsgáira:
www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA

(Megjegyzem Gyurcsány meg is bosszulta, hisz kibaszta Mellár Tamást a KSH éléről, hogy hazudhasson éjjel-nappal gond nélkül)

Szánalmas vagy, és röhejes... :DDDD
Az általad felsorolt emberek nagyrészéről iratok igazolják hogy megfigyelték lehallgatták őket, a kedvenceid, mint minden ellenzékit.
Így Orbánékat is:
mandiner.hu/cikk/20120405_viktoria_akcio_lehallgattak_es_megfigyeltek_orbant_es_feleseget
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.18 14:40:48
@pamut:

Ballib hazaáruló voltál világ életedben és az is maradsz.

A Demokrácia, és a Szólásszabadság nem a te műfajod, nem bírod ezeket elviselni.

Szenvedtél 2010-ben, szenvedtél 2014-ben is, 2018-ban is szenvedni fogsz.

Ha jót akarsz magadnak megszokod a demokráciát, és a külön véleményeket.

De tőlem Gyurcsányt nevét suttogva meg is dögölhetsz a kispárnádba vinnyogva, te elmebeteg majom ! :DD
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.03.18 14:46:26
@pamut:

Középsulis KISZ titkárokat tudsz felhoizni, az MSZMP KB tagjai, a Horn Gyula féle pufajkások, a KGB ellen küzdő D-209-ek, és a Dialógus csoportról jelentgető Gyurcsány ellenében ??
Nem tudom hallottad-e hogy az MSZMP-t vagyonostul, párttagságostul az MSZP örökölte.
Persze miután kibaszták a reformkommunistákat, akiknek a rendszerváltást köszönhetjük.

Itt van pl egy link ahol Gyurcsány egykori egyetemi tanára számol be arról, hogyan szól le az MSZMP KB a kiskedvenc elkúród vizsgáira:
www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA

(Megjegyzem Gyurcsány meg is bosszulta, hisz kibaszta Mellár Tamást a KSH éléről, hogy hazudhasson éjjel-nappal gond nélkül)

Szánalmas vagy, és röhejes... :DDDD
Az általad felsorolt emberek nagyrészéről iratok igazolják hogy megfigyelték lehallgatták őket, a kedvenceid, mint minden ellenzékit.
Így Orbánékat is:
mandiner.hu/cikk/20120405_viktoria_akcio_lehallgattak_es_megfigyeltek_orbant_es_feleseget
A blog kicsit hosszabbra nyúlt téli álmából nem mindennapi hírrel sikerült felébredni: költsünk 1500 milliárd Ft-ot arra, hogy a Balaton partján, 110 hektáron pufi fóliának álcázott vizes szórakoztató központot húzzunk fújjunk fel és 30 méter mélyre hotelt építsünk fúrjunk a tóba. Igen,…..
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.02.25 14:53:18
@Ballib Cenzúrázók Réme 6:

Ha 30 méterrel mélyítené ekkora területen a Balcsit, akkor simán belefér hogy 40 méterrel mélyíti egy saját legelőn.
Nagyon komoly politikai üzenete van annak, hogy egyértelműen a Fideszhez és a Fradihoz köthető kopasz verőemberek akadályozták meg az MSZP egyik politikusát abban, hogy beadhassa a népszavazási kérelmét a vasárnapi zárva tartás miatt. Az ügy még a jobboldali sajtó egyes részein is kiverte a…..
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.02.25 09:04:03
@Mad Mind:

Maygarországon még a KÁP esetén se lett érvényes a népszavazás (bár picivel az igenek győztek).
Lehet hogy győzne a zárvatartás megszüntetése, de hogy érvénytelen lenne a népszavazás arra fogadnék.
Semmilyen jelentősége nincs a kérdésnek.
Még akár a Fidesz is kihátrálhat emögül bármikor, ha minden kötél szakad.
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.02.25 09:18:56
@RobertThorn_:

Akkor nézzük a tényeket.

Az MSZP-SZDSZ alatt, az akkori ellenzék és a kormánypártok szereplési aránya 30% - 70% volt a kormánypártok javára.
Ezt meg is indokolták azzal, hogy 1/3 idó az ellenzéki pároknak, 1/3 idő a kormányt alkotó pártoknak, és 1/3 idő a kormánynak.

Jelenleg ez az arány közel 50-50%.

A hírek temtaizálásában pedig semmi különbség nincs egyik vagy másik kormány fele.
MIndkét esetben a szervilizmus győzött kétségtelen.
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.02.25 10:49:28
@közösperonos átszállás:

Úgy látszik ez is attól függ mit néz az ember:

mno.hu/media/mi-zajlik-a-tevek-hiradoiban-lassuk-1269265
Elérkezett a teljes gátlástalanság ideje, miután tegnap reggel kopaszok megakadályozták  Nyakó István szocialista politikust abban, hogy beadja a boltok vasárnapi zárvatartásáról szóló népszavazási kezdeményezését. Az index kiderítette, hogy a kopasz férfiak egy csoportja a civil életben is…..
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.02.25 08:46:07
Tévúton jártok.

Ha te azt hiszed, hogy a kopaszok valakinek a két szép szeméért mentek oda, és nem pénzért akkor szerintem óriásit tévedsz.
Viszont ha kopaszokat bérelsz azok vélhetően dolgoztak már meccsen.
Egyetemista koromban én is dolgoztam meccseken, koncerteken, még Fradi meccsen is.

És ha pénzt fizetett volna valaki azért, hogy egy általam soha nem látott öreg mamit kísérjek a választási irodába, akkor elkísértem volna.
Tudva, hogy az összes média ott lesz, csak sok pénzért tettem volna ezt meg.

Viszont abban biztosak lehetünk, hogy a kopaszokat valaki fizette.
És mivel Erdősné mappáit hurcolták, Erdősnét védték, és neki segítettek, azt hiszem nem túl meréz feltételezés, hogy Erdősné fizette őket.

Az egyetlen kérdés, hogy Erdősné kinek dolgozik.
A többi az konteó.

Menjünk tovább.

Odáig eljutottunk, hogy a kopaszokat Erdősiné fizette.
Nomármost teljesen nyilvánvaló, hogy bérelhetett volna az Újpest, az MTK, vagy akár a Walton, vagy más biztonsági cég emberei közül is megfelelő számú kopaszt, ugyanúgy, ahogyan azt megtette a Fradi emberei esetén.

Erdősiné tudta hogy botrány lesz az ügyből.

És azt is tudta, hogy a Fradi Kubatovhoz kötődik, azaz csak egy értelme volt annak, hogy éppen a Fraditól bérelte a kopaszokat, nevezetesen, hogy Erdősiné nagyobb balhét akart.

Ismétlem..
Az egyeteln kérdés, hogy Erdősiné kinek dolgozik.

Tekintve hogy a férje papucsban a Fideszzel, nem hiszem hogy nekik.
De persze mindenki abban hisz amiben akar.
Még te is, meg a többi blogger is.
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.02.25 08:48:52
@BéLóg:

Ez így van..
Nem hiszem, hogy aki vasárnap dolgozott, az szívesen dolgozna újra vasárnap.

Megjegyzem én vagyok annyira baloldlai, hogy csak azokat szavaztatnám meg akiket érint.

Mert ha az én seggem kinyalásáról lenne szó, akkor tőlem a gyerekmunkát is újra bevezethetjük.

A munkavállalók érdekeinek védelmének vannak fokozatai.
A gyerekmunka eltörlése az egyik, a napi 8 óra munka pl a másik, és a vasárnapi szünet az egy harmadik szegmense ennek.

A kérdés, hogy mennyire becsüljük azokat akik dolgoznak Vasárnap.
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.02.25 09:14:16
@room_101:

Igaz.. DOlgoztak a diákok közül is sokan, meg pótlékért is.
Aztán meg olyanok is dolgoztak, akiket rákényszerített a munkáltatója, mert vagy csinálja, vagy mehet isten hírével, elsősorban a multiknál.

Ezért mondom, hogy őket kéne megkérdezni, akik dolgoztak.
Nem téged, meg engem.
„− Tudjátok mi a vicc? Hogy a néni egyértelmű kérdést adott be! − Na és? Mi van, ha nem kezd el aláírásokat gyűjteni?”   A fenti párbeszéd tegnap este zajlott le a baráti társaságban, persze az NVI-nél történt botrányos események kapcsán. Az első sajtóreakciókat olvasva úgy tűnik, jórészt mindenki…..
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.02.25 08:52:21
Tévúton jártok.

Ha te azt hiszed, hogy a kopaszok valakinek a két szép szeméért mentek oda, és nem pénzért akkor szerintem óriásit tévedsz.
Viszont ha kopaszokat bérelsz azok vélhetően dolgoztak már meccsen.
Egyetemista koromban én is dolgoztam meccseken, koncerteken, még Fradi meccsen is.

És ha pénzt fizetett volna valaki azért, hogy egy általam soha nem látott öreg mamit kísérjek a választási irodába, akkor elkísértem volna.
Tudva, hogy az összes média ott lesz, csak sok pénzért tettem volna ezt meg.

Viszont abban biztosak lehetünk, hogy a kopaszokat valaki fizette.
És mivel Erdősné mappáit hurcolták, Erdősnét védték, és neki segítettek, azt hiszem nem túl meréz feltételezés, hogy Erdősné fizette őket.

Az egyetlen kérdés, hogy Erdősné kinek dolgozik.
A többi az konteó.

Menjünk tovább.

Odáig eljutottunk, hogy a kopaszokat Erdősiné fizette.
Nomármost teljesen nyilvánvaló, hogy bérelhetett volna az Újpest, az MTK, vagy akár a Walton, vagy más biztonsági cég emberei közül is megfelelő számú kopaszt, ugyanúgy, ahogyan azt megtette a Fradi emberei esetén.

Erdősiné tudta hogy botrány lesz az ügyből.

És azt is tudta, hogy a Fradi Kubatovhoz kötődik, azaz csak egy értelme volt annak, hogy éppen a Fraditól bérelte a kopaszokat, nevezetesen, hogy Erdősiné nagyobb balhét akart.

Ismétlem..
Az egyeteln kérdés, hogy Erdősiné kinek dolgozik.

Tekintve hogy a férje papucsban a Fideszzel, nem hiszem hogy nekik.
De persze mindenki abban hisz amiben akar.
Még te is, meg a többi blogger is.
A mainstream kockás ingezés tulajdonképpen tompítja a mondanivalóját az egész tanár-diák lázadásnak. A szomorú, hogy talán így van egyedül esélyük, hogy egy jelképpel (kockás ing) lebutították, és könnyen felismerhetővé tették az egész ügyet. Ez ma a kockás ingesek forradalma. Egészen a következő…..
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.02.23 16:24:45
magyaridok.hu/belfold/inzultus-erte-az-oltozetuk-miatt-a-diakokat-399982/
Egy budai középiskolában történt meg például az az eset, amelyről egy szülő a Facebook-oldalán így írt: „Tegnap volt az iskolákban ez a kockás inges nap. Voltak gyerekek, akik nem kockás ingben mentek suliba. A tanárok közül néhányan leszólták őket, mi az, ti fideszesek vagytok, illetve aki értelmes, az kockás ingben jött iskolába és hasonló inzultusok érték őket.
Eddig én nem szóltam semmit, mert az ember tart a bosszútól a tanárok egy részétől. Ebben az iskolában szinte állandó a politizálás az órákon, a kormány csesztetése, beszólongatások. Ez még akkor is zavarna, ha történetesen más kormányozna. (…) Baromira nem tetszik, hogy órán politizálnak, ami ellen demonstrálnak, ők maguk testesítik meg, ti. a más véleményének az el nem fogadását… Miért kell a gyerekeket bevonni ebbe?” – zárta gondolatait a felháborodott szülő, akinek véleményével a kommentek tanúsága szerint sokan egyetértettek.
Az indiai kender gyógyászati célú legalizációját kéri az egészségügyi államtitkártól Istvánffy András, a 4K! elnöke. Istvánffy nyílt levélben fordult az államtitkárhoz, amelyben az indiai kender és a belőle készített gyógyszerek gyógyászati legalizációját kéri. A szert a világ több országában…..
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.02.23 15:05:06
Nem.
index.hu/tudomany/2016/02/09/jobban_tepunk_mint_husz_eve/
Még soha nem szívhattunk annyira erős füvet, mint manapság. A Mississippi Egyetem tanulmányában 38600 marihuánamintát vizsgáltak meg, amiket a Drug Enforcement Administration, az amerikai kábítószer-ellenes hatóság gyűjtött be az elmúlt húsz évben. A kutatók azt találták, hogy a marihuána fő pszichoaktív komponense, a tetrahidro-kannabinol (THC) aránya négyről tizenkét százalékra nőtt 1995 óta.

index.hu/tudomany/egeszseg/2015/03/24/a_rendszeres_fuvezes_elpusztitja_az_agyat/
A rendszeres füves cigizés, szemben az orvosi célú marihuánafogyasztással drámai módon csökkenti az agy finom szabályozását biztosító molekulák mennyiségét: a kutatókat sokkolta, ahogyan a THC valósággal lesöpörte a kulcsfontosságú fehérjéket az idegvégződésekről.

vitalitasportal.com/veszelyes-vagy-nem/marihuana-mint-gyogyszer-megdobbento-mellekhatasok/
A marihuánának számos mellékhatása van, melyek miatt a rövid távú orvosi kezelésen kívül semmilyen más célra nem ajánlható. Ilyen pl. a kognitív funkciók romlása (pl. koncentráció- és memóriazavarok), a légúti betegségek megnövekedett kockázata (különösen az idült hörghuruté)
...
A mindenkori nemzeti oldalnak, amely épp ellenzékben van, azt kéne végre eldöntenie, hogy felvállalja-e olyan ügyek képviseletét, amelyek reprezentálását a 20. század szerencsétlen történelmi hagyatékából kifolyólag kisajátított magának a balliberális értelmiség. Az utóbbi hetek legmegosztóbb…..
Ballib Cenzúrázók Réme 6 2016.02.23 14:00:23
@Peterpapo:

Az MSZP-SZDSZ alatt 54%-ról 82% fölé nőtt a hiány.
Most csökken.

Akkor rommá adosídtak az emberek forintban és devizában.
Most csökken az emberek eladósodottsága is.

Akkor az ingyen segílyezés volt a divat, most a közmunka.

Akkor az alanyi jogon járó gyerekgyártási segélyezés ment, most Családi adókedvezmény és CSOK, akik dolgoznak és gyermeket nevelnek.

Akkor még azonosíthatatlan rendőrök verték a töntetőket, most kísérgetik őket.

A ballibek számolatlan elárasztanák az országot migránssal, most meg védekezünk ellenük.

Akkor a banki alapkamat az egekben volt, most a legalacsonyabb.

Akkor az EU-ban rekord rezsit fizettünk, most a legkevesebbet fizeti a lakosság.

....

Igazából az a kérdés, hogy miben rosszabb a Fidesz, mint az MSZP-SZDSZ volt, nem az hogy miben jobb.

Tudsz valamit mondani pl ?