Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xuf

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Rakétaválság 2007.01.23 10:00:00
Ma fiús témánk van, sajnos a hölgyolvasók most hoppon maradnak látszólag; valójában viszont jól teszik, ha leülnek, elpakolják a horgolást, és idefigyelnek. Úgyis csúnyán elhanyagoltam a világháborút, pedig nincs annak vége, sőt még el se kezdődött. Mai vendégünk a Kínai…..
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
w Műveljük kertjeinket 2007.01.17 15:09:00
Valóban elkeserítő a magyar politikai kirakat; tök normális, hogy abból a magyar választók fele nem kér. Azt is láttuk, hogy új pártot szülni veszélyes és fájdalmas vajúdással jár. Nem lesz meg holnapra. Mi maradt tehát? Lőjük magunkat a Dunába, vándoroljunk ki, vagy…..
w Tavaszi álom 2007.01.15 13:43:00
Nem csak az MSZP népszerűsége esik, hanem a pártoké általában - védekezik Lendvai Ildikó. A tromfból az hallatszik ki, hogy nincs miért aggódni, a politika egészében ciki, ezen belül ők csak egy picit jobban. A helyében ettõl nem nyugodnék meg. ..
Végre van valami érdekes hírünk a szerencsétlen Megatáncról! A zsűri egyik, mellesleg elvileg házaséletet élő tagja, hát hogy is mondjuk, meglehetősen bővérű. Forrásaink szerint konkrétan képtelen úgy megjelenni nagyobb társaságban, hogy ne kezdjen el egyből "nagyon…..
Bizonyára nem csak engem érdekel, hogy vannak-e Magyarországon úgynevezett konzervatívok. Tehát hogy a Mikola-Orbán-Semjén-féle, a szociális demagógia és a vallási téboly közé feszített függőszínpad mellett létezik-e hazánkban egyáltalán az a politikai-filozófiai áramlat,…..
"Hát fordítva, anyukám!" - 2007-ből még kevés telt el, de ez az év végén is ott lesz a legviccesebb videók közt. És az óvónők miért nevezik egymást is úgy, ahogy a gyerekek hívják őket?..
xuf 2007.01.13 14:48:22
w Dzsentriköztársaság 2007.01.11 13:00:00
Na, ez meg közben megjelent, ni. Még tavaly írtam a Levegő Munkacsoport folyóiratának, a Lélegzetnek. Sok újdonságot a törzsolvasó nem talál benne, régi nóta bene. Lehetett volna kicsit élesebben ekézni őket magukat, mámint a magyar környezetvédőket, azt meg kell hagyni. A…..
w Kórtörténeti függelék 2007.01.11 06:30:00
Nem érne két bejegyzést a személye - bár a Nap-keltében ma is téma lesz; hiába, Orbán és Gyurcsány naftalinban pihen, ebből meg még lehet egy jó kis antiszemitizmus-balhé, mintha súlya lenne. De mivel sokan nem értették, milyen titkos féreg foga rágja Morvai Krisztina agyát,…..
xuf 2007.01.11 16:21:18
w Fut, robog a kicsi kocsi 2007.01.09 18:28:00
Kóka János tehát elérte, hogy most már ne a megcsonkított szárnyvonalak miatt kinyúvadó magyar falu jusson róla eszünkbe, hanem ahogy nézi a hógolyózó gyerekeket gombóccal a torkában. Nem baj, az utóbbi még mindig kisebb hülyeség. Viszont van jó hír is a vasútbarátoknak,…..
w Bádogember szerenádja 2007.01.09 05:37:00
Hát nézd, édes öregem, Janikám. Dzsoni. Merhogy nyilván tegeződünk is, ha már a Szuláksóban elsírtad nekem a szerelmi szálat, meg azt, ahogy a csámpát legyőzted. Fonák egy figura vagy te, hallod. Részemről elnézegetnélek még egy darabig a magyar politikában, ugyanis ott…..
Izrael leatombombázza Iránt! Már leszerelték a fitymát a zsidó atombombáról, szörcsög a nukleáris péniszpumpa, népirtásra készül a cionfasiszta rezsim! A holokausztbiznisz bevételeiből, persze. Ütős szalagcímek, eladják a lapot. Atombombázni, az már valami, talán még…..
w Megint jönnek, rotyogtatnak 2007.01.08 08:00:00
Rakják már a pokol tüzét, fortyog a végítélet, huj-huj. Sok példányban, különböző variánsokban kaptam meg ezt a levelet; egyes polgártársak imákkal, mások válogatott - és súlyosan keresztényietlen - szitkokkal egészítették ki. A felháborodás tárgya az Isten fasza, illetve…..
xuf 2007.01.08 14:06:16
w Sálom, mein Führer! 2007.01.03 08:00:00
Ahmadinezsád minden bizonnyal úgy gondolja, a holokauszt környékén kell megmarkolni a zsidók tökét. Az iráni elnök azt hiszi, a nyugati világ azért szimpatizál a zsidókkal - és nem például vele -, mert szegényeket ki akarták irtani. Ezért aztán egymást követik a holokausztot…..
Subba Az év címe 2006.12.29 19:18:00
Majdnem 365 napot kellett rá várni, de megérte. Az aktuális Best címlapjáról: FÉRFIVÁ ÉRETT DING-DONG BANDI Érdemes az egész cikket is elolvasni, majdnem ugyanilyen jó végig...
xuf 2006.12.30 09:58:26
Tisztában vagyunk azzal, hogy aki női magazinból tanul dugni, annak kevés tartós kapcsolata lesz férfiakkal. A Joy aktuális száma azonban egész egyszerűen elképesztő. RÁGCSÁLD AZ ÁDÁMCSUTKÁJÁT??? SZOPOGASD A HÓNALJÁT??? Magyarországon nem borotválja minden férfi a hónalját,…..
w Cikkcakkban pancsolni 2006.12.16 04:39:00
Akit érdekel a Magyar Hírlap, megnézheti Széles Gábort Friderikusznál, az ATV honlapján. Érdekes dolgokat mond, bár rajta kívül a többiek úgy kerültek a műsorba, mint Pilátus a krédóba. Azt nem tudom, melyik kollégára gondolhat Széles, amikor azt kifogásolja, hogy egyes…..
w Dr. Mókus és az erdőtűz 2006.12.13 12:00:00
Anno egy jegyzet kapcsán már nyílt itt egy topik a semmire se való, ám eddig tömegesen képzett bölcsészekről, akiknek túlburjánzását talán visszafogja valamennyire a tandíj, illetve a zabhegyező-szakok visszametszése. Akkor nem volt túl nagy vita ebből, bár akadtak…..
xuf 2006.12.13 21:54:59
Hogy mi a baj az oktatással...
Szerintem a legeslegnagyobb probléma nem a tanagyaggal van.
Én egy zsidó iskolába járok, ahol a tanáraink szabad kezet kapnak abban, hogy mit és hogyan adjanak le. De egy nagyon fontos dolgot minden tanár egyöntetűen fontosnak tart: a dialektikus tanítás. Szerencsére nálunk észrevették, hogy iskolás gyerekeknél nem működik a retorikus-előadós módszer. Arra van az egyetem. Tényleg szuper érzés 'benne lenni' az órában, igazából résztvevőnek érezhetjük magunkat, nem csak néma hallgatónak.

Sajnos nem voltam kezdetektől fogva luaderes (hupsz, elszóltam magam), szal volt alkalmam megtapasztalni néhány 'normál' (nem vallásos) állami iskolát is. A legjellemzőbb szerintem az, hogy a tanárok nem szeretnek tanítani. Bejönnek, mert kapnak érte pénzt, leadnak vmi előírt anyagot, majd következő órán felelés és dolgozat. Tanár és diák közt a legtöbb iskolában nincs kapcsolat a "Jöjjön ki a táblához!" felszólításon kívül. A másik, hogy hatalmas a közöny. Olyannyira, hogy a mostani túlontúl liberális iskolámba pl szinte szó szerint menekültem egy tizenkettedik kerületi gimiből, mert a tanárjaim szó nélkül tűrték azt, hogy a diákok nyilaskeresztes karszalagokat viseltek, és reggeltől estig zsidóztak. Hihetetlenül rossz a színvonal mindenütt. A gyerekbarát helyeket pedig sajna keményen ki kell fizetni.

Köszönöm, hogy elmondhattam, leülök magamtól is:)
A mai Naplóban a TV2 utánamegy kicsit v_andika14 kalandjainak, akit érdekel, tekintse meg. Nyilatkozni nem volt érkezésem, de csináltam nekik chates accountot képekkel, mert az úttörő ahol tud, segít. Kíváncsi vagyok, mennyire és hogyan járják körbe. Közben érdekes lehet a…..
Hallottátok, hogy a táncolós műsorok végeztével mindkét kereskedelmi csatorna jégtánc-revüket fog nyomi főműsoridőben? Pedig így van. Mind a kettő. Egyszerre. Sőt, úgy tűnik a Tv2 tanult a Megatánc borzasztó bukásából, és most ők is közepesen híres köcsögöket…..
xuf 2006.12.09 10:39:42
Visszatérve a linkre ( www.wiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9586876 ), természetesen jelentettem, eddig nem történt semmi, de talán jobb is így. Engem borzalmast zavar, hogy egy közösségi oldalt (iwiw) olyan emberekkel használom, akik legszívesebben kiirtanának, de istenem, szólásszabadság van, írjon mindenki olyan baromságokat amiket akar. A lényeg mégiscsak az, hogy a többségből ez nemtetszést vált ki. Nem csak subba.hun. Hanem az országban is, szerencsére.