Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jotr

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis ha az elmúlt évek hagyományaiból indulunk ki, akkor megint a brit áruházlánc, a John Lewis reklámfilmje viszi el a pálmát. A hagyományosan a szezon egyik nyitányának számító kisfilm idén egy kisfiú és egy pingvin történetét meséli el. A John Lewis brit…..
Nemrég bántottam az Economistot, most egy másik angolszász hetilapot, a Newsweeket viszont dicsérni szeretném. A brit utcai zavargások feladták a leckét az újságíróknak, véleményformálóknak. Mi volt ez? Az elnyomott tömegek segélykiáltása, vagy 100%-os nyár végi…..
Megvolt a 2011-es WWDC is, az Apple egy rakás infót a nyakunkba zúdított, most megpróbálok ösvényt vágni nektek a dzsungelbe, hogy tisztábban láthassatok. Kezdjük először a Mac operációs rendszerével, a 10.7-essel, aminek a nevéből már kiesett a Mac: mostantól csak OS X Lionnak…..
Keressük blogunk büszke népének kedvenc olasz slágereit, hogy összeállíthassuk a Bella Italia daloskönyvét. Benvenuti itt minden, a csizmába született dalospacsirta Eros Ramazottitól kezdve Luciano Pavarottin át egészen Jovanottig, sőt San Remo csillagai is. Minden műfaj előadója…..
jotr 2011.02.05 00:42:21
Éppen arról olvasgattam, hogy a WC tetejét le kell csukni, különben a bacik rárepülnek a fogkefére, ha ugyanabban a helyiségben vannak, amikor eszembe jutott, hogy nemrég az amerikaiak arról témáztak egy fórumban, hogy mit tartanak különösnek Európában, amikor ideutaznak. A…..
Modorosblog Műjég 1996 2009.10.28 07:00:00
Szombat délután 3 a városligeti műjégpályánál, Roliék türelmesen várják a jobboldali sorban a négy órai nyitást. -Te, és azt tudod, hogy mi a közös az új százasban meg a Hornban?-Hát persze, mindkettő kicsi, kétszínű, és szart se ér. Lejárt.-Az, bazmeg. Figyelj már, ezt…..
Ezt is két éve vettem, mint a REV'IT! GT Pro dzsekit, de sokkal jobban szeretem. Nagyon könnyű, jól szellőzik, kényelmes, érezhetően csúcskategóriás sisak. Persze nem hibátlan. Ugyan szemüveget hordok, ezért egy felnyíló álrészű sisak praktikusabb lenne, de azok a…..
 Hang, ahogy nyitod. Hab, ahogy tolul. Hűs pohár érintése. Hideg ser kortyolása. Hátradőlés pillanata. Hülyeség elfelejtése. Hely. Kehely. Hasek. Hrabal. Havel. Has. De azt majd egyszer ledolgozzuk. Addig élvezzük a Cseh Sörök Fesztiválját, mától vasárnapig, Budapesten, a…..
jotr 2009.06.11 14:48:00
Na, blikkesedjünk egy kicsit, már úgyis olyan régen hallottam ilyen kommentet.Jacqui Smith brit belügyminisztert felelősségre vonták a mostanában kirobbant botránysorozatban, ami során a parlamenti képviselők költekezési szokásait vizsgálják meg és csodálkoznak. A nép rendszeres…..
A lemilblog szerkesztői lépést tartanak az idők szavával - hogy ezzel a kellemes képzavarral kezdjek. Tisztában vagyunk azzal, hogy a kereslet-kínálat farkastörvényei lassan minden területre beteszik szőrös mancsukat - hogy a másodikkal folytassam. Formabontó módon egy kísérlet…..
w Üdvösségtan 2008.09.18 06:30:00
Manapság az előrehozott választás akarása meghatározza az emberi minőséget. Ez a nyomorult SZDSZ például nem szavazta meg, nem is méltó az ellenzéki címre; de közben az a köcsög MDF is tolja a kormány szekerét, le van ám statisztikázva, hányszor nem szavazták le a minisztert.…..
László Csaba the Brave egyike az SPL két külföldi menedzserének (a másik Mixu Paatelainen, a város rivális Hibbes vezetőedzője) és talán ezért is szentel munkájának figyelmet a brit sajtó. Az eladósodott klub éppen kifelé mászik a tartozásokból, és ebben segítségére lehet…..
Az előző postban London méreteiről volt szó, anélkül, hogy tisztáztuk volna, hogy mi London. Merthogy hivatalosan ilyen entitás, hogy London nem létezik. Pedig a nem létező London az Egyesült Királyság fővárosa, bár ez nincs kodifikálva, tehát a nemzetközi gyakorlattól…..
Megújult, és gyönyörű lett az angol font. Az angolok nem kapkodták el a dolgot, mert már 2005-ben kiírták a pályázatot, amit végül egy 26 éves grafikus, bizonyos Matthew Dent nyert meg. Az érmékre a királyi címert pakolta fel, de úgy, hogy azokon annak mindig csak egy részlete…..
Ilyenkor utálom, hogy nem részleteztek. Miért titkoljátok el az infót? Angyalbőrben vagy Kisváros? Más katonás sorozatra nem emlékszem, ti? Usztics Mátyásról van szó vagy Hollósi Frigyesről? Szerednyei Béle??Addig senki nem megy haza, amíg ezt ki nem derítjük. Kedves Szakítós!…..