Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mmdan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A téli menetrendi váltással egy időben bővíti a korábbi téli időszakokhoz képest a budapesti járatainak számát a British Airways. A nyári menetrendi időszakban közlekedtetett napi négy járatpár, ahogy az szokott lenni október 19-ével megszűnik, viszont a légitársaság az idei évben újdonságként a…..
Szintet lépett az RTL és a TV2 rivalizálása: az RTL azt állítja a TV2-ről, hogy ellopta a The Wall azaz A Fal című új vetélkedőjük ötletét és know-how-ját, és A Piramis címen saját verziót forgat belőle Stohl András műsorvezetésével - ezt Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese mondta a…..
Tizenkét év után, 2018 őszétől újra a Sport TV közvetíti Magyarországon a a német labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga mérkőzéseit, ezt maga a csatorna jelentette be egy közleményben. Ebben írják, hogy a liga mellett a Német Kupa közvetítési jogai továbbra náluk vannak, így teljes a német portfóliójuk...
comment:com No Nóri, yes cry 2017.03.31 10:55:05
RTL: 20,1%TV2: 5,9% Ezek a tegnap esti 18-49-es közönségarányok, azaz Ördög Nóra és cuki gyerekvetélkedője nélkül a TV2-nek csak a sírás marad. 18-59-ben picivel jobban állnak, 7,2 százalékos a közönségarányuk az RTL Klub 19,1 százalékával szemben. A Tények, ami a TV2 húzóműsora ugye, 18-49-ben a…..
Magyarország idézőjelesen legjobb hírműsora, a Juhász Péter/hajléktalan/Spéder/stb-bashning miatt (is) meglehetősen ironikus című Tények újabb megújuláson van túl, a cél a világszínvonal volt, az eredmény egy bazinagy asztal, egy ívelt ledfal és néha felálló műsorvezetők lettek. Nagyjából ennyit…..