Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyünyüce

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képen a világ első nyilvános MIDI-csatlakozása látható, két különböző cég hangszerei között - a híres aktusért most, pontosan harminc évvel az események után mindkét fél technikai Grammy-díjat fog nyerni. Dave Smith, az akkori Sequential Circuits atyja, és Ikutaro…..
Megfordult a világ: most nem egy számítógépes szoftvert portoltak telefonra, hanem fordítva: egy már sikeres kis telefonszekvenszer, a NanoStudio jött át a Mac App Store-jába; ráadásul teljesen ingyen. A programról már írtunk, ezt nem ismételnénk meg - a virtuális stúdió…..
nyünyüce 2012.08.06 13:56:39
Nehéz moralizálás vagy prédikáció nélkül írni erről a filmről, a sötét komédia felszíne alatt ugyanis nagyon kemény problémákat feszeget ez a kis költségvetésű cucc. De most őszintén: neked hányszor volt olyan, hogy kéjes élvezettel gyilkoltad le gondolatban a mocskokat?…..
nyünyüce 2012.07.04 12:17:52
@jikininki: Ez egy komolytalan film komoly mondanivalóval. Az Összeomlás pedig közel sem ezeket a problémákat tárgyalja.
Na hát kezdjük azzal, hogy én erről a kis szupercsodáról teljesen megfeledkeztem. A szovjet rajzfilmgyártás gyöngyszeme, mely bearanyozta gyerekkorom hétvégéit. Aztán, a comment.com-nak hála - valljuk be férfiasan - felidéződött a régi remekmű, és hugyoztam, kakiltam be, amint…..
nyünyüce 2011.10.23 09:28:14
Csatlakozz! Rád van szükségünk! Dolgozz! Harcolj! Csillagok háborúja, Star Trek, Futurama, Majmok bolygója, Amerika kapitány és még számtalan sci-fi klasszikus a propaganda szolgálatába állt. Figyelem, lenyűgöző poszterek következnek. blastr..
nyünyüce 2011.09.21 12:33:09
Az eutanázia komoly téma. A kérdés maga azonban a vallási fanatikusokon kívűl egyszerű: ha volt a családodban/ ismerőseid között gyógyíthatatlan beteg, akkor nem lehet kérdéses, hogy az eutanázia emberi alapjog. Nem könnyű ilyen nehéz témáról filmet forgatni, Barry Levinson…..
nyünyüce 2011.06.03 16:40:04
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
Ökörség? Hát persze? Prosztó? Az! Felfigyelnél rá, ha egy ruhamárka boltjában ezzel csalogatnának? Naná, hiszen itt is rákattintottál. Pontosan ilyen reakcióra számítottak a Diesel marketingesei Indiában, amikor az egyik bolti promójukra azt találták ki, hogy a 150 dollár felett…..
Modorosblog Minden nő kurva 2011.02.04 06:00:00
- Odassál, Jancsi bácsi!- Ne örüljél ezen Zolikám, inkább elég szomorú. Ha Klári néni így lett volna régen, akkor az olyan tisztességes ember, mint én, feléje se néz. Az a baj, hogy ti már ezt láttátok fiatalon mindenütt. Ránk szakadt ez a fene nagy szabadság, azt mire…..
nyünyüce 2011.02.04 22:16:27
Android Tényleg jön a Galaxy S2 2011.01.20 23:27:00
Február 13, este hat óra. Ekkor derül ki hogy pontosan mi is lesz a dobozban, de mindenki biztosra veszi, hogy az MWC-n a Samsung a Galaxy S2-t mutatja majd be. Addig is a teaser oldalt nézegethetjük, hátha csepegtetnek még egy két infómorzsát a nagy nap előtt...
nyünyüce 2011.01.24 09:57:28
Minden összeállt szombaton, amikor elolvastuk a Bestben Szalai Annamária emberi oldalát bemutatni akaró kétoldalas cikket. Kicsit kevés volt a két oldal erre, viszont csomó minden kiderült, és kezd tisztulni a kép.  A legfontosabb információk a cikkből: nincs tévéje…..
nyünyüce 2011.01.17 20:17:08
Michael Tompert képzőművész és Paul Fairchild fotós virágzó együttműködésének eredménye egy csomó brutálisan kivégzett iPhone, iPad és Macbook, A fotósorozat, az alkotók, vagy az alkotókról író publicisták értelmezésében, főhajtás az Apple termékei felé. Bár az…..
nyünyüce 2010.11.16 17:54:58
Az Apple zenei törekvései az elmúlt fél év során több alkalommal szolgáltattak témát blogunk számára. Az iPad megjelenése kapcsán úgy tűnt, a zene háttérbe szorul Steve Jobsék elképzeléseinek listáján. A Lala felvásárlása azonban újra élesztett ea reményeket, hogy az…..
nyünyüce 2010.11.16 17:53:34
Most, hogy sikerült elegánsan félrelépni Christopher Nolan legújabb filmjét övező, óriási hype elől, azért a napnál is világosabban látszik, hogy ez is csak egy lufi a sok közül. Szép, színes, trendi, de mégiscsak lufi. Másképpen mondva, a tetszetős csomagolás igen egyszerű,…..
Kostil Danila rendezésében az Umbrella produkciójaként készült el az ITSH számára az első magyar, a Robotzsaru és az Avatar házasságából készült vírusfilm, műveltebbek természetesen Frankenstein parafrázisként is értelmezhetik. A látványvilág kissé hajaz Michel…..
nyünyüce 2010.11.03 14:29:50
ez inkább Aronofsky Pi-jének a látványvilágát nyúlja:
www.imdb.com/title/tt0138704/
legalábbis a kattant csávó fekete-fehérben mindenképp
Érdekes cikket találtam minap a Ubergizmo-n, amit örömmel vettem, hiszen megspóroltak nekem egy kis időt a srácok, ugyanis terveim között szerepelt egy böngésző teszt összehozása itt a blogon.Az alábbi táblázatban láthatjuk, hogy mit sikerült kideríteniük ez ügyben: Két…..
A ReLoop fejlesztőjének (Niko20) másik terméke látható itt, az Electrum, egy mintaalapú, nyolc csatornás dobgép, 32 patternmemóriával. A kész ritmusokat wav fájlba tudja menteni, 44 kilohertzen, 16 bites felbontással. Saját mintákat is bele lehet tölteni, szintén wavban. ..
Itt az első komolyabb androidos ministúdió: az RD3-ban egy egész jó hangú TB303-klónt és egy elég egyszerű dobgépet kapunk, plusz egy torzítót. Teljesen ingyen le lehet szedni, és működik is minden benne, csak néha tart pár másodperc szünetet (a hang nem áll meg, megy tovább).…..
nyünyüce 2010.09.10 23:52:02
A képen látható dobgépet, az Electrumot ingyen le lehet tölteni az Android Marketről, és számtalan különböző verzióban, különböző mintakészletekkel. Jó hír, hogy még ezekhez sem vagyunk teljesen hozzákötve, SD kártyáról érkező külső mintákat is be tud tölteni, és…..
nyünyüce 2010.08.25 15:56:31
Ewan Hemingway szinte teljes egészében portolta a Monome funkcióit egy androidos alkalmazásba - az eredmény egy hasonló nyitott rendszer lett, neve Androidome, és nemcsak a telefon hangszóróján képes csipogó hangokat kelteni, hanem wifin keresztül megvezérel egy Macet vagy PC-t, amin…..
nyünyüce 2010.08.25 10:54:38
A TapeMachine egy rém egyszerű, de jól kezelhető, ingyenes hangfelvevő és hangszerkesztő program a Google telefonos oprendszerére. Wav, AIFF, FLAC és OGG formátumokat tud, és háttérben, lezárt állapotban is képes felvételt készíteni. Itt a hivatalos oldala...
A legnépszerűbb magyar amatőr meteorológiai közösségi oldal, az Időkép végre Androidra is elkészítette a korábban csak iPhone-ra elérhető mobilkliensét. Május elejei iPhone-os kliensünk bejelentése óta számtalan visszajelzés érkezett szerkesztőségünkbe, melyekben…..
nyünyüce 2010.07.30 19:41:54
@cikoria: nálam meg megy frankón, Spica 2.1 JF2
Színes, felíratos dán-cseh-német krimi, 130 perc Volt már holland, francia és norvég is, legyen itt akkor egy dán ellenállós-nácis is. Főleg, hogy az összes közül ez sikerült talán a legjobban. Ez a valóban megtörtént sztori alapján készült film adja át a legjobban a…..
Modorosblog Szárnyakat ad? 2010.07.16 07:00:00
-Ezek a senkiházi dilettánsok, ezt nem hiszem el... betiltották a Redbullt, nem lesz légiparádé, bassza meg. Ezek nem normálisak, komolyan. Azt hittem, az úkettős sztorinál nincs lejjebb, de tessék. Ott volt az ingyenreklám évekig, az Országimázs Központ elmehet utólag is a picsába…..