Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kocsó Pista bácsi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2003-ban pár volt fejlesztő kitette a netre a Fallout című 1998-as szuperszerepjáték (lásd monstre cikkemet róla itt) editorát és dokumentációját. Persze a játék rajongói rögtön nekiugrottak, készítettek kisebb-nagyobb modokat. Néhány cseh őrült (álljon itt a nevük: Václav Panoš, Marek Štípek, Milan…..
PoliPraktika Elrendeltetett? 2016.02.20 12:48:06
Apostoli Magyar Királyság és Szent Korona Bank. A magyar politikai élet zagyvaságának lakmuszpapírja az a Facebook-csoport, amely közel 3 ezer taggal rendelkezik, egy magát kormányzónak kikiáltó pártelnök irányítja, a tagok pedig elhiszik, hogy adósságaikat "virtuális" pénznemben, egy állami…..
Kocsó Pista bácsi 2016.02.23 09:29:39
@Ádám Éva: ééértem... szóval megint jönnek a szokásos "Magyarország 9 millió lakosa mélyaltatásban van, de van 3-4ezer felébredt ember, aki már tudja, mi a dörgés és az lesz, amit ők mondanak"-féle érvek...mintha már ezt hallottam volna más kontextusban is (chemtrail-hívők, felemelkedés-hívők, stb.)... a gond csak ott van, h míg utóbbiak 98%-ban ártalmatlan hangemberek, akik bedőlnek a legelemibb hoaxoknak, addig maguk egy piramisjáték kellős közepébe katapultálják magukat anélkül, hogy felfognák a dolgot. Vagy próbáljon észérvekkel, kézzel fogható tényekkel dobálózni, vagy inkább bele se kezdjen a szájkaratéba, mert úgyis alulmarad. Amúgy meg:
1. Mesélje már el nekem, ugyan miért lehet az, hogy annak ellenére, hogy az Apostoli Magyar Királyság ilyen hosszú ideje él, én mégse tudok lemenni úgy a közértbe, hogy SZTK-ra vegyek egy kiló kenyeret?
2. Mesélje már el nekem, ugyan miért van az, hogy alanyi jogon járó alapjövedelemről hadovál a tekintetes Kormányzója, mégis a szent korona bankjába történő belépés, illetve az "új" személyi igazolványának megcsináltatása kemény magyar forintokért cserébe lehetséges? Nem lehetne ezt abból a zsíros alapjövedelemből lecsípni, ha már úgyis bőkezűen osztogatja?
3. Mesélje már el nekem, ugyan hogy képzelik a létezést a továbbiakban, ha a Kormányzó úr rendeletileg megszüntet mindent, amit a köztársaság általa "illegitimnek" titulált hivatalai meghoztak? Ugye tudja, hogy ebbe az anyakönyvezés is beletartozik, ami azt vonja maga után, hogy a nevét is elveszti, és ezáltal az Apostoli Magyar Királyság a 9 millió névtelen senki országává válik? Mert ugye azt egy percig se gondolta komolyan, hogy a nevét majd átviheti az új személyazonosító okmányára, ugye? Hisz azt a mostani, illegitim kormányszervek egyike adományozta magának...
+1: erről majd akkor meséljen, ha ez az egész cirkusz bedöglött... milyen érzés lesz fedél nélkül élni a híd alatt? Mert abban biztos lehet, hogy ha hiteltartozása van és makacsul ragaszkodik ehhez a színjátékhoz, akkor a bank és a behajtói szemrebbenés nélkül viszik majd a feje felől a házat, a feje alól meg az ágyat és akkor aztán lobogtathat nekik bármit, amit a nagyságos Kormányzója írt, az nem fogja őket meghatni.
Azt mondja nekem, mi élünk álomvilágban és nem vagyunk hajlandók felébredni... nos, ez többszörösen is igaz magukra
(halkan jegyzem meg, hogy már lentebb is írták, hogy amit műveltek az többszörösen kimeríti a csalás, és személyes adatokkal való visszaélés bűntettének fogalmát... ha elmegyógyintézet nem is, egy szép kis börtöncella simán kinéz a kormányzónak és mindazoknak, akik ebben aktív részt vállalnak...)
Kocsó Pista bácsi 2016.02.27 01:18:45
@Ádám Éva: ha ön ennyire kedveli Borbély urat, miért nem tartja 24/7-ben a pirospozsgás picsájában a nyelvét ahelyett, hogy itt tép hiába a száját? Borbély József egy kókler, egy megalomán tévhitekkel megáldott csaló, aki hiába is próbál nagynak látszani, sosem lesz több mezei közröhej tárgyánál (mindenki, akit egy cseppnyi józan ésszel megáldott a teremtő kiröhögi)... a pártját meg hiába is hozza fel, hisz be se jutottak a parlamentbe, érdemi szerepük az ég adta világon sincs ( és ne is kezdje magyarázni h de ők az AMK pártja és ott fontos szerepet töltenek be... nincs olyan, hogy Apostoli magyar Királyság... soha nem is volt, és nem is lesz)...a videóit meg hagyjuk... "kormányzónak" meri nevezni magát egy olyan ember, aki KÉT értelmes mondatot nem bír egymás után tenni, ha megkérdezik valamiről, csak terel, vetít és hablatyol össze-vissza?? ugyan, kérem...
Jólelkű embernek tartom magam és nem szokásom átkozódni, de az efféle hihetetlen primitívség láttán nem tudok mit csinálni... ezennel kívánom magának és Borbély egész sleppjének, hogy amikor végre felnyílik a szemük ( mert tévedés ne essék, kettőnk közül MAGA az, aki álomvilágban ringatja magát), és meglátják, hogy mindenük odalett ebben a tetves csalássorozatban, akkor majd ön és a slepp többi tagja is ott legyen a Lánchíd közepén, majd pedig kézen fogva vessék magukat egyszerre a Dunába...az én szememben nem érdemel se türelmet, se kivárást az ennyire sötét ember...
Kocsó Pista bácsi 2016.03.19 22:48:14
@Eva Nagy: Amikor felkelsz egy nap és azt mondod, h mától én uralom Magyarországot és csak az az igaz, amit én mondok, akkor ki a hülye? Te, vagy mindenki körülötted, aki körberöhög, amint ezt elmondod neki? A szarrágó kormányzótok egyre magasabbra veri fel a tétet (már az egész világ királyának nevezi magát), ti meg buzgón nyaldossátok a picsáját...közben észre se veszitek, h minden egyes nagyzoló bejelentésével egyre messzebb és messzebb tolja el a hatalomátvételt. Azt meg ne is emlegessem h mennyi hülye kell ahhoz, h éjjel-nappal őrizzenek egy szaros sátrat a Kossuth téren... szemmel láthatóan sok. Elfogadja vagy sem, a tények makacs dolgok és nem változnak. továbbra is egy utolsó senkiházi csaló a kormányzótok, csak míg neki papírja van róla, és ezáltal megúszhatja a felelősségre vonást, addig titeket, a legközelebb álló sleppjét, akik a befolyó pénzeket kezelik, olyan pillanatok alatt bevarrnak többrendbeli csalásért, mint a sicc...és még a kormányzótok se fog kihúzni a szarból. Szóval jól mondod, a vircsaftnak tényleg vége, csak kettőnk közül nem nekem kellene menekülőre fognom a dolgot. Tényleg, meséld már el nekem, miért nem jó a kormányzótoknak ha a "hívei" szentkoronában adományoznak neki? Hisz állítása szerint már az a legitim fizetőeszköz, nem a forint... érdekes mód, mégis forintot kunyerál úton-útfélen... ti meg jó balfaszok módjára külditek is neki. Remélem hamarosan posztolni fogja, melyik szigetre utazott el "feltöltődni" a pénzeteken... szánalmas csürhe vagytok...