Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hanzsi

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A válságnak vége 2013.08.29 18:23:39
Az úgy volt, hogy a sors némi átszervezés alá vonta az alkalmazotti, családi, lelki, anyagi és szinte minden egyéb állapotomat. Ennek az autós vonatkozása annyi volt, hogy nem volt. Mármint autóm. Sokáig. Mostanáig! Meséltem korábban, hogy „egyéb okokból” meg kellett válnom…..
Végre elérkezett a nap, először csaptak ki lángcsóvák a Virgin Galactic leendő űrhajójának hátsó végéből. A Virgin és a Scaled Composites sokat küszködött a SpaceShipOne kisebb tejlesítményű hibrid rakétahajtóművének felskálázásával a nagyobb testvérhez, de úgy…..
Hanzsi 2013.05.03 23:48:39
@He 280: Annyira nem értek hozzá, de én úgy tudom, a Kármán vonal a világűr egyezményes határa. Tehát az a magasság, ahol felhajtóerő már nem tart fenn semmilyen szerkezetet, annak ahhoz, hogy ne pottyanjon le, el kell érnie az első kozmikus sebességet.
Vagy erre értetted a mesterséges jelzőt?
Geekblog Iron Sky 2012.05.25 07:30:00
Nácik a Holdon! Nácik a Holdon! Amikor 2018-ban az Egyesült Államok meg nem nevezett (de Sarah Palin-re nem véletlenül hasonlító) elnöke úgy dönt, hogy kampányígéretéhez híven (Black to the Moon, értik, ugye?) egy űrhajót indít a Holdra. Az újraválasztás mellett azonban az…..
TComment A japánoknak annyi 2012.04.24 06:06:18
Nem valószínű, hogy bárki megvenné Golf helyett. Az i30 így is betesz jó pár konkurensnek, főleg a japánoknak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
Hanzsi 2011.10.19 21:10:10
@balpityu: ÓÓÓ, igen erre bizony!
Nagyon szépen köszönöm!

Hanzsi
Belsőség Nesze, Mondeó! 2011.09.02 07:00:00
Ez nem egy Aston Martin? Ja, vagy azt már eladták! Mivel a rengeteg program mellett volt hat-hét órányi üresjárat, elugrottunk a közeli műszaki múzeumba, a helyi sajtós Petra szervezett nekünk egy fullextrás Transitot, amihez hasonlót ritkán látni. Nagy élmény volt. Mai…..
Akkor most jöjjön a coming out, come-oljon a jöjjing out, egyáltalán: megtudják, miért lesz érdemes Totalcart olvasni jövő héten. Végig. Minden nap. Szigorúan el nem mozdulva a gép mellől. Nem véletlen, hogy a múlt héten megjelent egy poszt valami érméről, amin egy öreg Opel…..
Ezentúl már viccből se foglak semmire bíztatni titeket, a végén még valaki kútba ugrik. Az úgy volt, hogy hétfőn feltettem egy költői kérdést, hogy valaki megépíti-e a logónkat, aztán kedden már jött is egy levél ZOlientől, hogy:  Az hagyján, hogy megépítette, de hogy…..
Mielőtt még bárki azt hinné, hogy a múltkori benzinkútdömpinggel ki is merült a téma, gyorsan lépjünk tovább, és vegyük végig, miként is kerül az üzemanyag a töltőállomásra. Naná hogy teherautóval! A gumikerekű tartálykocsilajstromot 1970-ben kezdjük, azelőtt ugyanis csak…..
Hanzsi 2011.03.08 11:03:52
@Lehi: Engem érdekelne a 6695-ös kamionod. A matricái és festett elemei milyen állapotban vannak?

Hanzsi
Hanzsi 2011.03.09 11:08:11
@Lehi: Rendben, köszönöm! Akkor ilyenem nem most lesz! Hüpp-hüpp!

Hanzsi
Atin követte el ezt a vadnyugati jelenetet, amelyen egy átlagos nap minden összetevője megtalálható: részegek lövöldöznek, a szabó centiért szalad, az új fiú éppen akasztja magát, a sheriff pedig próbálja a rendet helyreállítani, miközben a pultos unottan mosogatja a poharakat.…..
A mai végigjátszásban egy olyan készlettel foglalkozik Anak, melyre – bár még aktívan legózós korban voltam a megjelenésekor – gyakorlatilag nem emlékszem. Nem is értettem mi a trüváj a készletben egész a kritika elolvasásáig: őszintén meglepett a rugós…..
Hanzsi 2010.08.23 11:55:58
Ez a készlet fent van a bevásárló listámon. Már sokszor nézegettem Vaterán, meg itt-ott.
Majom, kamera, két figura! Pazar! Ha beszerzem, 4 egységem lesz ebből a felfüggesztésből!
Rúgós kerék ebben a szettben van nekem már:
brickset.com/detail/?Set=6660-1
Rengeteget játszottam vele, mindig elbűvölt, az egyik kedvenc készletem.
Valószínűleg ennek hatására (is) lettem kamaszkoromra terepjáró mániás!!!
Egészen hátborzongató belegondolni, hogy mi minden befolyásol vagy alakít minket, a felnőtté válás során.
Hanzsi 2010.08.23 15:28:27
@Kit_fisto: Yess! Tudom :)
De mégsem! A majom, a kamera, és a kalapos figura, meg az egyedi festésű alkatrészek miatt teljesen más a számomra!
Valahogy kívánom....
Már nagyon régen ígértem egy Bricklinkes posztot. Na, most még mindig nem az jön, ellenben törzsolvasónk, Stefidzsi igen tanulságos tapasztalatokat küldött az itthon működő lehetőségekről, köszönet érte. A leírtak nem a szerkesztőség véleményét tükrözik. Ígérem,…..
Hanzsi 2010.08.12 15:15:55
Na, ez a cikk aranyat ér! Köszönet érte!
Csak jutnék már a hiány összeírás végére!

@Almaspite:
Én egyszer már rendeltem a hasznaltlego.hu -ról.
Lassan jött meg a motyó és akadt közte kissé viharvert elem is.
Összességében a kapott kockák éppen közepesek voltak.
De azt mondom, hiánypótlásnak tűrhető forrás.

Hanzsi
Nem, nem az idők során ki tudja hova és hogyan elveszett elemekről és azok néha nehéz pótlásáról szól ez a bejegyzés, ne aggódjatok. (Bár simán szólhatna arról is, szerintem akkor sem aggódnátok.)A Brickset posztolt a napokban egy 1969-es házat, ami azon felül, hogy igazán az…..
Hanzsi 2010.06.21 13:33:13
@tutuka:

Ez az elem - peeron.com/inv/parts/2484c01 - meghatározó volt gyermekkoromban.
Benne van az egyik kedvenc készletemben. www.brickset.com/detail/?Set=6660-1
Erősen valószínű, hogy ennek (is) köszönhetem, hogy kamaszkoromban terepjáró mániás voltam.

Hanzsi
Egyszerre három Jaguar tesztje következik, és mind új, közöttük a sose látott XJ-vel. Na jó, akkor öt. Vélemények az azonos című írásunkról...
Hanzsi 2010.06.08 11:14:20
A 16-os képen,(amit @swt: fórumtárs is linkelt)a kormányoszlopon az a tekerőkapcsoló!!! Na az ott egy igazi túlélő! A '94-es MKI es Mondeomban is van egy ilyen. Ott tükröt állít! Meg is simogatom, ha ma beülök, és úgy fogom érezni, hogy kicsit egy 2010-es Jaguarban ülök.

Ennek ellenére szerintem rendben van ez a bél. Nekem kéne. Tetszik.

Hanzsi
Ma van a SpaceX nagyobbik rakétája szűzfelszállásának első lehetősége - a Falcon 9 és a Dragon űrhajó lehet az amerikai űrhajósok új taxija az űrállomásra.Az indítási ablak keleti-parti idő (EDT) szerint 11-kor nyílt, hogy ne kora hajnalban kelljen megkezdeniük az…..
Nincs is jobb, mint ismét egy klasszikussal kezdeni a hetet. Adidigaga a szerintem eddig volt legszebb repteret mutatja be. Mennyivel nagyszerűbb készlet, mint az enyém! Adidigaga nemcsak arra vállalkozott, hogy a készletet bemutassa, hanem a megszerzésének körülményeit is megosztotta…..
Hanzsi 2010.05.27 22:27:10
@BorZol:

Néztem azt is. De a többi eladó készlete is igencsak kívánatos. Tegnap vagy egy órát vágyakoztam azok után, amit a Vaterán kínál. Szembe jött például egy olyan készlet, amivel óvodában játszottam utoljára. Kéne. Nagyon. Nagyon-nagyon.
De a cimbid nem győri? (Tolnát ír a Vaterán) Mert én meg soproni vagyok. Honnan van ennyi Legoja? És miért adja el?

Üdv Sopronból. (Itteni clubról még nem tudok.)
Hanzsi 2010.05.28 12:56:50
@BorZol:

Nem egy malomban őröltünk. Más eladót néztem, a Műanyagosnál most éppen nem látok repülőteret.
De szoktam nézni az ő kínálatát is.
Na, az jó, jó tudni, hogy vannak a megyében is LEGO függők.

Hanzsi
 Voltam már Prágában, cseppet sem keltett bennem hányingert sőt, kifejezetten élveztem. Na jó, a koszt néha adott egy-egy váratlan parasztlengőt az emésztésemnek, de amúgy nagyon szerethető város."Az új Škoda Fabia RS bemutatója lesz. A program része, hogy Jan Kopeczky…..
(frissítve 2010.04.27 17:06) Hány politikus-bűnözőnk került be a Parlamentbe képviselőként 2010-ben? Kik ők? (Potenciális) csapataink 4 évre (ismét) megfogyatkoztak, jelenlegi listáink alapján másfél csapatnyi taggal, azaz 18 fővel :-(  Miután megszaggattuk szakállunkat,…..
Csalódott vagyok. Mélyen csalódtam a magyar társadalomban és a politikai szereplők nagy részében. Előre leszögezem, itt nem azon fogok keseregni, hogy miért szerepelt ilyen rosszul az MSZP, (sőt ez determinált volt) Vagy miért nem lépte át az 5%-os küszöböt az MDF, vagy miért…..
Belsőség Így vettünk veteránt 2010.04.07 15:13:00
Kedves olvasóink! Nagy örömmel jelenthetem be, hogy tegnap késő délután elkészült az egész estés Domsjö Expressz film. Ez nem kis dolog, tekintetbe véve, hogy a 60-70 gigabájtnyi nyers videó borzalmas mennyiségű. Ezt felscriptelni, összevágni, minden kísérő látványelemet…..
Hanzsi 2010.04.07 16:27:28
@Gábor a Jobbszélső:
Na ez egy igen jó ötlet szerintem.

Én azt gondolom, hogy az 1500 nagyon kevés, el fog fogyni az Expón, Látva a kommentelők tömkelegét akkoriban, bár az olvasottságról nem kaptunk még statisztikát. Webshopba nem jut(persze ez az ártól azért függ, de nem hiszem hogy a 10. szülinapra készült DVD-t aranyárban adjátok majd). Ezek után, mivel tuti felkerül torrentre a kiéhezett Expóra el nem jutók onnan fogják lekapni. Ha lenne egy ilyen letölthető becsületkasszás, vagy akár sms-küldős rendszer, biztos azt választanám.
A Totalcar ennyit simán megér.

Hanzsi
Bár semmi más célom nem volt a múlt héten azzal hogy a bigyóblog első szettes posztját kitettem, mintsem hogy kattintsatok és ott kommenteljetek, gyakorlatilag elvitt a népharag és gyorsan megtöltöttétek kontenttel az én posztom is. Anak javasolta aztán, hogy ha már így, akkor…..