Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galambos Zsófia Premium Coaching

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye te is szeretnéd azt hinni, hogy nem vagy átlagos? Olvass tovább, és számolj le azokkal a hétköznapi szokásaiddal, amelyek eddig megakadályoztak abban, hogy hatékonnyá, sikeressé és különlegessé válj.Mitől átlagember az átlagember? Mit kell tenned ahhoz, hogy ne válj azzá?…..
Ha nem okoz számodra örömet a munka, akkor az kihat az egész életedre. Ám van néhány tipp, amellyel elviselhetővé teheted, sőt, megszeretheted az állásodat. Koncentrálj a munkád pozitív oldalára, és egy idő után érezni fogod a változást. Ki tudja, talán újra megszereted, vagy ráeszmélsz arra, hogy…..
Lehetetlen vállalkozásnak tűnik a legtöbb ember számára, hogy valaha is milliomos legyen. A helyzet az, hogy csak korlátozó gondolkodásuk és hiedelmeik teszik elérhetetlenné az áhított vagyont.  Minél hamarabb hoz meg valaki okos pénzügyi döntéseket, annál valószínűbb, hogy…..
Warren Buffett a világ egyik leggazdagabb embere. Bölcsességeit széles körben ismerik, nem fukarkodik másokkal sem megosztani tudását a befektetésekről és a pénzről. Az alábbi leckéket mindenképpen érdemes megtanulnunk tőle. <a…..
A szupergazdagok száma napról napra nő, de hogy hogyan is jutottak el idáig, mindenkinél más és más. Most megosztják veled legkiválóbb tippjeiket, melyeket érdemes megszívlelned, ha gazdaggá szeretnél válni.A szupergazdagok legtöbbje nem költekezik ésszerűtlenül és nem él fényűző módon sem.…..
Nem nehéz önéletrajzot írni. Mindnyájan tudjuk, hogyan kell. Rengeteg weboldal, cikk szól arról, hogyan írjunk jó önéletrajzot. A HR-esek is örömmel osztanak meg tippeket, mitől tűnhet még jobbnak a CV-d. De ezen tippek egyike sem működik, ha nincs mit írnod az önéletrajzra! Mi…..
Ha úgy döntöttél, vállalkozni szeretnél, most megismerheted az 5 legnagyobb hibát, melyet a kezdők elkövetnek. <a href="http://ads.neosoft.hu/adclick.php?n=af9192db" target="_blank" data-mce-href="http://ads.neosoft.hu/adclick.php?n=af9192db"><img…..
Ahhoz, hogy sikeres légy, nem feltétlenül van szükséged jó iskolákra, anyagi támogatásra vagy kapcsolatokra. A viselkedésedet kell megváltoztatnod, tekintve hogy a siker a cselekvés terméke. Cikkünkből 8 alapelvet ismerhetsz meg, melye Határozd meg, mit jelent a siker…..
Az alkalmazotti létet sokan a stabilitással, jó fizetéssel azonosítják. Mellette szól a fizetett szabadság és a (jobb esetben) 8-tól 5-ig tartó munkaidő is. Nagyszerű. De valóban az? Valóban örömmel kelsz föl minden reggel? Imádod az állásodat és a céget, amelyiknél dolgozol? Nos, ha így van,…..
1. A kényelem ára Nyaranta, diákmunkásként gyakran elcsodálkoztam, hogy a kollégáim a reggelt a büfében vásárolt kávéval, pékárúval, üdítővel indították, aztán az ebédet is a munkahelyi menzán fogyasztották el. Ezzel a szokásukkal gyakorlatilag az aznapi fizetésük legalább egynegyedét…..
Nem mindig könnyű megszerezni, amit akarunk. Nem egyszerű befolyásolni az embereket, pláne, ha azok különösen makacsak. Értékesítők gyakran találkoznak a következő visszautasítással: "jelenleg nem vásárolok semmit". Sokan megijednek az ilyesféle tiltakozástól, és megfutamodnak. Ha nem szeretnél ezek…..
A legtöbben folyamatosan pénzhiánnyal küzdenek. Te is azok közé tartozol, akik hó végén már a hitelkártyájukból tartják fönt magukat? Akkor neked szól ez a cikk. Néhány egyszerű lépéssel elindulhatsz azon az úton, mely elősegítheti pénzügyi helyzeted javulását. 1. Tanulj pénzügyekről Nem, nem kell…..
Ha nem okoz számodra örömet a munka, akkor az kihat az egész életedre. Ám van néhány tipp, amellyel elviselhetővé teheted, sőt, megszeretheted az állásodat. Koncentrálj a munkád pozitív oldalára, és egy idő után érezni fogod a változást. Ki tudja, talán újra megszereted,…..
Miért nem tudod megfelelően kezelni a keményen megkeresett pénzed? A következőkben megismerhetsz 4 okot, amelyek segítenek tisztán látni.Ha aggódsz a megtakarítási szokásaid, vagy leginkább azok hiánya miatt, először arra kell rájönnöd, miért megy nehezen számodra a spórolás. Válaszold meg az alábbi…..