Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hallohallo

0 bejegyzést írt és 329 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre jobban megy az utazási irodáknak a hírek szerint. Árbevételük végre elérte a válság előtti szintet, kevesebb cég megy csődbe. Bár reálisan egyre kisebb az esélye, hogy bedől az irodánk, és itthon maradunk - vagy kinn ragadunk - összeszedtünk néhány indokot, hogy miért érdemes inkább másra…..
hallohallo 2016.11.03 13:52:01
@Világgá mentem: nekem szervezos munkam van, egesz evben allandoan szervezek, kulfoldiekkel vagyok napi szintu kapcsolatban idegen nyelveken kommunikalva, kulon kihivas a kulturalis kulonbsegek athidalasa (o pakisztan b+...) es meg munkaidon tul is kattog az agyam ezeken. ezek utan semmi oromom nincs a sajat szervezesben sajnos.
1954. április 2-án, a kora délelőtti órákban a Los Angeles Times fotósa John Gaunt éppen a kaliforniai Hermosa Beachen található otthonában heverészett, amikor meghallotta a szomszéd kiáltását: "Valami történt a strandon!" Gaunt azonnal megragadta a Rolleiflex fényképezőgépét…..
hallohallo 2016.04.15 10:20:56
@Alick: köszönöm
hallohallo 2016.04.15 10:23:03
@pupumpa: lehet, még nem jártál óceán mellett. olyan hullámai vannak, amik felnőtt embert képesek 1 másodperc alatt besodorni váratlanul, nemhogy egy egészen pici gyereket. és nem "befele viszi" a víz az embert, hanem ledöntve a lábáról lenyomja a vízfenékre és húzza befele. eltűnik szem elől egyszerűen.
Fotó: Szécsi István / Velvet "Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről" – mondta Bochkor Gábor Pierce Brosnan feleségéről, Keely Shaye Smithről a Music FM Önindító című műsorában a pénteki Bors szerint. A műsorvezető ezt annak kapcsán említette meg, hogy az ír…..
hallohallo 2016.02.12 13:56:36
@kispotzak: ez sajnos tényleg így van, egyszer olvastam valami elborzasztó írást arról, hogy a túlsúlyos emberek nagyon gyorsan meghaltak.
hallohallo 2016.02.12 14:15:38
@teszt123456789: ez meg vagy igaz, vagy nem. a folyton kiújuló bőrrákja azzal is lehet összefüggésben, hogy ausztráliában erősebb a sugárzás.
hallohallo 2016.02.12 15:55:48
@karandash: azert gondoljak alibi hazassagnak sokan, mert annyira kibaszott hihetetlen a bochkor mentalitasuaknak, hogy egy jo pasi szerethet egy nala idosebb es nem annyira jo not (nota bene amikor osszejottek hj egy senki volt, a no meg sikeres szineszno es producer). erdekes forditott esetben senki nem vekeng azon h tuti leszbi a no, mert a pasija oreg es rusnya.
Szükségem volt a változásra, és nemcsak a magánéletben, hanem a munkámban is. Szükségem volt új kihívásokra, hogy megvalósíthassam szakmai álmaimat. Amikor Ördög Nórával leszerződött a TV2, akkor tudtam, hogy nekem más utam van. (itt) ..
hallohallo 2015.08.22 18:53:49
@fél(re)értelmiségi: nem tudom, tobb-e a testuk a szellemuknel, sose derul ki, mert a ferfikozonseg nem kivancsi a musorvezeto nok szellemere. mit gondolsz, miert csakis huszoneves, max kora harmincas dogos nok vezethetnek musort (mig pasibol barmilyen)? ez nem ezeket a noket, hanem a ferfi nezoket meg a csatorna donteshozoit minositi. en kerek elnezest.
Weegeeről már korábban is olvashattatok blogunkon, mai bejegyzésünkben talán leghíresebb fotóját mutatjuk be, mely 1940 júliusában készült Coney Islanden. Weegee jó kapcsolatokat ápolt a rendőrséggel, 1938-ban egy rendőrségi rádióadót is beszereltek kocsijába, ezért sokszor…..
hallohallo 2015.07.08 09:19:03
@bioLarzen: egyetertek, ha jobban megnezem az arcat, az nem mosoly. a tekintete meg plane.
Ha azt hiszed, te vagy a Predator legnagyobb rajongója, felejtsd el. Egy svéd ingatlanos oldalon ugyanis felbukkant egy 2.375.000 svéd korona fejében eladó ház, melynek tulajdonosa szemmel láthatóan megszállottja ennek a klasszikusnak. Maszkok a falon, házimozi, szobrok - pizza…..
Mi is megírtuk, hogy Bánó András az Egyenes beszédben fullba nyomta a kretént és a cigányok lélektanáról kérdezgette Osztolykán Ágnest, az LMP képviselőjét, aki állta a verbális pofonokat, de azért láthatólag olyan volt, mintha igazából ütötték volna. Most megérkezett a…..
Szeptember 1-jén indul a FEM3 vadonatúj, élő magazinműsora, a FEM3Café. Hogy aztán egy ilyen műsornak mi értelme van, az majd kiderül, mindenesetre a műsorvezetők között tényleg ott lesz Berki Krisztián, a TV2 jelen állás szerint legértékesebb portékája, aki az Epizód…..
hallohallo 2014.08.14 17:24:48
@Zephyrous: jaja, igen, a célközönség (nők) pont egy alulöltözött nő miatt fognak odakapcsolni.
bár lehet hogy a szerkesztők is így gondolkodnak, ha már egyszer berkit is vonzerőnek gondolják.
Lehet hát: a The Big Bang Theory, azaz Agymenők című sorozat három főszereplője, Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) és Kaley Cuoco (Penny) addig zsarolta a sorozatot gyártó Warnert és a CBS-t, hogy megkapták a fejenként és epizódonként járó egymillió dolláros…..
hallohallo 2014.08.05 06:50:26
@sixx: hogy ki rakna ki szakállas pasit a csöcsös bige helyett?
pl mindazok, akik nem izgulnak be a csöcsös bigékre: a nők nagy része.
tudom, hogy szokás elfelejteni, hogy a nézők fele nő, úgyhogy szeretek időnként emlékeztetni.
hallohallo 2014.08.06 09:20:03
@sixx: sajnos ez messze vezet (kezdve laura mulvey írásával, egészen addig, hogy ki a hirdető/képszerkesztő/szerkesztő), de egyre nyilvánvalóbb, hogy a hetero nőket nem csábítja be csöcs. mondjuk egy randa pasi se csábítja be.
ide nekünk a jó pasikat!
Közösen hozta meg Ördög Nóra az átigazolás kérdését férjével Nánási Pállal, írja a Bors. Míg első gyermekével 11 hónap után ment vissza dolgozni, most 4 hónap után fog visszatérni a képernyőre, a kisbabával pedig férje marad otthon gyesen. Egy élő show levezetése…..
hallohallo 2014.07.07 05:17:14
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: én azon szoktam röhögni, amikor elképesztően igénytelen és ocsmány fickók megmondják, milyen az igazi nő (akiről persze csak álmodoznak)
hallohallo 2014.07.07 13:22:53
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: azta, most, hogy ezt itt leírtad, egy blogon, névtelenül, már el is hiszem, hogy van egy jó nőd, pláne irigykedek is! facepalm.
A nemek egyenjogúsága jegyében immáron nem csak nőkkel, hanem férfiakkal is egyre gyakrabban próbálnak meg termékeket eladni. Ahogy a mondás tartja: „Sex sells" (azaz a szexszel mindent el lehet adni), ráadásul mindkét nem esetében. Az sem árt persze, ha némi botrány is adódik,…..
Nem is olyan réges-régen, valóságban és mesében, csak a leány haja lobogott a szélben. Aztán mikor férjhez ment, bekötötték a fejét, és onnantól kezdve nem igazán mutatta meg a haját a nyilvánosság előtt. Ez a szokás aztán lassan kikopott, és a hajápolásra masszív…..
A tengerentúli trendek néha még most is néhány hét, hónap, év késéssel érkeznek el hazánkba. Nem minden esetben, a ruha- és cipővonalon például kottára ugyanaz a rongy kapható mindenhol, a népi demokratikus Kína (és Banglades) mindenkinek ugyanazt gyártja. A fitnesztrendek, új…..
hallohallo 2013.05.28 09:43:48
ez egy jó írás volt, köszi.
még egy remek cikk a témában, sajnos csak angolul:
thenewinquiry.com/essays/naturals-not-in-it/
kedvenc idézetem:
“Saying you want to maintain your wife and children on [big-game hunting] is the ancestral equivalent of claiming that you will be able to fulfill your familial responsibility on the proceeds of playing lead guitar in a band,”
:D
szociológusokkal, és basznivaló egyiptológusokkal.  A filozófia fontos és hasznos, az ember attól ember, hogy értelmezni próbálja létét a világban, és bár ebből nem kevés tragédia származott, enélkül viszont maradtunk volna a füvet legelő gazella szintjén. A gazella…..
A 37 éves Rebecca Dakin kilenc évig volt escort-lány, pályafutása alatt több, mint ezer férfit “fogyasztott el” s ezen férfiak javarésze házas volt.  A hölgy ma már nem űzi az ősi mesterséget, inkább a nőket tanítja arra, hogyan viselkedjenek az ágyban és hogyan…..
Nincs is annál viccesebb, mint a szépségversenyeken induló ostoba nőkről készült videókat nézegetni, itt van például a fenti, amiben Miss Kalifornia azzal indít, hogy az eutanáziáról nem igazán tud sok mindent, de azt igen, hogy egy védőoltás. Priceless.…..
hallohallo 2013.01.15 16:17:51
Nem is lehetne szebb alkalom a huszadik teszt alkalmával, a nyár utolsó napjára, mint az öt napja nyílt Hooters, amiről az egész város beszél. Péter cimborámmal mi is elmentünk, és beteszteltük, mit tud a dudás étterem. De mindenek előtt szeretnék idézni egy klasszikust. Az…..