Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elyühet

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatva az előző bejegyzés politikaihumor-tematikáját, álljon itt egy ékes bizonyítéka nem csak annak, hogy mennyi a humor a politikában, hanem hogy milyen kevés is elég egy óriási poénhoz. A Magyar Kisebbségek Pártja (melynek cigánykerekes-békegalambos logója itt látható…..
nanena Bokros? Kinek a messiása? 2009.03.09 00:00:00
Egy messiásra várunk, aki kivezeti majd az országot a gazdasági és társadalmi válságból. Persze mindenkinek mást jelent ez a fogalom.  Úgy látszik, az szdsz, az mdf és az mszp már meg is találta a saját megváltóját Bokros Lajos személyében. De lehet ő a mi megváltónk is?…..
"Kétszer olvastam el. A roham előtt." - Mondta Hofi Géza, mielőtt belevágott volna a "lehet-e házaséletet élni a kecskével?" kérdés megválaszolásába. Nos, én kb. hasonlóan éreztem magam, amikor elmesélte valaki nekem, hogy mit is tapasztalt ma az Apeh egyik…..
A meleg büszkeség napja van holnap, megint lesz felvonulás, ellenfelvonulás, rendőri készenlét, tojásdobálás, meg valószínűsíthetően egyebek is. Az nem baj, hogy a melegek kiállnak a jogaikért, az viszont sokkal nagyobb, hogy így teszik. Lássuk a nevet: meleg büszkeség napja. Na…..
Mi itt a Subbánál viszonylag tapasztalt sajtóközlemény-olvasónk vagyunk. Így már fel sem kapjuk a fejünket, ha hülye dídzsék és együttesek sajtósai árasztják el marhaságaikkal postafiókunkat. Az viszont még minket is meglepett, hogy egy ZSEBRŐL is lehet oldalakat írni. A tény:…..
elyühet 2006.12.07 18:01:48
A radarvita már a Zengő-fázisban is jól jellemezte Magyarországot, az uraktól levetett, Nyugatról a kesztyűtartóban használtan behozott elveinket. Ne legyenek illúzióink, a magukat bazsarózsához láncoló aktivisták semmivel se távlatosabb gondolkodók, mint akik a Kossuth téren…..