Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bajjjer Zsot

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha eleged van a tuti tippekből, akkor olvasd el, hogyan fogytam kétszer is több mint 20 kilót.   3 tuti tipp, hogy add le a téli pluszsúlyt. 5 jó tanács, miként tedd hatékonyabbá az edzéseket. 10 étel, amely biztosan segít a fogyásban. A világ legjobb diétája, fogyj ezzel két hét alatt 8-10…..
Bajjjer Zsot 2018.02.14 17:40:03
@MelindaBenedek: Egyebbkent nem volt annyira trolkodas. A kepen lathato ferfi magarol irja a postot, a blog mellett, es benne "MelindaBenedek" szerepel. A Melinda vezeteteknev eleg furcsa. Vagyis gondolhatja azt az ember, hogy az ur angolosan forditva irta a nevet. Magyarul pedig Benedek Melindanak hivjak.
Persze mostmar inkabb azt feltetelezem, hogy ket ember keresztneve neve van egybeirva.
Ott még nem tartunk, hogy helikopterről újságírók közé lőjenek nálunk, de Orbán Viktor fenyegetőzése, mely szerint hadat üzennek a liberális sajtó képviselőinek, kezd nagyon is valóságossá válni. Eddig ugyanis a kormány emberei „csak” azzal akadályozták a független sajtó tevékenységét, hogy nem…..
A választásokra ráforduló őszi ülésszak első napján Orbán Viktor Vona Gábort nőkhöz hasonlította (egészen pontosan azt mondta, hogy a kormányzáshoz komolyabb eszköz kell, mint egy szemöldökcsipesz, ismét élesítve ezzel a Habony-művek kitalált rágalmazását a Jobbik elnök homoszexualitásáról), Kósa…..
Az idei utolsó nyárias hétvége sokakat, így engem is kicsalt az egyik, fővároshoz közeli strandra. A Nap búcsúsimogatása igazi áldás, feltölti a hamarosan beköszöntő őszi-téli fényhiányban senyvedő test és lélek energiaraktárait. A medence kék vize kimossa a "holvanmárakéthétszabadság" után ránk…..
Bajjjer Zsot 2017.09.11 18:36:02
@Duplaxiii: "Ennyit a pattanásnyomásról."

Na elmesz a picsaba a liberalis faszsagaiddal. Nehogy mar egy ilyen undorito viselkedest barkinek is elkene fogadnia egy nyilvanos medenceben.
Megis hol hatar ? Ha beleszarik vizbe, vagy a veres tamponjat odadobja meg az is rendben van ?
Epeszu ember semmilyen pattanast nem nyomogat, az utcan, medenceben, mar csak fertozes veszely miatt sem. De leginkabb azert, mert egy normalis embernek van annyi termeszetes gatlasa, civilizaltsaga, hogy ilyen dolgot nem csinal nyilvanossan.
1969: Simándy József (ha minden igaz) először énekli el lemezfelvételen a Hazám, hazám című áriát Erkel Bánk bánjából. 1961: Rátonyi Róbert egy tévéfelvételen énekli el a Csárdáskirálynő című operett egyik leghíresebb dalát, a Jaj, cica, eszem azt a... kezdetűt. 2017: a Sztárban sztár ötödik…..
Bajjjer Zsot 2017.09.11 17:48:40
@Phxmike: "A demokracia nem kell hogy odaig sullyedjen hogy minden szemetet eltur ami a tevebol omlik es az egyetlen reakcio az hogy akkor nem nezem. Szerintem lehet es kell is tenni ellene."

NAGYON EGYET ERTEK !

Az egy dolog, hogy nem nezem, azt se tudom mirol szol,(mar a cim ismerte is tul sok) mert nem voltam hajlando egy betut sem elolvasni a temaban. De azt tudom, hogy ez megint valami RTL-s , vagy TV2-s degeneraltsag, amiben arrol gyozkodik a gyagyasokat, elmebetegeket, alkoholistakat, hogy nyugodtan legyenek tovabbra is ontudatlan debil barmok, mert ez teljessen rendben van.
Szoval attol meg hogy nem nezem, teljes JOGGAL az a velemenyem, hogy az egeszet, fel kellene robbantani, buldozerrel legyalulni, napalmmal felgyujtani, es vegul az esetleges tuleloket leggepuskazni, az emberiseg neveben, vedelmeben.
A hidrogénbomba-robbantást és a Japán felett átlőtt rakétát övező nemzetközi felháborodásnak még ideje sem volt csillapodni, a hírek szerint Kim Dzsongun máris újabb hátborzongatásra készül: Közben az Asia Business Daily című szöuli napilap meg nem nevezett hírszerzési forrásra hivatkozva azt…..
Az Annabelle 2 vetítésén egy társaság nagyjából minden mozis bűnt elkövetett, ami csak lehetséges. Hangos pofázás, csörömpölés, mobilozás stb. Idegesítettek, mert ölték a filmélményt. Összeszedtem hát egy videóban, hogyan kellene viselkedni a mozivászon előtt ülve. Ti mit gondoltok a témáról? Mi a…..
Gulyás Mártonról sok mindent el lehet mondani, de azt biztosan nem, hogy olyan személy volna, aki nem fektet minimum 200 százalékot azokba a dolgokba, melyeket szeretne elérni. Láthatóan iszonyatos energiával küzd és a pofonok elől sem tér ki, ha olyan ügyekről van szó, melyek ütköznek az elveivel.…..
Telikürtölte az EchoTV a magyar kormánysajtót azzal, hogy az amerikai CBS televízió nem adta el nekik az 1998-ban készített Soros-interjút. A "letiltás" azonban egyáltalán nem meglepő, ugyanis a Mészáros Lőrinc tulajdonába került tévé jelezte, nem a teljes interjú érdekli, hanem csak annak mintegy…..
Bajjjer Zsot 2017.06.02 17:08:55
A magyar fiatalokról eddig mindig az jutott a Fidesz stratégáinak eszébe, hogy, hogy nem érdekli őket a politika, ha van okostelefonjuk, melyet ingyenes wifivel működtethetnek és beülhetnek egy romkocsmába, ahol kiereszthetik a gőzt, akkor nem lesz velük gond. A CEU ellen indított kormányzati…..
Bevallom,csalódottan mentem haza a vasárnap esti tüntetésről. Már másodszor nem sikerült kitűzni az EU-s zászlót, pedig a tömeg meglett volna hozzá. Persze kell olyan is, aki hergeli a többieket, hangulatfelelős, na de nem CSAK ilyenek kellenek. Benne volt az erő a tömegben és nem használta ki.…..
Orbán többé-kevésbé elégedetten dőlhet hátra. Igaz, hogy a népszavazáson súlyosan orrbaverték, ráadásul ünnepinek szánt beszédét október 23-án többszázan kifütyülték, de a vetés beérett. Ma a migráns hordák elleni gyűlölettel eltelve egy közismert bűnöző megölt egy rendőrt. Érdemes volt a…..
Bajjjer Zsot 2016.10.28 12:40:11
@s: A migrans szopo zsido kurvaanyad basszad szajba te sorosberenc buzerans fasszopo.
A hét történései elég szépen rávilágítottak arra, hogy miért lenne érdemes elköszönni az óbaloldaltól, és  inkább az újabb pártokba helyeznie a bizalmát annak, aki baloldalinak vagy liberálisnak tartja magát.  Ami a szociknál folyik, az tragikomédia. Molnár pártelnök sasszézása igencsak…..
Karaktergyilkos támadást indított Stumpf András a Budapesti Fesztiválzenekar igazgatója, Fischer Iván ellen – akinek a cipője talpáig nem ér fel. A Mandiner nevű troll-etető szerzője egyúttal megvédi Tarlós Istvánt, aki az elmúlt napokban egy kocsmai tahó stílusában ugatott a világhírű együttes…..
Alapvetően nem hoz lázba minket egy háromheréjű koala mackó és egy tízfejű birka, ahogy azzal sem tudunk mit kezdeni, hogy Marika néni véletlenül felgyújtotta a lakást, amikor keresztrejtvényfejtés közben elfeledkezett a sütőben fortyogó pulykáról. Merthogy a Habony-Vajna tandem…..
„Nem nyilatkozunk arról, hogy miért vagyunk itt. Magánügy!” – ezzel hárították el az újságírók érdeklődését kedd délelőtt a Nemzeti Választási Irodánál kialakult tumultus résztvevői: egy csapat kigyúrt kopasz férfi, és egy idős néni. Szerintük tehát a népszavazás – a népszuverenitás közvetlen…..