Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacika7

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután a 2016-os nyári olimpia hétfő hajnalban a végéhez ért, az MTVA úgy döntött, hogy hétfő (tehát augusztus 22-én) este nyolctól az egészet leadják újból. Igen, jól értik, 16 napon keresztül ismétlik majd a riói játékokat az M5-ös csatornán, de immár időeltolódás nélkül, magyar idő szerint. Az…..
Még mindig kapunk olyan kérdéseket, amelyekből az jön le, sok tévhit él ma is a fapados légitársaságokkal kapcsolatban - most összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülőket. Való igaz, többféle szívatásnak is volt korábban alapja, de gyorsan változik a világ, s vele a legnagyobb fapados hozzáállása is…..
lacika7 2016.06.01 09:41:58
@Ezmiértkell: Én 10x, és soha de soha semmiféle probléma nem volt. Ja, egyszer késett hazafele 2 órát...
Visszaállt a szigor a Wizz Air járatain, újra keményen nézik és méricskélik a kapunál a kézicsomagokat - Budapesten. A rózsaszíneknél csak egy, különösen kicsi pakk vihető fel ingyen. Korábban a mérésre-bírságolásra szerződtetett társaság különösen bunkón végezte a…..
Öreg rozmárként hónapokkal ezelőtt megvette repülőjegyét a jó kis tengerparti nyaralásra? Lehet, hogy jól megszívta. Az árak ma több útvonalnál alacsonyabbak, mint áprilisban, s még most, június elején is el lehet csípni olcsó, azaz 10 ezer forint alatti jegyeket.…..
Megengedhetetlen, trágár hangnemben beszéltek a betegekről a Miskolci mentők. Tisztelt Praxis!    Bocsánat, ha kicsit hosszú lesz. Apukám súlyos beteg, hétfőn nem tudott menni sugárkezelésre, mert, menni nem bírt, nem érezte jól magát. Kedd délutánra befulladt, kékült…..
Ilyen sem volt még: Edina és Laci, a villa egyik szerelmespárja fog megküzdeni a bennmaradásért hamarosan, hiszen úgy dugtak, ahogy nem szabad (nyugi, semmi extrém perverzió, simán csak elvonultak a kamerák elől), és ezt a szerkesztők azzal büntették, hogy egyikükre a kihívást…..
Mi volt a mai nap híre? Vida Ildikó NAV-elnök interjúja a Magyar Nemzetben, hogy az Egyesült Államokból tényleg kitiltották? És ezek után nem ment el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére? Hogy kiderült, hogy a kormánytagok eddig is tudhatták, kiket tiltott ki az USA?Az MTV…..
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Címlapügyeletben lapozgatom épp a Blikket, és a 10. oldalon csodálatos szociológiai látleletet találtam a mai magyar társadalomról, pompás szegények-gazdagok törésvonallal: Cannes-ban sem enged igényeiből a Vajna házaspár: Naponta egymilliót fizetnek a luxusért Izának…..