Regisztráció Blogot indítok
Adatok
^Clown (törölt)

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Modoros történetének legjobb (olvasói) posztja eddig. Hálaérzés tölti szívünk, ha meglátjuk jó Urban Gorillánkat. Köszönjük Neki.    A negatív sznobizmus „Gyakran járok elegáns és drága éttermekbe, amiknek legendás konyhája van, na de a menza a…..
Na jól van, akkor beszéljünk komolyan. Két éve próbáltalak némi humorral dorgálni, de csak elröhögcsélted - vagy nem értetted, nem akartad megérteni. A faszom kivan már veled. Idejössz gyönyörű országunkba, a Földanya szívébe-méhébe, a világ legszebb, legvagányabb…..
^Clown (törölt) 2012.02.28 21:16:13
Eljöttem én is az iStyle Pop-up Store 2011 elnevezésű vásárjába, ami ma délelőtt 10 órakor nyitott a Westendben, és egészen vasárnap este hatig itt találjátok az átmeneti jelleggel felhúzott üzletet. Az ötlet a tavalyi Garázsvásárból jött, akkor az Andrássy úti üzlet…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Új MÁV blog Érdi gettó 2011.08.01 10:52:00
László Érden lakik, s a leveléből úgy tűnik, nagyon kezd tele lenni a hócipője a MÁV szolgáltatásával. A szolgáltatás még csak hagyján, de hosszú levelében egy csomó képet is küldött, hogy az EU-s pénzből felújított állomás milyen elcseszettre sikeredett, de ami…..
Konkrétan barkácsolni kell, hogy egyáltalán szarul elfusson a Lion az első generációs Aireken. Pedig elvileg minden rendben lenne, a hardver elbírja, és mégis. Törzsolvasónk, Fransisco Miranda leírta nekünk tapasztalatait, és egy megoldási javaslatot. Figyelem: mindenki a saját…..
'Jézus' felirat héberül, apával. ..
^Clown (törölt) 2011.07.26 13:42:48
Magyar-japán közös határról dédelgetett délibábos álmot 1927-től a budapesti Turáni Társaság. Ha a határátkelőt nem is, de egy közös kémszervezetet csak összehozott Tokió és Budapest. Az "5000 éves közös múltra" hivatkozva nagyszabású épületeket is terveztek a budai oldalra. Egy Koppányra keresztelt…..
 Bruce kolléga szemfüles volt, nála tudtam meg: pár napja fölkerült a YouTube-ra a Discovery Hogyan készül (How It's Made) sorozatának azon epizódja, amelyből a klasszikus zsilettpengék (a filmben a Croma márka) gyártását és egy pillangós készülék, jelen esetben pont a…..
Modorosblog Elkurvultak 2011.04.04 06:00:00
-Már nem akarom tudni, hogy ki csinált ipart a zenéből... tudod, az a baj, hogy hiába eredeti és tehetséges bárki is - a hírnév, a siker és a pénz mindenkit megront előbb vagy utóbb. Mint a hatalom. Persze az elején elhatározzák, hogy ők aztán soha nem változnak meg és…..
Az Apple tegnap kiadta a Boot Camp új 3.2-es verzióját, ennek a szoftvernek a segítségével lehet telepíteni és futtatni Windowst vagy más operációs rendszert az inteles Maceken. Az alkalmazás új verziója a 2011-es MacBook Próknak készült, a frissítés állítólag megszünteti a…..
Appleblog Itt az iOS 4.3 2011.03.09 20:57:00
Ádámmal mindketten úszással, meg hasonlóval töltöttük a délutánt, így kicsit megcsúszva számolunk be arról, hogy itt van a mobil Apple eszközök operációs rendszerének legújabb, 4.3-as verziója. Az új szoftver kijavít egy rakás korábbi hibát, ad néhány új funkciót, és…..
 A „cigánybűnözés” keretezés kifulladt, ahogy a Jobbik is.Nagyon messze áll a Jobbik hecckampánya a valóságtól. Végigsétáltam a cigánysoron, benéztem a kapualjakba. Romos házak, betört ablakok, de tiszta udvarok. Nem áll halomban a szemét, mint ahogy azt a…..
Modorosblog Struccpolitika 2011.03.06 16:41:00
-Ezt nem hiszem el, Bandeszom. Olvastad? Szeretett kormányunk leviszi 15 évre az iskolakötelezettség felső korhatárát. Beszarok, ilyen nincs. Minden orwelli jóslat bevégeztetett, itt van a Szép Új Világ. Újbeszél, falanszter, csokoládéadag. És bekajálják, érted?Namost hadd ne…..
Beszélünk róla már egy ideje, a Light Peak optikai adatátviteli technológia már tavalyelőtt szóba került. Meglepetés volt, hogy az Intel egy Macen mutatta be a csatolót, aztán kiderült, hogy a Light Peak alapjait a cupertinóiak dolgozták ki.Ezzel köthetnék a gépekhez a…..
Appleblog Megváltás az új Flash 2011.02.10 07:37:00
A 9to5Macen olvastam, hogy megjelent a 10.2-es verzió, ami állítólag komoly előrelépést jelent a korábbiakhoz képest MacBook Airen. Ha emlékeztek még, az apró laptop premierjekor a témában három fontos momentum volt: 1: A gépek Flash nélkül érkeztek, ilyen az újkori Apple…..
^Clown (törölt) 2011.02.10 14:59:29
@bigzo: Kizárt, hogy tudja gyorsítani, sajnos. Még az X3100 sem tudja... Nekem is nagy szívfájdalmam, az én IBM subnotebook-omban, GMA900 van, esélyem sincs :)
Noked-Lee (akitől az MSN-es modorosságok gyűjteményét kaptuk egy éve) csinált nekünk egy ilyet. Köszönjük szépen. A csöves, aki igazából nem is csöves- Jó napot, fiatalember!- Jó napot!- Elnézést a zavarásért, hadd mutatkozzam be, Grastyáni Timóteuszné vagyok, és én…..
Jimmy Wales szerint az Apple valódi veszélyt jelent az internet nyitottságára, ez derült ki a 10. szülinapos Wikipedia alapítójának beszédéből a Bristol egyetemen.A veszély abban áll, hogy az Apple az egyre elterjedtebb iOS platformokon szoros ellenőrzés alatt tartja az…..
Kocsmablog Ördög Sarok söröző 2010.12.13 22:25:00
Helyszín: 1075 Bp., Károly krt. 1. Látogatás: 2010. november 12. 16:05-20:20 > A celebvilágban kevésbé jártas kollégámmal majdnem összevesztünk, hogy kire is hasonlít az ördög sarkában lopakodó és sört csapoló némber. Adatlap Elérhetőség: +36 20 399 8345 Web:…..
Modorosblog Az eminens kislány 2010.12.12 16:50:00
A szabad asszociációs gyakorlat oroszlánrészét köszönöm nosferato úrnak. Természetesen aki ilyen volt, ma már nem vállalja (ahogy Tibi fogalmazta kissé kuszán: "ma már senki nem volt ilyen"). Hajlandó vagyok elhinni, hogy nem te voltál. DE LÉTEZIK. Az ilyenekre…..
^Clown (törölt) 2010.12.12 22:43:57
@KicsiSáti: Nálunk alsóban még előfordult, hogy elpityeredett valaki, de felsőben már nagyon gáznak számított. Na de egyetemen?!

Sok helyen magamra ismertem, pl. emeletes tolltartó, vonalzó, könyvmeghajtás, viszont másokat sosem mószeroltam be, nem voltam nyalógép. Csak rendmániás :D
A szavazást lezártuk...
^Clown (törölt) 2010.12.10 22:39:42
Fővárosi Bíróság, 2010. 09.23: A tárgyalás egy személyiségi jogi per miatt zajlott: Polgár Tamás azért tett feljelentést a Jobbik alelnöke ellen, mert amikor a Tomcat néven elhíresült blogger a Zöld Párt színeiben indult, Novák azzal vádolta meg, hogy a 2009. január…..
 Rafael van der Vaart a szabadrúgásokat gyakorolta a hollandok Japán elleni csoportmérkőzése előtt, s a hálót igazgató pályamunkás épp rosszkor állt rossz helyen, a Real Madrid szélsője ugyanis telibe trafálta a férfiasságát.   Forrás(ok): origo.hu..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Belsőség Miattam vannak a dugók! 2010.06.02 13:17:00
Tehát, ha álltok a dugóban, engem szidjatok. A dugók ugyanis így keletkeznek, és ezért én vagyok a felelős. Ezeket a hibákat én követem el, csak én. Mert ti nem. Ugye, nem? Mai cikkünk blogposztja...