Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Knuth úr

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
!SPOILERMENTES! 2015-ben óriási várakozás előzte meg az Ébredő Erőt. A rajongók, de igazából az egész világ arra volt kíváncsi, hogy vajon miként tudja J.J. Abrams és bandája levezényelni a Jedi visszatér folytatását. Han Solo, Leia és még Luke is visszatértek, hogy az Erő segítségével legyőzzék a…..
Újabb állomásához érkezett a Marvel Moziverzuma, egészen pontosan a tizenhetedikhez. A skandináv villámisten története is trilógiává duzzadt. A sikerhez ezúttal is minden adott volt, lássuk jól sáfárkodott-e lehetőségeivel a stúdió...
Artúr király legendája végre egy a hírnevéhez méltó filmet kap. A briton uralkodó felemelkedését bemutató film csupán a kezdet, arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy a franchise többi részét ki vezényli le, de amennyiben Guy Ritchie, úgy garantáltan hatalmas filmélményben…..
Filmbook Testről és lélekről 2017.03.28 06:00:00
– Megosztottunk egy nagyobb falevelet, aztán ittunk a helyi patak hűs vizéből. Ivás közben összeért az orrunk. – Közösültek is? – Nem, nem közösültünk, és most már kérem, hagyományos kérdéseket tegyen fel, amik nem szexuális irányúak. – Rendben... mikor volt az első magömlése?..
Knuth úr 2017.03.29 10:46:53
@scal: Így van, és sokan mondják, hogy az álmoknak van valami valóság-magjuk, hát tessék, klappol a dolog! Véleményem szerint zseniális ötlet és sztori, még ilyen hazai filmeket, sokat!
Filmbook Némaság 2017.03.24 06:00:00
Martin Scorsese munkái mindig valami különlegeset és magasztosat jelentettek számomra. Egészen más élmény az ő filmjeit és hangulatteremtő erejét átélni, mint bármilyen más művet megtekinteni. Különösen igaz volt ez a Krisztus utolsó megkísértése c. filmjére, amely számomra, mint a vallás és…..
Német sajtóinformációk szerint a McLaren már annak a lehetőségét fontolgatja, hogy miképpen tudna megszabadulni a lassú és megbízhatatlan motorokkal szolgáló Hondától, a Mercedes erőforrásaira váltva...
Filmbook Arany 2017.02.28 06:00:00
Matthew McConaughey az elmúlt néhány évben az egyik legkarizmatikusabb és legkarakteresebb szereplője lett minden egyes alkotásnak, amiben csak szerepelt. Számomra a True Detective sorozat ikonikus és mélyen filozofikus első évadjában Rustyként nyújtott alakítása, egyszer és mind…..
Knuth úr 2017.02.28 21:09:47
@Lazók György: Nem hiszem, hogy rajta múlna ez a "meh" jellegű filmezés, egyszerűen csak elvállalt kevésbé sikerült filmeket, a színészkedése ott van a Free State of Jonesban is, maga a film nem állt össze. Reméljünk egy nagy dobást a Setét toronytól! Ha pedig nem, hát kéne neki kicsit pihennie, aztán majd visszatérni.
Filmbook Oscar-latolgatás 2017.02.25 10:00:00
Sose írtam Oscaros cikket, egész egyszerűen azért nem, mert utálom ezt az időszakot. Jó esetben megnézem a jelöltek felét, és utána fel akarom akasztani magam. Idén azonban úgy alakult, hogy szinte MINDEN jelöltet láttam, megnéztem vagy pótoltam különböző okok miatt. Leginkább azért, mert szinte…..
Gondoltam így, a negyedik hatodik Kaptár film előtt után, nem árt feleleveníteni az előző részeket, úgyhogy végül is egy hosszú folyamatnak fogunk elébe nézni. (Hát ezzel kicsit elkéstél... Sanyi, kuss!) Magam részéről sosem gondoltam volna, hogy a harmadik rész után jönni fog még egy újabb, de…..
Filmbook Ave, Cézár! 2016.02.17 06:00:00
Jah, hogy ez az új Coen-film? Ezt kellett volna nyomatni a plakáton, nem Jonah Hill behízott fejét...