Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MB86R

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jogos felháborodást okozó vörös iszap katasztrófa számtalan jogi kérdést vet fel, amit a szakemberek is jó részt megválaszolatlanul hagytak. A vezérigazgató rapid letartóztatásának kommunikációja is inkább hirtelen bűnbakkeresési kényszerre utal, mint az ügy valós…..
MB86R 2010.10.11 19:16:33
@Kis ember: jogos, sejtettem, hogy előjön. De az esetek többségében szerintem a "minél olcsóbban minél többet" elv érvényesül.
Az amerikai atomprogram sem piskóta...
MB86R 2010.10.11 19:20:02
@dark future: :-))) demennyire!
MB86R 2010.10.11 20:30:49
@Waldorf Rolandó:annak az 1100 embernek (veled és velem együtt) akkor sem volt és nem is lesz soha sok beleszólása az ilyen dolgokba, mint privatizálni-vagy nem privatizálni. Nincs sok választása, ki szivatja és hogyan. Örül neki,hogy van neki havi x keresete, mert a szomszédnek lehet még az sincs. Magában, vagy akár hangosan is duzzog, hogy szxr az egész. Igaza van.
De azzal , hogy 20 év ilyen vagy olyan működése után, úgy akar akárki is igazságot szolgáltatni, hogy visszaállamosít erőszakkal akár mit is az nem megoldás!!!
Bírálják felül a 20 éves szerződéseket, persze! És? Piaci áron visszavásárolni? Vagy az akkor "megalkudott" összegen?
Vagy? Visszalopni?
Kinek a pénzéből? Az Államéból?
Bocs, nekem pl nem kell egy veszteséges BKV, így is mi tartjuk el. Legyen még egy hely hol kilopják a pénzünket? És mindenki ugyan azt a követ fújja, legyen kék-piros-narancssárga-zöld fekete...

Kivácsi vagyok hogyan raknál rendet. Gondolom szerepel bent vagy 20-30 bitófa az Andrássy mellett... És? Azzal megoldottuk?

Nem látom a visszaálamosítással az 1100 ember munkahelyét biztosabbnak...

Vajon a DAM-ot is visszaállímosították volna Orbánék 2008-ban?
A Homár nem érti, Batman kódnevű olvasónk miért nem cserélte le egész dizájnerlaptopját, amikor a mellé kapott bőrkötésű egér elpusztult, és sem a forgalmazó, sem a gyártó nem akarta megjavítani. Igazi sznob nem javíttat, biztos van már ennél újabb, drágább és szebb…..
Tényleg Szlovákiának szurkolnál vasárnap? - kérdezte meg La albirroja bloggertársunk. Nem teszünk mást, csak összegyűjtjük nektek azt a néhány indokot, amiért ez a kérdés normális emberben fel sem merülhet. Az egyik indoeurópai, a másik finn-ugor nyelvet beszél, de nincs még…..
Tojás Tilcsákbe! 2008.05.06 16:58:00
Miért nem tiltják be a dohányzást teljesen? Mennyivel egyszerûbb lenne a jogalkotók munkája, mindenféle ügyes jogszabályok helyett, mindenféle kecske-káposzta játék helyett teljesen be kellene tiltani. Kiszabhatnának ugyanakkora büntetéseket, mint a közlekedési…..