Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cicox

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy mókamester ez a kis Simicska, apja vérmérsékletét örökölte, ennyit biztosan tudhatunk. Ízlelgessük ezt a Facebookra kiírt szösszenetét egy kicsit, mert érdemes. Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset????…..
            - Szia, megismersz? Én vagyok az XY! Tudod, az általánosból! - Gyanakodva méregetem, amikor utoljára láttam, 130 centi lehetett, most széltében annyi. Igaz, én se lettem kisebb.- Jaj, tényleg, elnézést, rossz a szemem.- Hát igen, egyikünk se lett fiatalabb - udvarias…..
cicox 2016.09.05 10:49:02
@szódabár: Pedig biztosításra szükség van. Inkább örülnél, hogy ismerős tud ajánlatot tenni. Bezzeg, ha megtörténik a baj, lehet sírni, hogy milyen szerencsétlenség ért.
Az új nemzeti burzsoázia tagjai közül a legtöbben identitás-hiányuk következtében viselkedési minta hiányban is szenvednek, így azután a legrosszabb hagyományokat követve, régi dzsentrik módjára bánnak  a „pórnéppel. Legújabb példa erre Tiborcz István tegnap éjjel óta taxis körökben keringő…..
cicox 2016.07.01 14:11:24
@Ildikó Manyaszek: Ezért tartunk itt. Mert te és sokan mások szartok arra, hogy hogyan semmisítik meg az országot ezek a férgek. Ne is tegyél semmit. Még pár év és vége.
“Nézze, én egy egyszerű háziasszony vagyok…” - mondta Lévai Anikó múlt héten az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági mézeskalács-sütésén a 24.hu kamerájába. Azt nem tudjuk, hogy Orbán Viktor feleségét is Habony Árpád látja-e el kommunikációs tanácsokkal, de azt…..