Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mogrodas

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hajléktalanság egy kurrens téma manapság, amely megosztó tud lenni. Az emberek sztereotíp módon gondolkoznak ebben a témakörben (is), mert talán így könnyebb megküzdeni azzal, pl.: hogy őket ez a veszély nem fenyegeti, illetve önbecsülésüket így tudják fenntartani. Azonban a hajléktalanok is mások…..
Mogrodas 2019.06.22 17:03:21
Lelkizóna Az én olvasóm 2019.04.15 06:06:00
Régen tudjuk, milyen sok múlik az előzetes elgondoláson. Bármilyen döntési folyamatban, akármilyen tevékenységben, vagy az arra való felkészülésben. Még az írásban is. Például az én olvasóm (az elképzelés, amit felőle gondolok, az általam feltételezett reagálásai, az a…..
A kormány kiadta az ukázt, hogy mintegy 7 ezer főtől meg kell szabadulni a közszférában. Sokan elégedetten csettintettek, hogy na végre, a mi adónkból ne lógassa a lábát senki a hivatalokban. Ugyanezek az emberek valószínűleg teljes felháborodással reagálnának, egyébként jogosan, ha nem érkezne meg…..
Ezeket a szavakat Eddie Bernice Johnson képviselőasszony mondta Dallasban, aki az itteni 30-as választó körzet képviselője -- immár 13 ciklus óta, és jelenleg is kampányban van: közeleg november 6-a, ami érthetően az egész országot lázban tartja. Azért is kezdtem ezzel az élménnyel, mert én is…..
„A szavak társalgássá válnak, és akivel társalog, annak társává is válhat az ember.” (Pierre Franckh) Amikor a beszéd megjelent az emberiség történelmében lényegesen tágabb terünk lett arra, hogy megértsük egymást, illetve megértessük magunkat a többiekkel. Oly sok év távlatából, valahogy úgy tűnik,…..
Mogrodas 2018.10.13 11:40:30
Ha nem lenne rádiós ismeretek tárgyam az egyetemen, sose hallgattam volna meg a Kossuth Rádió Vendég a háznál c. “gyerekekről felnőtteknek” szóló roppant kínos, és az elvileg hozzám hasonló korosztályú szereplők iránt egyre inkább az exponenciálisan növekvő szekunder szégyen érzetemet növelő műsort.…..
Mogrodas 2018.06.15 22:50:10
@Ad Dio: Én értettem, de sajnos el kell ismerjem nagyon gyenge írás.
Legközelebb, a kedves posztoló, ha kritikát szeretne megfogalmazni bármilyen médiatermékkel kapcsolatban, akkor a hibák felsorolása mellett, ha lehet, igyekezzen építőjellegű javaslatokat is megfogalmazni, akár példákkal is alátámasztva, hogy látszódhasson esetleg a szövegben említett kurzus tudásanyagát igyekszik magáévá tenni. Ezzel is bizonyítékot szolgáltatva arra, hogy bizony megérné az oktatásba fektetni a közpénzt, hiszen hallgatói oldalról van tenni akarás és tanulás vágy. További szép estét!
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. 2016 december 17.-e óta nem ittam. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól.…..
Ott tartunk, hogy abban az országban, ahol a Fidesz kedvenc udvari kobzosának HELYTELENÜL titulált előadóművész és az Országgyűlés elnöke egyaránt azt vallja, hogy az asszony az otthon, gyerekszülve jó, és ne építgessen magának karriert, szóval abban az országban, ahol a partnerbántalmazás az…..