Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harmat Vivien Vanda

16 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dreamland Creative Art proba 2019.06.15 17:59:45
Mikor alkalmazd: Ha nem jött be a Facebook store adta lehetőség az oldalad bevételének növelésére. Ha Patreonon csak egy támogatód van, az is a saját fake profilod. Akkor neked találták ki a Ko-fi.com-ot! Viccet félre téve… Igyekszem visszafogni az indulataimat írás közben, hogy a tőlem…..
Mint tudjátok, szószátyár énem nem elégszik meg egy két mondatos "jó volt a con, sok baráttal találkoztam, legközelebb újra itt" bejegyzéssel facebook posztként. Neeeeem. Az én kicsi lelkem akkor nyugszik meg, ha egy külön blogbejegyzést számok a szent ügyre. :) A téli con beszámolójának hangulatra…..
Ha szombaton, conról hazajövet azonnal nekikezdtem volna a blogolásnak, valahogy így indulna most ez a bejegyzés:Úristen! Életem legeslegjobb conja volt! Tudom, hogy mindig ezt mondom - de most tényleg! Igazából egy parányit értelmesnek titulálható sort se tudtam volna összehozni aznap este.…..
Kedves Olvasók! :) Egy éve, hogy elindítottam a fotós oldalamat. Nagyon sok biztatást, pozitív energiát, és visszajelzést kaptam tőletek ezidő alatt, amit egy rendhagyó "játékkal" szeretnék meghálálni. Úgy döntöttem, hogy az oldal születésnapján, április 23-án (szombaton) 14-16 óra között kiülök a…..
Talán kicsit már lerágott csont a téma, mégis úgy gondolom, hogy amíg vannak, akik nem tudják, mit jelent ez a kifejezés (vagy csak nem akarják helyesen értelmezni), addig igenis van miről beszélnünk ezzel kapcsolatban. A TFCD a szépségiparban elterjedt angol mozaik szó, kibontva Time for CD, azaz…..
Igencsak rövid, és velőtlen bejegyzéssel állok most elétek. (Velőtlen. Vajon létezik egyáltalán ilyen szó?) De azt hiszem ilyen is kell néha. A mai napom egyáltalán nem úgy alakult, ahogy elterveztem, de azt hiszem, hogy ennek így kellett történnie. Az alapelképzelésem az volt, hogy majd délelőtt…..
Harmat Vivien Vanda 2016.04.12 08:53:06
@Megvalósító Macska: Ez így van! :) Minden alkalommal fel lehet fedezni egy új kis csodát.
Jee! Üdvrivalgás. A blogom megkaptam élete első díját, ami számomra nagyon nagy szó, hiszen alig másfél hónapja indítottam. :) A Dorothy Blog Award egy vándor díj, amit bloggerek adnak egymásnak a másik fél munkájának elismeréseként. A jelölőm Gera Kamilla volt - ezer puszi érte! Kamilla blogját itt…..
Ha megkérdezel egy fotóst, hogy miért kezdett el fényképezéssel foglalkozni, akkor gyakran hallhatod azt a választ, hogy valamelyik rokona hatására kezdte el kitanulni a szakma csínját-bínját, hogy vonzotta az ezzel járó csillogás, vagy hogy csak szeretett volna pár értékelhetőbb minőségű képet…..
Hivatalosan is kijelentem, hogy elérkezett a tavasz. Ez pedig nem jelent mást, minthogy fotós táskát összekészíteni, vakukat izzítani, és irány a természet! :) Elmondhatatlanul feltöltődtem a pénteki szabadtéri fotózásom alkalmával, amiről már hoztam is Nektek egy kis ízelítőt. Mindig is…..
Elérkeztünk a finishbe, alig egy hét van hátra conig, és ez azt jelenti, hogy lassan végére érünk az első fotós körképnek is. Harmadik interjúm áldozatának Kecskés Ádámot, a Hazardous picture fotósát szemeltem ki. Olvassátok szeretettel a válaszait! Nem állítom, hogy ezalatt a bő három hét alatt,…..
Ismét eljött a hétvége, és még egy héttel közelebb kerültünk a hamarosan megrendezésre kerülő Mondoconhoz. Előző héten Szabó Endrével folytattam rövid beszélgetést arról, hogy milyen változásokat hozott az életébe a cosplay fotózás, ma pedig Vékony Csabát, A kisördög és a bagoly Entertainment…..
Ezennel hivatalosan is kezdetét veszi az első fotós körkép a blogomon! :) Nagyító alatt a cosplayesek és cosplay fotósok különös világa, amiről az aktuális fül alatt olvashattok egy rövid bevezetést. Ahogyan azt már elővetítettem, három héten keresztül hétvégente egy-egy, a témában jártas fotóssal…..
Egyesek szerint furcsa, mások szerint szórakoztató, de vannak olyanok is, akik szerint egyszerűen beteges. Tinédzserek, felnőttek, fiúk, és lányok egyaránt részét képezik ennek a különös, keleti vonású szubkultúrának, aminek több tízezer követője van idehaza, és ennek sokszorosa Európa-szerte. De…..
Egy jó fénykép olyan, mint egy koktél. Veszel pár kiváló minőségű alapanyagot, és a megfelelő mennyiségben vegyíted őket, ezáltal valami újat, valami jobbat kapva eredményül. Bizony, nem elég, ha megtanultad profin beállítani a fényképezőgépet, és kiretusálni a képeket, valamint összerántottál egy…..
Harmat Vivien Vanda 2016.02.25 20:22:28
@Bambano: köszönöm az észrevételt/segítséget. Javítottam. :)
Harmat Vivien Vanda 2016.02.25 20:32:08
@eßemfaßom meg áll: Köszönöm az észrevételed, de ez NEM tanító blog. Ennek ellenére azt hiszem kedvtelésből megírni egy cikket, vagy elkészíteni egy interjút nem számít bűnnek.

Az írás puszta célja a segítségnyújtás volt azoknak az amatőr, és hobbi fotósoknak, akik még a pályájuk elején állnak, és nem igazodnak ki mindig a fotózás rejtelmeiben. Nem tartom magam profi fotósnak, viszont azt a kevéske tudást és tapasztalatot, amit eddigi munkáim során szereztem, szívesen átadom az arra nyitorraknak. Ha ez nem tetszik... Irány a show-hivatal! ;)
Harmat Vivien Vanda 2016.02.26 10:18:15
@eßemfaßom meg áll: Mert adni egy tippet ugyanaz, mint tanítani. :D Gratulálok, IQ -2. Te elég fogalomzavaros vagy...

Ha adok neked egy tippet: hogy törődj a magad kis tahó blogjával.... Akkor ezzel most tanítottam neked valamit?:D

Ha segítek neked megírni a matekházit, akkor azzal tanítottam valamit? Nem feltétlenül, de jobbik esetben kicsit közelebb vezettelek a célhoz.

A trükköt aláírom, hogy többnyire tanító jellegű célja van, viszont ahogy írtam, ez a blog azoknak íródott, akiknek a fotózás egy hobbi, és nem feltétlenül van lehetőségük iskolában tanulni, hanem autodidakta módon próbálnak fejlődni.

Nem adom meg neked azt az örömet, hogy ignorállak, vagy beállítom a komment szűrőt, mert a blogodból kiderül, hogy az egyetlen célod a többi blogger kiidegelése. Aztán egy jót csámcsogni a "sikereden".

Menj el egy pszichológushoz, mert beteges, és szánalmas, amit csinálsz. :D
Előfordult már veled, hogy mindenre felkészültél a fotózás előtt... Aztán kiderül, hogy mégsem? Sajnos velem még a ma napig megesik, hogy az aksi nincs 100-on, mikor megkezdem a fotózást, hogy olyan cipőben indulok útnak, amiben 20 perc gyaloglás után begörcsöl a bokám, vagy hogy azon tanakodok a…..