Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács M.István

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A német főváros egy sokszínű, bringabarát buliváros, aminek persze több arca is van, de éppen ezért (is) szerethető az ott élő Barbara szerint, aki a minapi, szintén Berlinről szóló posztra reagálva írta meg a maga tapasztalatait (és képeket is küldött hozzá, amit külön köszönök). Mi az az öt…..
Belláék egy hónapja élnek Berlinben, ilyenkor még minden új, minden utca és nap tele van meglepetéssel. Miként ő is írja, még csak ismerkednek a várossal, de szerintem ezért is érdekes, mi az, amit kiemelnek tapasztalataik közül...
Összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyek bár gyakran elhangzanak a komment szekcióban, kielégítő válasz eddig még nem érkezett rájuk. Illetve közvélemény kutatást végeztünk melegek között is, hogy megtudjuk, mik azok a témák, amikkel a leginkább le szokták szívni az agyukat az ismerőseik.…..
Kovács M.István 2016.10.17 18:31:37
A Dal második középdöntője (ami egyébként simán lehetne elődöntő is, hiszen a középdöntő általában és a hagyományos sportnyelvben a selejtező/csoportkör utáni fordulót jelöli, az elődöntő meg a döntőbe jutásról döntő kört, az MTVA-nál meg fordítva, de hagyjuk, a kertévés nyelvezetben az élő…..