Regisztráció Blogot indítok
Adatok
menedzser23 (törölt)

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szabad Emberek Magyarországért hétfőn az alábbi levelet juttatta el a sajtónak és Bajnai Gordon miniszterelnöknek, a sajóbábonyi eseményekkel kapcsolatban.  A levélhez még annyit tennék hozzá, hogy én személy szerint nem értem, hogy a rendőrség milyen cigányvajdával…..
Döntött az ORTT. Botrányos körülmények között. Majtényi László elnök elhagyta a termet, az SZDSZ-es delegált sem szavazott, csak ők ketten nem asszisztáltak a nagypárti alkuhoz mutyihoz. De mi közünk nekünk ehhez? Miért nincs rendben, ami történt? Oda lehet adni másnak a…..
Mátyás király a honi közvélemény szemében az az uralkodó, akit talán a leggyakrabban emlegetnek pozitív kontextusban. Ezt tükrözik azok az egyébként nem feltétlenül szignifikáns felmérések is, amelyek azt hivatottak kimutatni, hogy a magyarok kit gondolnak a legnagyobb honi…..
A felvételt a KDR Stúdió készítete. K&K produkció 2008 12 02. Zene: KDR Stúdió, szöveg Madam X-otic (Lady Domina). Az eredeti felvétel 2005-ben készült, megjelent a Lady Domina és az Alfa Hímek, "A Díva" című Cd-jén. www.madamxotic.fw.hu   Karhel…..
Az egyik pilanatba tul vagyok rajta a másikba,halálosan szerelmes vagyok,az egyik pilanatba kést szurok a szivébe a másikba jo pofizom.Egyszer tudom barátként kezelni és élvezni a dolgot,a másik pilantab már megöl a féltékenység.Nem tudom,olyan érzésem van mintha kezdenék meg…..
Kedden elgázoltak ugy kb 8 métere tölem egy embert,amig vártam a mcelöt az egyik raszta haveromra.Nem tudom hogy meg halt e,de szerintem valoszinü mert nem nagyon mozdult és nem is kiabált,tehát nem tudom.De kb ez tartot 2 másodpercig amig hátra néztem a válam fölöt és…..
menedzser23 (törölt) 2009.08.31 04:15:31
Minden kicsiben kezdödik el. Lucy 2009.08.23 22:16:00
 Már több mint 4 honapja nem irtam,nem tudom miért de nem volt kedvem se idöm.De most be potolom,igazábol az elején kéne kezdenem a nyáriszünettöl.(az éretségi nem fontos meg volt jo lett szarok rá).És hogy miért egy nöi név a a bejegyzés cime?Talán azért mert egy lányhoz…..
Nem csak Gyurcsány öszödi beszéde óta tudjuk, hogy az állam hazudik. Ünnepek és történelmi tények tekintetében különösképpen nagyokat. Egy országot megvezetni, mindig is megérte. Humorosan fogalmazva, a kormány szerint az Államunk olyan jó állapotban van, hogy legalább száz évet simán le lehet…..
Hosszú hónapok óta folyik a nyomozás, hiába volt a 100 fős nyomozócsoport, az FBI segítsége, a 100 milliós nyomravezetői díj, eredmény nulla. Egészen ma hajnalig.Épp ideje volt valami eredményt felmutatni, félő volt, hogy a cigányok  a maguk kezébe veszik az irányítást,…..
globonick küldte nekünk: "Az Országos Választási Bizottság 348/2009. határozata Az Országos Választási Bizottság – 2009. augusztus 10-én megtartott ülésén – a választási eljárásról szóló 1997. évi C. törvény (a továbbiakban: Ve.) 124/A. § (3)…..
Avagy gyakorlati tanácsok marihuána temesztéséhez, fogyasztásához. Már tavaly óta terjesztik -19 állandó helyen + 6 fesztiválon- a Cannabis Kultusz nevű újságot, ami pótolva az eddigi hiányt, megválaszolja a gyakorló és leendő füvesek kérdéseit, és segítséget, támpontot…..
Új szelek fújnak Brüsszelben ... Mohácsi Viki befejezte 5 éves "tevékenységét" Brüsszelben és hazaköltözött. Viki elmúlt 5 brüsszeli évéből maradandó nyomot csak az hagyott bennem, hogy senki más nem tudja olyan hamar letolni a "Brüsszel -> random magyar…..
Egész egyszerűen elképesztő ez a szervezet. Engem alapvetően nem foglalkoztat az, ki eszik húst és ki tartóztatja meg magát ettől. Akinek jólesik, az felőlem lehet vegetáriánus, és még azt se bánom, ha kéretlenül elmagyarázza nekem, miért is jobb így élni. Nincs ezzel semmi…..
Ez a Zeitgeist c. film egyik állítása. Ebben azt állítják és bizonyítják is - ami sokunknak és persze egyre többünknek nem újdonság - hogy a keresztény vallás majdnem teljes egészében plagizálás, tehát egy nagy átverés. Ez sajnos a megdöbbentő igazság. A film egy az egyben rámutat és be is…..
"Tanítottak valamit, éltünk egy kultúrában, mely szabályokat állított fel és idővel gondolkodásunk irányát befolyásolta. Nehéz ettől szabadulni. " A társadalmunk és a társadalmi szokásain belénk sulykolták, hogy a hitnek ereje van és a kételkedés és a kritika is rossz dolog. Pedig ez egy téves…..
Archiregnum Rekviem a Gárdáért 2009.07.04 15:42:00
A Magyar Gárda ügyében, viharos gyorsasággal született meg a  jogerős ítélet az ítélőtáblán, ám ami ebből kisült, az az ország szégyene.Az ítélet helybenhagyta a kifogásolt elsőfokú döntést, és ezzel jogerőssé vált: a Gárdát fel kell oszlatni, mivel felvonulásai…..
menedzser23 (törölt) 2009.07.04 22:28:48
@Nihilista Semmi:
A cigányok miért nem olvadtak be azalatt az 500 év alatt a magyarságba, miért nem keveredtel el velünk, mint a jászok vagy a kunok? Én ebben látom a probléma gyökerét. A mai magyar cigányság egy elszigetelt, öntörvényű társadalom, vezetőik is többnyire köztörvényes múlttal rendelkeznek, beszélni se tudnak rendesen magyarul, lásd a sok cigányvajda-cigányparlamenti képviselő stb. beszédeit. Még a cigányság ma már meggazdagodott vállalkozó rétege is köztörvényes bűnöző, gyerekeik átjárnak lopni Ausztriába, kurvákat futtatnak, stb. Hiába laknak gyönyörű villákban, a "kultúrájuk" még mindig a lopás-rablás-nemierőszak, pedig gazdagok. A romákat tehát a pénz, a segélyek egyedül nem teszik kultúrált emberré, évezredes a (genetikai) elmaradásuk.
Stiletto Tréning címmel különleges tanfolyamot indít Pirner Antal, amelyet szombaton mutatott be a nagyközönségnek és a médiának, számos ismert úr részvételével.[...]A metropol.hu-t olvasó férfiak többsége biztos járt már úgy, hogy megvett egy gyönyörű tűsarkú cipőt,…..
menedzser23 (törölt) 2009.07.08 01:17:21
Tardai történetek Hetvenhét 2009.06.30 11:00:00
Benőke, baszod, vonzza a gázos csajokat. A legutóbbi volt a csúcs, a Faja órákig vinnyogott a saját poénján, hogy hallod, ez hogy nézett hajnalban, mikor hívtuk neki a taxit, propán, bután. Így is vonult be a bula a legendáriumba, PB Erika. Ráadásul igazából Edina volt.…..
Néhány napja, hogy megint lánclevelet fújt be a szél a mailboxomba. Kedves, de idővel bemagyarult barátaim egyike küldött vészjelzést, az aktuális összeesküvéselméletről, mely szerint a tudjukkik, ellopják a vizünket.KIEGÉSZÍTVE !*  Nem kevés munkával és…..