Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snayperskaya

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta Homár Borisz (7) Thaiföldön gennyes fülgyulladást, Homár Miriam (6) pedig ismeretlen eredetű ragyát kapott, és kénytelen voltam megismerkedni a helyi rendelőintézetekkel, még világosabban látom, hogy a magyar egészségügyi reform propagandistái eggyel mindig elfelejtenek…..
Snayperskaya 2009.11.11 00:48:36
Persze elképzelhető, hogy ez is csak egy helyi jelenség, mindenesetre Miklós szerint a XX. kerületben ritkán sikerül a postásoknak normálisan kézbesíteni bármilyen méretű csomagot: Másolatban küldöm a szerkesztett levelet (nevem, címem kiveszem belőle), talán megér egy postot.…..
Gergely smart pontjaival nem megfelelően járt el a benzinkút, úgyhogy kis vitatkozás után panaszt tett. A Shell kivizsgált, elnézést kért és ezentúl beépített embereket küld a befenyített dabasi kúthoz. Megkaptam a Shell rásbeli válaszát is a panaszomra, és telefonon is…..
Snayperskaya 2008.10.07 15:17:16
A Kuplung egyszerűen szívatta meg a tengerentúlról hozzánk érketző Auxes-t: megegyezés után, a koncert előtti napon közölte, hogy mégiscsak lenne költsége annak a fellépésnek. Régen voltam cserkész, ami lehet senkit nem érdekel, de biztos tudhatta kedves barátom is aki…..
Snayperskaya 2008.09.15 16:39:54
Prod esete vélhetőleg nem egyedi, hiszen sokkal többen rendeltek iPhonet interneten, mint ahány embert később visszahívtak. Azon belül már változhat, hány embert hívtak vissza azzal, hogy felborult a DHL kamionja, illetve valaki misztikusan törölte a rendelését, ezért nem kap…..
Talán a tavalyi volt az első Sziget, amikor az inkalosok nem verekedtek a fesztiválozókkal. Idén helyettük a jegyellenőrök vertek meg egy lányt, aki reggel 9-kor még nem hagyta el a terepet egy órája lejárt jegyével. A részletek az Indexen olvashatók...
Nemtom ki járt a budai felső rakparton, de a Homár már szombaton akadályokba ütközött a Batthyányi térnél, tehát azt már pénteken beépíthették a Red Bull augusztus 19-20.-i légipíárjához. A nemzeti ünnepre zökkenőmentesen rátelepült verseny miatt szombat óta köröznek a…..
Pocakos nő, véradó férfi, érzéketlen, de kényszeresen tegeződő multi, mi kell még? A véradás miatt őszi légyként konzumáló András és terhes felesége egy leértékelt íróasztal formájában vették hátukra a konzumkeresztet. Egy információs tábla eltérő értelmezése miatt…..
Azt mindenki tudja, hogy a vasúttársaság úgy szabta meg a késés miatti kártérítés feltételeit, hogy az utasok véletlenül se kaphassák vissza a jegyük árát. Most kiderül, hogy amit mindenki tud, az mennyit ér a bíróság előtt, a Fogyasztói Jogérvényesítő Szervezet ugyanis…..
Az alanti levél lendületesen átkozódó stílusa emberileg abszolúte érthető: Katit gyors egymásutánban kétszer ültették hintába, és még 40 ezer forintot is ki kell köhögnie. Először - lássuk be, a maga szempontjából igen ügyesen - megszívatta a Gázművek behajtócége azzal,…..
A hónap legderűsebb backdoor kommunikációs üzeneténél csak a beküldő Bugaboo Cameleon Maigret-i életismeretén mulattunk jobban:a fenti képet egy Tímár utcai kapualjban fotóztam,s bár elsőre furcsa volt a helyesírás rájöttem, hogy a III. kerülteti rendörséggel szemben…..
Snayperskaya 2008.08.01 00:33:28
Dóra hiába szeretett volna vásárolni egy körömceruzát, a blokkolás elmaradt de a kapu bejelzett, ő pedig biztronsági kamera híján végül tolvajként távozhatott az illatszerboltból. (A körömceruza meg gondolom két kézmosás után lekopott.)  Kedves Homár, és (amennyiben…..
Koli bebizonyítja, hogy Osztrákiában is lehet olyan szituációba keveredni, amiből csak fogcsikorgatva lehet kiszállni, kisebb lehúzás után: Itthon, nálunk, kies kis hazánkban divat szidni az autópályahasználatért pénzt elvet, és ennek gyakorlati kivitelezőit, az…..
Az utazási iroda által gyermekbarátnak nevezett szálloda különösen sok lépcsővel várja kedves vendégeit, de legalább a szobát lefoglalták, nem úgy, mint a következő alkalommal, amikor Éviék rajtuk keresztül intézték a szállásukat. Félretájékoztatott, a reggeli kávé…..
Richárd barátom megbízásából.***Tegnap éjjel ágyam alól csúf kis manók előmásztakNem bántottak, inkább különös dolgokat magyaráztakMegpróbáltak rábeszélni a gonosz kis éji rémekHogy vegyek egy nagy tubus csatornamegalázó-krémetFotókat is mutogattak, hogy lássam a szer…..
Ballerinacipellő, te Ocsmányságnak TopánkájaBepasszíroználak a divattervezők pofájábaSoha nem láttam én még ily ellenszenves viseletetLépten-nyomon szembejössz, és ezt bírni már ki se lehet Ócska rongy felsőrészedre vékony talpat konstruáltakMint valami álszakállt egy…..
Ezt a csodás üzenetet a kecskeméti buszpályaudvaron, egy "riléj" ablakában találtam.Üdv!balgEz igen. Sejtettük mindig, hogy a homokon könnyebben fellobban az indulat, áttüzesedik a büszke magyar mell, a sarok meg amúgy kurucosan fúródik a laza, magas sziliciumtartalmú…..
Snayperskaya 2008.07.04 11:06:18
A "mással még sosem történ ilyen probléma" az egyik leghergelőbb kifogás egy szolgáltatótól, mert és akkor mi van. Virgács bankkártyájáról kétszer emelte le a fuvar összegét a taxitársaság, akik szerint a bank visszaigazoló sms-ei sem biztos, hogy valódiak. Kedves…..
Íme eddigi történetünk betűméretre legnagyobb backdoor kommunikációs üzenete. Zitbug fotózta munka közben Tatán, el sem merjük képzelni, mi lehet a melója. Madár a jelek szerint tényleg eléggé elmaradhatott a közös költséggel, dehát mindig sejtettük, hogy Fritz Sdunek mester…..
A használtautó.hu-n találtam az alábbi hirdetést, amin az Zsigulijától megválni szándékozó tulaj előrelátó módon felhívja az olvasó figyelmét, hogy a Zsiga "Cigánynak nem eladó!". Ezzel vajon nagyon leszűkítette a potenciális vevők körét? Itt a hirdetés. …..
Na és akkor mit művel a gyomrunkkal? - teszi föl a kérdést Kovács Miklós pécsi Homár-olvasó, aki egy gyerekbulin megmaradt szendvicseire borított fóliát. Ami pár helyen egyszerűen kiégett másnap reggelre. Bár mi egy emberi gyomortól sokkal többet várunk, mint egy…..
Nem elég, hogy irtó béna a Magyar Posta úgynevezett víruskampánya, amit a Youtube-ra a HungaroVirals nevű júzer tett föl (muhaha). A hülyék mindezek tetejébe - nem akartam elhinni - egy web_juzer nickű áljúzerrel spammolják tele a Homár kommentjeit, a következő szöveggel. web…..
Snayperskaya 2008.05.26 22:13:54
Balázs állítja: története nem urban legend, nem kitaláció, felmenője valóban visszakapta a Magyar Posta győri fiókjában nemrég örökre elveszettnek hitt 8000 forintját. Egy történet, ami teli van becsületes emberekkel. Ősöm még ahhoz a generációhoz tartozik, aki pénzforgalom…..
Budapesten már az ilyen szuperprimkó reklámfirkának is örülni kell, annyira kihalófélben van. Kétfarkú Kutya Pártot követelünk, most!..
Snayperskaya 2008.05.19 10:50:20
Aki még van annyira elavult, hogy postára jár dolgokat feladni, az találkozhat ilyen sorszámkiadó gépekkel a bejárat közelében. A tájékoztató szerint "várakozási időmérést" végez a Posta a cetlikkel, amit az ember az ablakhoz érve lead a munkatársuknak. Igen ám, de a…..